Σημερα χωρις γυμναστικη..Εκατσα σπιτι να φτιαξω τρουφακια για τον αδερφο που γιορταζει..Αυριο!
Printable View
Σημερα χωρις γυμναστικη..Εκατσα σπιτι να φτιαξω τρουφακια για τον αδερφο που γιορταζει..Αυριο!
ιιιιιιιιιχ αυτα με το κονιακ και απεξω βουτηγμενα σε κακαο?:shocked2:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Αυτα-αυτα..Τα καταραμενα...
τρουφακια!:love:
ελα ναλλαξουμε θεμα!
ποση ωρα γιογκα κανατε σημερα? Zzzzzzzz..........
10' ποδηλατο
10' διαδρομος
10' ελειπτικο
κοιλιακοι
βαρη
leg raises
30 λεπτα διαδρομο.
συμπαθητικα αλλα οχι ικανοποιητικα :(
60 λεπτα διαδρομο
βαρακια χερια
κατι λιγα βαρη σωμα
πολλους κοιλιακους
πολλους ραχιαιους
Παω μαθημα τα λεμε μετα!!!!!
Pilates και δεν τη παλευα καθολου...
Επιτέλους κατάφερα και πήγα για δεύτερη φορά στα Curves!
Τελικά μου αρέσει το πρόγραμμα και συνειδητοποιώ ότι στην περίπτωσή μου δεν θα μπορούσα να αντέξω κατί πιο χρονοβόρο. Θέλω να μπω σε έναν ρυθμό, να κανονίσω με τον σύζυγο τα προγράμματά μας και να δώ μήπως αργότερα καταφέρω και πάω και σε κανονικό γυμναστήριο. Προς το παρόν όμως είμαι ικανοποιημένη και με αυτό!
Ευελπιστώ να πάω και σήμερα
μακαρι να ειχε και στο Βολο ... και μονο στην ιδεα οτι θα πρεπει να ειμαι σχεδον μιαμιση ωρα στο γυμανστηριο με κανει να μην πηγαινω και να προτιμω να καθησω σπιτι να ξεκουραστω ... αν ηξερα ομως πως θα ηταν μολις μιση ωρα πιστευω πως θα πηγαινα καθε μερα.. :(
κ γιατι δεν πας μιση ωρα?Quote:
Originally posted by zwhtsa
μακαρι να ειχε και στο Βολο ... και μονο στην ιδεα οτι θα πρεπει να ειμαι σχεδον μιαμιση ωρα στο γυμανστηριο με κανει να μην πηγαινω και να προτιμω να καθησω σπιτι να ξεκουραστω ... αν ηξερα ομως πως θα ηταν μολις μιση ωρα πιστευω πως θα πηγαινα καθε μερα.. :(
:)
η γιατι δεν πας για περπατημα μιση ωρα?
απ το τπτ καλυτερη η μιση ωρα :)
Ιανουαριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
14/1/11 - 30' curves
17/1/11 - 30' curves
18/1/11 - 30' curves
19/1/11 - 30' curves
45 λεπτα διαδρομο
κοιλιακους στον παγκο ( ΚΑΜΜΙΑ σχεση με αυτους στο μηχανημα,ζοριστηκα πολυ αλλα καταλαβαινεις οτι γινεται δουλεια:) )
ραχιαιους
βαρακια χερια
Ξεκινησα πριν 3 μερες γυμναστηριο, κανω περιπου 1.5 ωρα καθε μερα, σε ποσο καιρο λετε να δω αποτελεσματα?
μετα απο 1-2 μηνες?
Σε ένα μήνα θα δείς διαφορά εμφανή σε πόντους και σε γράμμωση. Σε 3 μήνες δεν θα αναγνωρίζεις το σώμα σου... :D