Originally Posted by
HarleyQuinn
Κύκνε μου, κατ' αρχήν χρόνια πολλά!
Καταλαβαίνω οτι θα χαιρόσουν να σου ευχηθεί ο πρώην σου, αλλά αυτό θα σου ξυπνούσε μνήμες και την ελπίδα ότι σε σκέφτεται και ότι κάτι μπορεί να ξανά γίνει. Και πάλι θα γύριζε το μυαλό σου στην αρχή. Και πάλι θα προσπαθούσες να ξεπεράσεις αυτό το τηλεφώνημα/μήνυμα... Οπότε για' μένα πιστεύω καλύτερα είναι να μην πει τίποτε για το καλό σου, όχι για κάτι άλλο.
Επιπλέον λες πως κρίμα που δεν πέτυχαν οι απόπειρες... Επειδή έχω κάνει κι εγώ, έρχονται ώρες που σκέφτομαι κι εγώ το ίδιο, αλλά έρχονται και νέα πράγματα στη ζωή μου και λέω πως να αν είχα πεθάνει δεν θα το είχα γνωρίσει αυτό. Οπότε χαίρομαι. Από τα χρόνια που πέρασαν που έκανες τις απόπειρες είμαι σίγουρη ότι γνώρισες/είδες/άκουσες κι εσύ πολλά πράγματα για τα οποία ενθουσιάστηκες και είσαι ευγνώμων που τα είδες και δεν τα είχες δει αν είχες πεθάνει. Οπότε καλώς έγιναν τα πράγματα. Και καλώς μεγαλώνεις άλλον ένα χρόνο.
Δεν ξέρω, εμένα μου αρέσει που μεγαλώνω. Πιστεύω είμαι πιο ωραία, πιο δυνατή, καλύτερη σε όλα όσο περνούν τα χρόνια.
Και πάλι σου λέω, σε καταλαβαίνω σε όλα όσα λες και θέλεις, αλλά δες και τα θετικά από την άλλη μεριά κι ισως αυτό σε βοηθήσει να μην μελαγχολείς αλλά να το διασκεδάσεις στα γενέθλια σου και να το χαρείς!