-
Καλή μας μέρα!!!!!! :)
Αμαλία-Ούρσουλα-Μαρία-γοργόνα πολύ χαίρομαι που περάσατε καλα χθες και η μητέρα σου είναι καλύτερα!:)
Πρέπει να την δοκιμάσω την σούπα σου, ακούγεται πολύ δελεαστική η συνταγή... ;)
Χθες η μέρα κύλησε πολύ καλά, με ελαφρύ το αίσθημα το βαρεμάρας! :D
Από διατροφή μπορώ να πω και εγώ με την σειρά μου ότι κατάφερα να αντισταθώ σε πειρασμούς του ψυγείου σε σημείο που οι δικοί μου δεν πίστευαν στα μάτια τους!! Έφαγα συνετά και ελπίζω μέχρι αύριο να έχω αντισταθμίσει τους εξτρα πόντους της προχθεσινής μέρας! Έφαγα 2 τόστ και σαλάτες με λίγο λάδι και για να ικανοποιήσω το αίσθημα του γλυκού τσίμπησα λίγο παστέλι μελιού χωρίς ζάχαρη που είχε φέρει ο αδερφός μου. "Αρκουδάκι μου, ανόρεκτη σε βλέπω σήμερα και δεν πιστεύω στα μάτια μου ότι δεν έχεις κάνει επιδρομή ακόμη στο παγωτό που έχουμε στο ψυγείο" μου έλεγε και τόσο πείσμωνα!!!! :D :D
Όλα καλά λοιπόν χθες και ελπίζω να συνεχιστεί και σήμερα γιατί την τρίτη έχουμε και την επίσημη μέρα ζυγίσματος (αύριο δηλαδή :o) και πρέπει να δούμε και μικρή απώλεια!
όλο και περισσότεροι άνθρωποι με ρωτούν να μάθουν για την διατροφή ww και με χαρά παίρνω τα τεφτέρια μου και τους εξηγώ ποιο είναι το θαυματουργό μου μυστικό!!!! ;)
Σήμερα δεν έφερα να φάω κάτι στην δουλειά (ξέχασα το ταπεράκι μου στο ψυγείο) και έτσι θα φάω ένα κουλούρι θεσσαλονίκης για αρχή και αργότερα θα πιω έναν χυμό ώστε να φάω κανονικά όταν επιστρέψω σπίτι κάτι γεμιστά...!!! :)
Σας φιλώ προς το παρόν και περιμένω νέα σας!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά ζουζουνοφιλαράκια μου!!!!!!!!! :) :) :) :) :P
-
μα καλα τι παθατε ολοι σημερα? με τις μεγαλες ωρες βλεπω ολοι περνατε απο δω!
-
Καλημέρα κι από μένα,
τώρα μόλις πήρα μιά ανάσα, με τρέχουν πάλι.
Εγώ από το πρωί έφαγα ένα τοστ με ίχνος από ζαμπόν:D τυρί και ντοματούλα αξίας 4π
ένα κομμάτι άρτο 2π
αντιστάθηκα στα παγωτά που έφερα για κέρασμα στη δουλειά, ούτε ένα δεν έφαγα και για μεσημεριανό έχω φιλέτο γλώσσας ψητό με σαλατούλα.
Μπράβοοοο αστεράκι για την επίδειξη σκληρού χαρακτήρα.
Σε λίγο καιρό που θα φαίνεται ακόμα πιο πολύ η απώλεια βάρους , κυριολεκτικά θα σε βομβαρδίσουν από ερωτήσεις για το πως έχασες τα κιλά. Θα βαρεθείς να εξηγείς για το πρόγραμμα ww.
-
μμμμμμμμ!!!!!!!! μια χαρα σε βρισκω!
και βλεπω και αυξημένες τις αντιστάσεις!!!!!!!!! ;)
-
ASTERAKI MOY,
μόλις έφαγα, μιαμ μιαμ, ωραίο ήταν το φαγάκι μου με μόλις 6 πόντους και έσκασα κιόλας, αλλά.....
το μυαλό μου γυρίζει όλο στην κατάψυξη με τα παγωτά που περίσσεψαν....
πήρα μιά σόδα παγωμένη για να ξεγελαστώ και θα πάω να κάνω κι ένα καφεδάκι ελληνικό με μισό κ.γλ. ζάχαρη για τόνωση.
Λέω στον εαυτό μου πως θα χαρώ περισσότερο το Σάββατο το πρωί με τα 500γρ που φιλοδοξώ να χάσω τούτη τη βδομάδα παρά με το παγωτάκι τώρα.
-
Αμαλία, καταρχάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με πολλή καθυστέρηση γι ατην ονομαστική σου γιορτή και περαστικά στη μητέρα σου!
Όλα να σου έρχονται κατ' ευχήν και πάντα επιτυχίες στους μικρούς και μεγάλους σου στόχους!
asteraki, βλέπω ότι μαζί με την Αμαλία και την Euxi συνεχλιζετε την καλή προαπάθεια με συνέπεια και συνέχεια.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να είμαστε συνεπείς στο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα θα έρθουν!
