Περιμένω τα νέα για τα τσουρέκια...αυτό με την κατάψυξη δεν το ήξερα..ισχύει;;;;;
Printable View
Περιμένω τα νέα για τα τσουρέκια...αυτό με την κατάψυξη δεν το ήξερα..ισχύει;;;;;
Αλοίμονο να μη σας σκεφτόμουν όλες! φυσικα και σας σκεφτόμουν Μπάρμπι μου, με τις καφεδιές μας, εμεις χαλαρές στους καναπέδες και στη μέση το καστανοτσούρεκο ...Τι θεική εικόνα είναι αυτή..Quote:
Originally posted by BARB3
ενσταση κυριε προεδρε!!! εγω λατρευω το τσουρεκι αυτο αλλη το τρωει και δεν με θυμαται κιολας!! η αννεζινα λιλακι μου τρωει του τερκενλη με σοκολατα αλλά φανταζομαι οτι μας σκεφτηκες ολες στο φορουμ σωστα??Quote:
Originally posted by Lily
υγ. (Αννεζινούλα μου, κρατώ στα χέρια μου τσουρεκάκι Τερκενλής με κάστανο, που μας έφεραν από Θεσσαλονίκη και σε θυμήθηκα, τι καλά να το τσακίζαμε παρεούλα με το καφεδάκι μας ε? χεχε ο Αθηναίος Τερκενλής δεν είναι εξ ίσου καλός λένε...)
μόνο που σας μπέρδεψα πια η γυναίκα, τόσο τσουρέκι εδω μέσα που κυκλοφορεί...
Μου θυμίζει τα Χριστούγεννα και τα διάσημα μελομακάρονα σου Μπαρμπούνι μου. Τρία κιλά χρεώθηκα τότε...
που θα μου πάει , θα τα καταφέρω και τότε ποιός μας πιάνει!!
κοιτα αυτο με την καταψυξη. εγω τα κοβω κομματια και τα βαζω καταψυξη και αν μου ερθει τα ξεπαγωνω και τα τρωμε. η γευση δεν θα ελεγα οτι αλλαζει, μια χαρα τα βρισκω. μονο που ξεραινονται ευκολα αν τα ξεχασεις ανοιχτα τα της καταξυψης.
η δε ναταλια εχει φαει ενα κατεψυγμενο τσουρεκι μου περσυ το καλοκαιρι. αν δεν της αρεσε (αν τολμησει να πει οτι δεν της αρεσε) ή δεν της αρεσε το τσουρεκι μου ή κατι δεν ειχε παει καλα στη συγκεκριμενη φορα. βεβαια τα εκανα και λιγο στεγνα ουτως ή αλλως περσυ αλλά τη γευση την ειχαν.
εγω ειχα υποσχεθει συνταγη ε?
θα μπω σημερα το απογευμα η αυριο απο το σπιτι να σου τη δωσω. εγω δεν βαζω μαστιχα αλλά μαχλεπι και κακουλε και μοσχομυριζουν πολυ ωραια
φυσικά και ισχύει , δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να έχεις φρέσκο τσουρέκι ή ψωμί!Quote:
Originally posted by tidekpe
Το ξέρω από τη μαμά μου που μου φιάχνει (...) ψωμάκι μαύρο σαν καλιακούδα, ολικής ,πολύσπορο κ.λ.π. και το φυλάμε στη κατάψυξη, καλά τυλιγμένο με wrap, όταν το ξεπαγώσω είναι πάνφρεσκο. Αρκεί να το καταψύξεις φρέσκο, όχι όταν έχει μπαγιατέψει....
ωχ ειχαμε παρεμβολη απο τη λιλυ. πολλα φιλακια λιλακι μου και οταν ερθεις θεσσαλονικη χτυπαμε ενα καφεδακι στου τερκενλη.....
αληθεια κουκλα εβαλες 3 κιλα?? οχι απο τα μελομακαρονα ομως ε?? πες ναι πες ναι να μη νιωθω τυψεις
Μπάρμπ, έχω κι εγώ ένα θέμα με τα τσουρέκια και τα ψωμιά.Quote:
κοιτα αυτο με την καταψυξη. εγω τα κοβω κομματια και τα βαζω καταψυξη και αν μου ερθει τα ξεπαγωνω και τα τρωμε. η γευση δεν θα ελεγα οτι αλλαζει, μια χαρα τα βρισκω. μονο που ξεραινονται ευκολα αν τα ξεχασεις ανοιχτα τα της καταξυψης.
