Δεν αντέχω άλλο αυτούς τους εφιάλτες...αισθάνομαι χάλια...
Printable View
Δεν αντέχω άλλο αυτούς τους εφιάλτες...αισθάνομαι χάλια...
Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς.
Το μισό φόρουμ τον έχει πάρει χαμπάρι.
Όσο συνεχίζει τις αναφορές, τόσο καρφώνεται.
αληθευει οτι ενας που εγραφε και σε αυτο το φορουμ του συνεβησαι κατι ασχημο.εμαθα οτι ειναι σε νοσοκομειο σε πολυ ασχημη φαση. ?ακουσε η εμαθε κανας σας κατι?
τωρα τι να λεμε ραδιο αρβυλα υπαρχει παντου.απλα εμαθα απο δικουςμου. οτι ειναι ασχημα απο το πρωι λογο υπερβολικης χρησης. η αποπειρα αυτοκτονιας.
εγραφε εδω. το ξερω γιατι αυτος μου εμαθε το φορουμ κι καπωτες μαζιτου εγραψα κατι δικαμου,αλλα τέυταια χαθηκαμε. εαυτος μου ειπε να βγαζω εδω οτι με τρελένει
Ευχομαι να μη παιζει κατι τετοιο. απλα αν καποιος σ ας. ελαβε καποιο μηνυμα με τετοιο λογο ας με ενημερωνε.
το ονομα του παιδιου δε το λεω. απο την αλλη λογο του οτι γνωριζω δικους του θα μαθω. απλα αν καποιος σας ξερει κατι ας το πει αν κι αυτος δεν ειχε απο οσα ξερω καμια σχεση στην αποφαση του καμια. επιρροη η σχεση μέ το φορουμ αυτο εδω.
Καποτες,τοτες και δηλαδης..
...και αφου δεν επιασαν οι περσινες απειλες και τα ατελειωτα σεντονια με βρισιδια μήπως και γυρίσει η κοπέλα που ....γλίτωσε, τώρα έχουμε ψυχολογικες απειλες μήπως και σηκώσει κανένα τηλ και ψάξει τον μπαμπινιωτη που ανακαλυψε τον ηλεκτρονικο ορθρογραφο :ΡΡΡΡ
Σκέφτομαι οτι συμπλήρωσα 12 ώρες φουλ δουλειά σημερα, και εύχομαι να ηταν κάθε μέρα έτσι. Επίσης εύχομαι να αποκτήσω περισσότερη πίστη. Και να αφήνομαι πιο πολύ. Αμην. Αμάν.
Σκεφτομαι οτι απο τη μια παιζει να εκανα μαλ@κια π ανοιξα την καρδια μου στην μανα μου και της ειπα πολλα..
Απο την αλλη σκεφτηκα εκεινη τη στιγμη οτι οφειλω να γνωριζουνε σε περιπτωση π παθω κατι τον λογο π εγινε οτι εγινε...
βρε αγορι μου μια κ σε ξερω απο πολυ καιρο εδω γιατι δε σκεφτεσαι κατι πιο χρησιμο? για παραδειγμα σε προβληματιζει καθολου μηπως ειναι η ωρα να σκεφτεις πως μαλον εχεις παραιτηθει απο τις επιθυμιες του εαυτου σου για αυτο δε βρισκεις νοημα σε τιποτα? γιατι δε σκεφτεσαι να αντιμετοπισεις την αληθεια? μηπως αυτο που χρειαζεσε ειναι πραγματικους φιλους? υπαρχουν φιλοι γυρω σου η γνωριζουν καπιον αλλον που αυτος δεν εισαι εσυ? σκεφτικες να κανεις γνωριμιες? εγω στη θεση σου θα σκεφτομουν να γνωρισω ανθρωπους να κανω φιλους κ να το ψαξω γενικα το θεμα καλυτερα.
Λένε οτι όταν τα πραγματα δεν πάνε καλά για μεγάλο διάστημα, όταν έρχονται πολλες ατυχίες ή απορρίψεις μαζεμένες, τότε κάποια στιγμη φτιάχνουν τα πράγματα και η ελπίδα έρχεται ξανά. Δε βλέπω τη στιγμή να έρθει εκεινη η ωρα.
Σκεφτομαι ο,τι ολα μου πανε χαλια,η ζωη μου ειναι σκατα,δεν εχω ονειρα δεν εχω τπτ,και θελω ν πεθανω,το μονο που με κρατα ειναι η αγαπη για τους γονεις μου!
αϋπνία και κακό
Σκέφτομαι ότι μάλλον αν παίρνω και ηρεμιστικό πριν κοιμηθώ θα μπορώ να κοιμάμαι χωρίς να βλέπω εφιάλτες...