Σκεφτομαι πως καποιοι πανε σε εναν η δυο γιατρους , και ρωτανε εμας τους ασχετους , που κρινουμε μονο εξ ιδιων ......ο γιατρος ( μακρια πλεον απο μενα , μολις συνηλθα απο 20ετη κτθλψη ) εχει πιο πολλες γνωσεις κι εμπειρια ..... κι αν εχω ανοιξει καμμια 200αρια θρεντς , ποτε δεν ρωτησα κανεναν εδω μεσα , τον-ην καθε ασχετιδη θα ρωτησω για φαρμακα ? ......κατι ξερει η διαχειρηση που εχει τον κανονα στο φορουμ ' απαγορευεται να συστηνουμε φαρμακα ' ......
γιατι αυτο το φαρμακο που μου κανει δουλεια , σε καποιον αλλον μπορει να μην κανει τιποτα , η μπορει να του κανει και κακο ...... τον γιατρο σας παντα να ρωτατε ......
παρτε το χαμπαρι , οι σκεψεις μας αρρωσταινουν , συμπεριλαμβανομενου εμου , ( τωρα που να μπω σε λεπτομερειες , βαριεμαι , η δεν θα γινω κατανοητος ) , θα ερχονται η θα επιμενουν οι ασθενειες .... αμα δεν σκεφτεσει ' αρνητικα ' , η εχεις μια θετικοτερη σταση , το προβλημα καποια στιγμη, παααααει .......ακομη και αυτα που διαβαζω , αρνητικα ειναι ολα , πως να γινετε καλα ? και ο Φρουντ να ζουσε , ουτε αυτος θα μπορουσε να σας γιανει ..... ο καθεις ειναι ο καλυτερος γιατρος του εαυτου του , πιστευω ακραδαντα ...... δεν αναφερομαι σε σοβαρες ψυχολογ. παθησεις , οπως η σχιζοφρενεια , δεν ξερω ποιες αλλες ειναι ' σοβαρες ' , η κληρονομικες , δεν εχω την παριμικρη ιδεα .....μονο την κτθλψη ξερω , που ειχα μεχρι προσφατα ............
εχω διαπιστωσει οτι οσο εισαι νεος , εισαι ξεροκεφαλος , μεγαλωνοντας δεν εισαι , οχι παντα βεβαια , η ηλικια δεν φερνει καμμια σοφια εξτρα !!!
γι αυτο και δεν θα ξαναπαντησω σε κανεναν, ειναι ματαιο ,....... πλακιτσες θα γραφω , οχι ναστειευομαι με την ασθενεια του αλλου φυσικα ............