η δε ναταλια εχει φαει ενα κατεψυγμενο τσουρεκι μου περσυ το καλοκαιρι. αν δεν της αρεσε (αν τολμησει να πει οτι δεν της αρεσε) ή δεν της αρεσε το τσουρεκι μου ή κατι δεν ειχε παει καλα στη συγκεκριμενη φορα. βεβαια τα εκανα και λιγο στεγνα ουτως ή αλλως περσυ αλλά τη γευση την ειχαν.
εγω ειχα υποσχεθει συνταγη ε?
θα μπω σημερα το απογευμα η αυριο απο το σπιτι να σου τη δωσω. εγω δεν βαζω μαστιχα αλλά μαχλεπι και κακουλε και μοσχομυριζουν πολυ ωραια
Αν το τυλίξεις καλά σε μεμβράνη, μόλις ψηθεί και αφού κρυώσει καλά, όταν το ξεπαγώσεις είναι ολόφρεσκο. Σίγουρα πράγματα
Ναι τα Χριστούγεννα απο τα μελομακάρονα σου, τρείς φορές τα έκανα! χαχα είπανε του χωριάτη να.... κι αυτός τι έκανε οεο???Quote:
ωχ ειχαμε παρεμβολη απο τη λιλυ. πολλα φιλακια λιλακι μου και οταν ερθεις θεσσαλονικη χτυπαμε ενα καφεδακι στου τερκενλη.....
αληθεια κουκλα εβαλες 3 κιλα?? οχι απο τα μελομακαρονα ομως ε?? πες ναι πες ναι να μη νιωθω τυψεις
καθόλου τύψεις, κάηκαν καρδιές με αυτά τα μελομακάρονα!
το θυμαμαι λιλυ. εσυ τρως το καραblack σφιχτο ψωμι απο τον αρτοπαρασκευαστη και βαζεις μπολικους σπορους.
και μια που μιλαμε για τσουρεκια και ζυμωμα, τα τσουρεκια θελουν πολυ ζυμωμα μονο για να γινουν μεσα γραμμωτα και οχι σαν ψωμι απο οτι ξερω. αλλά δεν θα τολμουσα να κανω τσουρεκια χωρις να τα ζυμωσω. τωρα ομως, να ναι καλα η χαζομαμα που επιβεβαιωνει οτι γινονται.
ωστε ετσι λιλυ ε? τοσο καλα ωστε να τα κανεις 3 φορες??
Ναι ναι μια εβδομάδα πρίν, την παραμονή των Χριστουγέννων θυμάμαι
και μια δόση στο ενδιάμεσο με Πρωτοχρονιά, η αθεόφοβη !
αντε καλο σαββατοκυριακο
με καφε ελπιζω. θα τηλεφωνησω τωρα τη συμπεθερα που μας εγραψε σημερα και δεν μας εγραψε. ουτε ενα καλοσορισμα ντε...τιποτε και θα τρεχω η τρελη στας σαλονικας κυριακατικα απογευματιατικα....
σ'ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου, που μου βρήκε μωρε και μονοψήφιο αριθμό λευκών και τι θα κάνουμε τωρα, το νεραιδοκόριτσο μου!Quote:
Originally posted by NADINE
Λιλένια μου,καλώς δεχτήκατε τη μανούλα σου σπίτι.
Καλή της ανάρρωση!Κάθε μέρα και καλύτερα,καρδιά μου!
Όσο για το άλλο,το δυσκολότερο,δε χάνουμε την πίστη μας!
Κρατιόμαστε από την ελπίδα,όσο αδύναμη κι αν φαντάζει...
Θα σου χαρίσω το αγαπημένο μου αγγλικό κομμάτι,
αν και δε μας αφορά ο στίχος ακριβώς...Το αγαπώ πολύ,όμως.
--->REM : Everybody Hurts
Τάχα μου δεν ξέρει οτι οι νεραιδούλες δεν έχουν ηλικία, ούτε ποτέ γερνάνε, άσε που δεν έχουν και λευκά, καθόλου λέμε!
Εξακριβωμένο αυτό !
φιλάκια πολλά Ναταλί μου, μακάρι να πιάσουν οι ευχές σου γλυκό μου παιδί... μακάρι..
