Μπα, δεν το σκέφτομαι αλλά παρόλα αυτά βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ κι έχω κουραστεί...
Printable View
να σου πω εχω κ γω αυπνιες αλλα αν το καλοσκευτεις εγω τις προκαλω αφου καθομαι ολη νυχτα κ ζωγραφιζω κ μετα κοιμαμαι μεχρι τις 3 το μεσημερι εχω κακοσυνηθισει
μια φωνη που εγραψε ιστορια http://www.youtube.com/watch?v=YW9_ytIWyJY
Άλλη μια νύχτα με εφιάλτες...δεν αντέχω άλλο! Ούτε στον ύπνο μου δεν βρίσκω γαλήνη...
Αναρωτιέμαι αν η σημερινή μέρα θα είναι καθόλου καλύτερη από τις προηγούμενες...για την ώρα δεν έχω καθόλου διάθεση να βγω, ούτε να ετοιμαστώ για έξοδο...νιώθω χάλια, θέλω μόνο να μιλάω μέσω υπολογιστή...
Θέλω να φτιάξω μια συναισθηματοπαγιδα κ μια σκεψοπαγιδα. Μόνο η χαρά κ η αγάπη να περνάει, κ οι αρμονικές σκέψεις.
Όλα οκ δεν είναι Μάρσια όπως βλέπεις από το περιεχόμενο των μηνυμάτων μου...νιώθω πολύ θλιμμένη και δεν μπορώ ν' απολαύσω τίποτα, μακάρι να μπορούσα να κοιμάμαι συνέχεια για να μην αισθάνομαι αλλά ούτε στον ύπνο μου δεν βρίσκω γαλήνη μ' αυτούς τους εφιάλτες...
Πάντως μην ανησυχείς για την απάντηση στον εαυτό μου, ήθελα απλά να συμπληρώσω την προηγούμενη σκέψη μου γι' αυτό έκανα την παράθεση...
Λένε για τα τρία πράγματα που αξίζουν στη ζωή,
Ένα ποτό πριν και ένα τσιγάρο μετά.
Σκέφτομαι ότι έκλεισα 26ορο άυπνος,και προχωράμε.
Δούλεψα και όλας που υποτίθεται θα με zamponiaze.
στη ζωη μου δεν εφριξα με αυτος που δηλωσαν εξαρχης οτι δε τους αγγιζουν αυτα που λεω εφριξα με αυτους που μπρωστα μου μου παρισταναν τους φιλους κ πισω απο τη πλατη μου το φιλοσοφουσαν πως θα με εξοντωσουν ψυχολογικα.
στη ζωη μου δεν εφριξα με αυτος που δηλωσαν εξαρχης οτι δε τους αγγιζουν αυτα που λεω εφριξα με αυτους που μπρωστα μου μου παρισταναν τους φιλους κ πισω απο τη πλατη μου το φιλοσοφουσαν πως θα με εξοντωσουν ψυχολογικα.