Καλη δύναμη για τη συνέχεια και καλή εβδομάδα!!!
-
P-k,
σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου, να είσαι πάντα καλά.
Όσο για την προσπάθεια..... τι να πω,.... όχι ότι τα καταφέρνουμε πάντα ως προς την συνέπεια, αλλά αναμφισβήτητα το παλεύουμε. Πιστεύω ότι αν ακολουθούσα κατά γράμμα όλους τους κανόνες της διατροφής ww τώρα πια θα φλέρταρα από πολύ κοντά με το στόχο μου.Αλλά είπαμε, οι αδυναμίες πληρώνονται.
Καλή εβδομάδα φίλε μου.
-
Aμαλια κρατα γερα,σε καταλαβαινω.Και εγω οταν ενιωθα ειδικα παλιοτερα καποιο γλυκο στο σπιτι που μου αρεσει πολυ,αστα.Ειχα απιστευτα μεγαλο προβλημα,δε φανταζεσαι..Πηγαιναν τα βουλιμικα ξεσπασματα συννεφο..Φοβερο παθος ειδικα με τα γλυκα.Εχω τωρα 3 μηνες παρα κατι που ξεπερασα τα ψυχικα μου ορια,το φιλοσοφησα αλλιως και εφτασα σε ενα επιπεδο να τα απομυθοποιησω αρκετα.Τα εχω "ξεφτιλισει" καπως στο μυαλο μου,τα ονομαζω "βρωμιες","ανθυγιεινα εξαρτησιογονα σκευασματα" και αλλα τετοια και εχω βρει την υγεια μου.Τις περισσοτερες φορες πιανει και απο ενα σημειο και επειτα γινεται συνηθεια και αυτοματα δεν παει στο μυαλο να τα καταναλωσει.
Στα των ποντων μας τωρα εγω σημερα ειμαι στους 14 εως τωρα.Χτες εκλεισα στους 17.Σκοπευω να παω και για ενα περπατημα το απογευμα.Σημερα νιωθω να μου εφυγε και το φουσκωμα του Σαββατου και η ψυχολογια μου ειναι καλυτερη.Δε νομιζω να εχω χασει τιποτα σπουδαιο απο κιλα εως τωρα,αλλα θα μεινω σταθερη στο προγραμμα και πιστευω θα με ανταμειψει αργα η γρηγορα..Δε θελω να παρεκλινω ξανα.
Αστερακι μπραβο για την εγκρατεια!Καλη συνεχεια σε ολους ...
-
EYXOYLA,
έχεις δίκιο περί συνήθειας, το πολυ φαγητό και ιδιαίτερα τα πολλά γλυκά, κακή συνήθεια είναι.
Μου έλεγε μία φίλη μου που τα τελευταία 3 χρόνια έχει φορτώσει πολλά κιλά πως ξεκίνησε με την συνήθεια να τρώει μία γκοφρετούλα των παιδιών το απόγευμα ξέρετε για την υπογλυκαιμία.
Και τώρα χρειάζεται μία μεγάλη σοκολάτα και δεν της φτάνει. Μου έλεγε πως την αναζητά σαν ναρκομανής και τις περισσότερες φορές δεν της φτάνει και ψάχνει τα ντουλάπια για οτιδήποτε σε γλυκό.
Εξάρτηση είναι παιδιά, που πρέπει να την κόψουμε ή έστω να την ελέγχουμε αποτελεσματικά.
Ελπίζω να έχεις ζυγαριά που μετρά και γραμμάρια. ΠΙστεύω πως αν κρατηθείς και αύριο κάτι λιγότερο θα δείξει. Και στα ίδια να είσαι πάλι κέρδος είναι , αφού την επόμενη εβδομάδα συνεχίζοντας το πρόγραμμα θα χάσεις σημαντικά.
Καλή συνέχεια
-
Χμμμμμμμμ........ Επανήλθα !!!!!!! :)
Είμαι πολύ καλά αν και λίγο ζαβλακωμένη από την ζέστη! άλλοι λιάζονται στις παραλίες και άλλη την βγάζουν μέσα στο σπίτι ;)
Ομως πόσες μέρες έμειναν????? (κάτσε να μετρήσω....) 8!!!!!!!!!! μόνο! άντε, να πάω να ξεκουραστώ πάλι!!!!! Το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου: όλη μέρα βόλτες πάνω κάτω παραλία και βιβλιαράκι λογοτεχνία (είμαστε και κουλτουριάρηδες τί να κάνουμε :D :D :D) και ξάαααααααααααααααπλα!!!!!!!!!! ! :) Πωπω, δεν λέω άλλα γιατί ήδη δεν την παλεύω άλλο στην Αθήνα!
