Kαλημερα τι τουρτα ειναι αυτη πρωι πρωι?????Πρεπει να εχεις βαλει κ σιροπακι μεσα ε? Γιαμι Μπραβο σου.Οσο για την επετειο να ειστε ευτυχισμενοι και αγαπημενοι
Printable View
Kαλημερα τι τουρτα ειναι αυτη πρωι πρωι?????Πρεπει να εχεις βαλει κ σιροπακι μεσα ε? Γιαμι Μπραβο σου.Οσο για την επετειο να ειστε ευτυχισμενοι και αγαπημενοι
Καλημέρα αννα μου όχι δεν έχω βάλει σιροπι μέσα. Είναι το κεικ και στην μέση έχει την κρέμα τυριού. Μην με ρωτήσεις από γεύση, δεν ξέρω!!!!! Μολις την κόψαμε την μοίρασα στην μαμα και στην θεία και έμεινε μόνο ένα κομμάτι σπίτι για τον άντρα μου.Quote:
Originally posted by anna9
ʼααααααντε , ρε Πωλινάκι!!!!! Επιτέλους!!!!!
Επιτελους για πιο πραγμα κουκλιτσα μου?Quote:
Originally posted by koukoutsi
Που έκρυψες τη ζυγαρια!!!! Ή μάλλον που σου την έκρυψαν!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Επιτελους για πιο πραγμα κουκλιτσα μου?Quote:
Originally posted by koukoutsi
Και στα κιλά μια χαρά τα πήγες, τι 103 τι 104, σημασία έχει ότι είναι ενεργοποιημένος ο οργανισμός και χάνει!!!
Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να την ξεφορτοθώ καλή μου. Σήμερα ξεκίνησα κατά γράμμα και την διατροφή μου, και βλέπουμε σε ένα μήνα!
ʼντε καλή επιτυχία!!!! Κι εγώ είπα να κόψω τις μ@λακίες , μπας και χάσω κανένα κιλό!!! Της είπα να μου μειώσει λιγάκι θερμιδούλες!!!
ʼντε σε ένα μήνα άλλα 3 κιλά, δεν είναι κι άσχημα, μια χαρα ρυθμός, μέχρι τα Χριστούγεννα θα είσαι στα 90 σίγουρα!!!!
Ας περάσει αυτός ο μήνας και βλέπουμε μέχρι τα Χριστούγεννα καλή μου. δεν προγραμματίζω από τώρα
Πωλινα επιτέλος συγχαρητηρια για την ζυγαρια!! Αντε τωρα να μας γραφεις και τι τρως καθε μερα να περνουμε και ιδεες.
Καλημέρα Κεϊτυ μου. Θα σας τα γράφω κάθε πρωί για την προηγούμενη μάλλον, γιατί προς το παρόν δεν έχω υπολογιστή σπίτι.
Πολινάκι μου καλημέρα,μιά χαρά είναι κρυμμένη η ζυγαριά σου εκεί στα ψηλά :D:D Μια χαρά θα τα πας από εδώ και πέρα μην αγχώνεσαι καθόλου :)
Για να πω την αλήθεια μου αυτό το ψυχολογικό που έχουν όλοι με το να φτάσουν κάτω από τα 100,σε διψήφιο δεν μπορώ να το πολυκαταλάβω,εγώ πάνω από τα 100 ήμουν μόνο τα 2-3 τελευταία χρόνια και σε όλες τις άλλες προπάθειες αδυνατίσματος που έκανα (εκτός από την πρωτη φορά που έχασα εκπληκτικά γρήγορα τα κιλά μου και μετά πάλευα να πάω κάτω από τα 59-58 :no: ) πάλευα να πάω κάτω από τα 90.τώρα έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην αγχώνομαι ,για αυτό δεν έχω πάρει και ακόμα ζυγαριά ;)
αααα η τούρτα φαίνεται σούπερ!!
Αγγελουδάκι μου, στην δικιά μου την περίπτωση που είμαι απο τα 13 μου στα 100+ κιλά, τα οποία έχει τόοοοοοοσα χρόνια να τα δω, με εξέρεση τότε που γέννησα και τα είδα μία και μοναδική φορά στην ζυγαριά μου, το κάτω τα 100 (99, 98) είναι όνειρο!!!! Επίσεις παίζει και το ότι ξεκινάμε από πολύ πιο ψιλά. Δηλαδή εγώ που ξεκίνησα από 125, λογικό να θέλω να δω με λαχτάρα το 99. Εσύ που ήσουνα τόσο κοντά στο 100, λογικό είναι να μην σε συγκινεί η αίσθηση του 99 αλλά του 89! Εγώ έτσι το βλέπω!!!!
Οπως σου είπα και στο τηλέφωνο, ήταν απλά κάτι το βιαστικό και απλό!!!!!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
αααα η τούρτα φαίνεται σούπερ!!
Νομίζω ο άντρας σου πρέπει να σου κρύψει και τα είδη ζαχαροπλαστικής χαχαχα.
Το θετικότατο είναι ότι με το που φύγουν τα κιλά, μπορείς να κάνεις και την πλαστική τσαμπέ ολέ.
Μια χαρά και 7 τρομάρες.
Όσο για τα κιλά, οκ τα χάνεις αργά, αλλά να ξέρεις ότι όσο πιο αργά τα χάνεις, τόσο το καλύτερο ;)
Υπομονή λοιπόν και να σου πω... τις τούρτες μη τις δοκιμάζεις :D