Quote:
Originally posted by mariafc
Καλημεραααααααααααααααααα ααα. Καλε με θυμάστε καθόλου?
Κοριτσαρες μου λείπετε πολύ. Συγνώμη που δε γράφω αλλά λόγοι ανωτερας επαγγελματικη΄ς βίας. Απο σημερα το βράδυ επιτελους χαλαρώνουν τα πράγματα και ευελεπιστω να επανελθω στο καθημερινό μας παρεάκι. Καλέ ποσα εχετε γραψει και δε σας προλαβαίνω? Μαγδα καλώς ήρθες στο τόπικ. Πιστευω για την περίπτωση μας η συγκεκριμένη διατροφή είναι ταμαμ. Προσπαθησε να την εφαρμόσεις. Πσιτευω θα δεις διαφορα. Περιοδο δεν ξέρω αν θα δούμε αλλά σιγουρα δινουμε στον οργανισμό μας ολα οσα χρειαζεται.
Γραψε μας μια διατροφική σου μέρα ετσι για να δουμε πως μπορουμε να τη βελτιώσουμε. Σε τι βάρος κινείσαι τώρΑ?
Αχ αντε να δουμε αν θα δούμε φως.
Στα δικά μου παρολο που χω χαθεί σε γενικές γραμμές στέκομαι ΚΙΟΥΡΙΑ και πσιτέψτε με οι πειρασμοί ειναι παρα πολλοι. Πολλα επαγγελματικά δείπνα και ειλικρινά εχω κόψει τις φλέβες μου. Κρατημα και των γονέων.
Λοιπον ας γραψω τα χτεσινά μου ετσι να μπαινω στο κλίμα. Αχ αχ και ερχεται η λαγάνα και ο χαλβάς και θα κλαίω πάλι
Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής με μπολικο μέλι και βιτάμ, γαλα, 1 ποτήρι χυμός
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι, αμύγδαλα
Μεσημέρι: Σνίτσελ στο τηγάνι, σαλάτα μαρούλι, 1 φετα πολύσπορο
Απόγευμα: Δεν εκανα δυάδα. Ξεχασα να παρω την πραμάτεια μου και ήπια μόνο 4 καφέδες. χαχαχα
Βράδυ: Γιαούρτι με ανανά, δημητριακά και μέλι.
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ???????????????????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????????????????????????????????? ????????????