Και καλά κάνουν, σοκολατίτσα μου... Τα δυο μας μείναμε! Οι κυρίες ήρθαν, έφαγαν, ήπιαν και μας άφησαν μόνες, με όλους αυτούς τους στρήπερς! Πώς να τους κουμαντάρουμε δύο γυναίκες, μου λες;
Για βοήθα, χαρά μου, την κατάσταση..
Printable View
Και καλά κάνουν, σοκολατίτσα μου... Τα δυο μας μείναμε! Οι κυρίες ήρθαν, έφαγαν, ήπιαν και μας άφησαν μόνες, με όλους αυτούς τους στρήπερς! Πώς να τους κουμαντάρουμε δύο γυναίκες, μου λες;
Για βοήθα, χαρά μου, την κατάσταση..
ηρθα και εγω για λιγο ( μεχρι να κανει μπανιο ο γιος)
εφερα και το κατι της μου να μη λετε οτι ηρθα με αδεια χερια
Avaki μου άστες που θα βρουν καλύτερα?
Εμεις θα περάσουμε καλά..............
Μα ποιός ξεκινά τέτοιου είδους πάρτυ στις 6?Τουλάχιστον μετά τις δέκα να περιμένετε σοβαρή κίνηση.
Αν δεν πλακώσει ο κόσμος πώς να ανέβει η θερμοκρασία;Κρατήστε όρεξη για λίγο αργότερα λέω εγώ.
Αφήστε τα φώτα ανοιχτά να ξέρουν πως εδώ είναι το πάρτυ και ξαναπεράστε αργότερα να τα σπάσουμε!
Πάω στο πάρτυ του ατμοσίδερου λίγο εγώ τώρα...Μετά μπανάκι και σας έρχομαι μοσχομυριστή κι έτοιμη για όλα!
αααααααα εγω στρπερ δεν θελω :P
ουτε να τους δω ενα πραγμα !
(ντυμενους)
Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός..
http://www.youtube.com/watch?v=6vX-vltAS88
NADINE στο ιδιο παρτυ θα παμε και εγω για εκει ετοιμαζομαι :)
ειπα να φερω κατι light γιατι κανω δια(σ)τροφη
THANKS!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Σκύλος με το όνομα της αγαπημένης μου πόλης;Υπέροχο!Να τον χαίρεσαι Λιλάκι μου!Είναι φατσόνι!Quote:
Εγώ έχω κι ένα πάρτυ πλυντηρίων σε εξέλιξη.. Φοβερά και τρομερά περνάω ένα πράγμα, δε χωρούν στα καλοριφέρ τα ρούχα, έχω επιστρατεύσει απλώστρες, τα κρεμάω στις καρέκλες, πάρτυ τρελό! Ρουχοπάρτυ! :lol:
η cyberτζινα ακομα να φανει?ακομα λαλαγγι τρωει?
Ποιος τα χ@$ει τα ρούχα, όταν βλέπει τέτοια δια(σ)τροφικά πράγματα! Ας τσιμπήσω λίγο βατομουράκι με σαντιγύ..
Μου αρέσει που θα τον ξεπέταγε..Quote:
Originally posted by eleni198621
η cyberτζινα ακομα να φανει?ακομα λαλαγγι τρωει?
Από την άλλη, όμως, έχει αντοχές το λαλάγγι και αυτό μου αρέσει περισσότερο! Δε μπορείς να το ξεπετάξεις εύκολα!
ʼρον τη σιδερώστρα σου και περιπάτει!Quote:
Originally posted by καλλιοπη
NADINE στο ιδιο παρτυ θα παμε και εγω για εκει ετοιμαζομαι :)
--->http://www.youtube.com/watch?v=AE9vautfuf8
Πάμε να ...σιδερώσουμε,Καλλιοπάκι!
εχουμε και εμεις κατι ασιδερωτα οποια θελει παταει και τα δικα μου