Σήμερα έφαγα τα εξής: 2μικρές γεμιστές πιπεριές 6π
φέτα 2π
λίγο μωσαϊκό 6π
Σύνολο 14π. θα φάω και φρουτάκια και είμαι σούπερ!
ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!έστω και 100 γρ ή 95 γρ δεν με νοιάζει! κάτω θα δείξει σίγουρα! ανυπομονώ να ζυγιστώ αύριο! (μα τι μαζοχισμος είναι αυτός.... :D :D )
θα σας ενημερώσω θέλετε δεν θέλετε!!!!!!!!!! ;)
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά :) :) :P
-
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Τι κάνετε ζουζούνια μου?????????????? :D :D
Ναι ναι , καλά το καταλάβατε, πάλι κεφάκια έχω σήμερα!!!!!!!!!!!! :P
Ανέβηκα στην ζυγαριά το πρωί και ταραταταααααααααααν : 79.300 !!!!!!!!!!!!!!!! :)
Εχασα 1 κιλό και 100 ολόκληρα γραμμάρια!!!!!!!!! ;)
ʼλλος αέρας πνέει σήμερα εδώ...... της απόλυτης μα απόλυτης ικανοποίησης!!!!!! :)
Έβαλα το καλό μου χαμόγελο και η μέρα είναι σούπερ!!!!!!!!!!!!! :)
Πωπω! πήρα φόρα αγαπημένοι μου φορουμφίλοι...!!! :)
Σκεφτόμουν ότι το τέρμα υπάρχει για να μας θυμίζει πόσα αξίζει η διαδρομή έως εκεί! σε μένα χαρίζει πείσμα, κουράγιο και εσας!!!!!
Σας φιλώ γλυκά και περιμένω νέα σας!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά :) :) :)
-
asteraki
συγχαρητήρια για την απώλεια σου σου και μπράβο σου που άλλαξες και δεκάδα (αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο).
Καλή συνέχεια!!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ
αστεράκιιιιι, τι σούπερ νέα είναι αυτάααα
ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ,
έτσι συνέχισε δυναμικά. Το ελεφαντάκι σου πετάει από την χαρά του. Επιτέλους άλλαξες και δεκάδα.
Μην ξεχάσεις να μειώσεις και τον ημερήσιο στόχο πόντων κατά ένα πόντο.
Φιλενάδα πολύ χάρηκα, ανέβηκα κι εγώ μαζί σου τώρα γιατί ήμουν κάπως το πρωί.
Αστεράκι μου απέχεις μόλις ένα κιλό από τον πρώτο σου στόχο δηλαδή την απώλεια του 10% του αρχικού σου βάρους. Τέλεια, τέλεια. Μου φαίνεται την ερχόμενη Τρίτη θα κάνουμε Πάρτι!!!:D :D
-
oooooooo σας ευχαριστώωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! !! ;)
Βρε Αμαλία-Ουρσουλα-γοργόνα ευτυχώς που μου το θύμησες για τον ένα πόντο λιγότερο! θα συνέχιζα εγώ κανονικά με τους 21π!!!!!!
Να γιατί η ομάδα πετάει! υπάρχει ενδιαφέρον, αγωνία και αμοιβαία χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Μην πέφτεις καθόλου Μαράκι μου! Βλέπεις όλοι εδώ στον αγώνα είμαστε! και αν κάτι δεν πάει καλά τι μας νοιάζει? θα φτιάξει την επόμενη!!!!! σωστάααααααααααα??????????????
Κανένα άλλο νέο? Πως πάει με την δουλειά ακόμη πήζεις?
Πρέπει να σου πω πως σήμερα έφερα λίγο σουφλέ να φάω και δεν βλέπω την ώρα!!!!!!! Μάλλον πεινάω πολύ! Α! πήρα και κάτι κοπλιμέντα σήμερα και ήρθα και έστρωσα....... :P
Λοιπόν, για πες........... ;)
-
ΜΠΡΑΒΟ asteraki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τ Ε Λ Ε Ι Α!
Φανταστική απώλεια, συνέχισε έτσι!
Τι 95 και 100 γραμμάρια έγραφες χθες, 1 κιλό και 100 γραμμάρια είναι πάρα πολύ καλή απώλεια.
Μην ξεχνάς να πίνεις νερό, να σημειώνεις τι τρως και να αφαιρέσεις 1 πόντο από όσους δικαιούσαι την ημέρα!
Φαντάζομαι πόσο ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία σου!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!
Κι εγώ πήγα καλά. Αν θυμάστε είχα πάει στα 81 κιλά την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ θέλω να διατηρούμαι στο στόχο μου με απόκλιση το πολύ 2 κιλά, όπως λέει και το πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει μάξιμουμ τα 79,9 κιλά.
Έκανα λοιπόν το πρόγραμμα και η ζυγαριά σήμερα έδειξε 80,2 κιλά, δηλαδή μείον 800 γραμμάρια. Συνεχίζω για άλλη μια εβδομάδα.
AMALIA, θα ζυγιστείς σήμερα;