Καλημερα κοριτσαρες...ηλιος σημερα... κ ζεστη....ενα τσιπουρακι διπλα στη θαλασσα ειναι οτι πρεπει κ αυτο σκεφτομαι να κανω....φιλια πολλα σε ολες σας να εχετε ενα υπεροχο ΣΚ.....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα να σας πω το καλυτερο....μετα απο πολυ καιρο αποχης απο τη ζυγαρια...σημερα την ανεβηκα....κ αισιως εφτασα τα 101
Τι εχει γινει ρε παιδια....θελω να ανακαλυψω ποιανου ειναι το σχεδιο εξοντωσης του τοπικ αυτου....χμμμμμμ διακρινω πολυ αποχη τελευταια κ δεν μου αρεσει......βεβαια το εκανα κ γω πριν καιρο ....αλλα υπηρχαν καποιοι που το κρατουσαν......Εγω τι να κανω να μιλαω μονη μου???????????Αντε να δουμε αυριο Δευτερα τι παρουσιες θα χουμε......θα προτεινω στη Ναταλια να ορισει απουσιολογο......τουλαχιστον να περναμε για ενα γεια ρε κοριτσια.....δεν ειναι αναγκη να κανουμε κ μπανακι......
καλημερα κοριτσακια. πολυ βιαστικη ειμαι αλλά διαβασα κατι και θελω να το αντιγραψω για το βασουλινι που την αφορα αμεσα. ελπιζω να μην ειναι αργα και να προλαβουμε βασουλινακι μου....
Η νηστεία "φέρνει" κορίτσι
Το πόσο τρώει μια γυναίκα, ιδίως κατά τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης της, επηρεάζει το φύλο και την υγεία του παιδιού που θα γεννηθεί, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία υποστηρίζει ότι όσες έγκυες τρώνε ένα "γεμάτο" πρωινό κάθε μέρα και επίσης κάνουν διατροφή πλούσια σε λιπαρά, κατά τη στιγμή της σύλληψης και κατά την πρώτη περίοδο της εγκυμοσύνης, είναι πιο πιθανό να αποκτήσουν αγόρι. Αντίθετα, μια διατροφή με χαμηλά λιπαρά και περίοδοι νηστειών αυξάνουν την πιθανότητα γέννησης κοριτσιού.
φιλακια σε ολες και τα λεμε λιγο αργοτερα. αλεξανδρα μου σου ευχομαι γρηγορα να δεις ξανα το διψηφιο. εντος της εβδομαδας. κανε μια αποτοξινωση 2-3 μερες και ξαναζυγισου. αντε κουκλα και μη απογοητευτουμε ε?? και τα παρατησουμε και ξεκινησουμε απο βδομαδα οκ???
Καλημερα κουκλες.....Ναι μπαρμπουνακι μου αυτο σκεφτομαι να κανω.....ειμαι πλεον στο ανωτατο οριο κιλων που εχω ποτε φτασει.....ποτε δεν ειχα περασει το 100....κ μου φαινετε πολυ μεγαλο σαν νουμερο.....η αληθεια ειναι πως εχω παραιτξθει κ ψυχολογια μου δεν ειναι κ η καλυτερη...αλλα θα προσπαθησω να το ριξω......
alexandra79 κουράγιο και δύναμη. Θα ξανακατέβεις. Και εγώ είχα φτάσει τα 100. Ξέρω πως είναι να βλέπεις τριψήφιο νούμερο στη ζυγαριά. Πάρτο απόφαση, οπλίσου με θέληση και κάντο. Πήγαινε και γυμναστήριο αν μπορείς ή σε κάποιο γήπεδο για περπάτημα κλπ.
Εϋχομαι τα καλύτερα
Αλεξάνδρα μου, πάρε φόρα ξέρεις εσύ! το δηλώνεις και στο mood, ξεκίνα και φύγαμε
και ψηλά το κεφάλι!
καλημερα σε ολα τα βρωμικα και καθαρα κοριτσακια,
τι μου κανετε?
εχθες με ολα τα αλλα ξεχασα να αναφερω για τον καφε με το μπαρμπουνι, που ταχα θα ηταν σε εναν παιδοτοπο, ο οποιος στον κατω οροφο λειτουργει ως καφετερια και στον επανω ως παιδοτοπος, ελα ομως που λογω του αγωνα γεμισε κατω το μαγαζι και τους εστελναν ολους επανω. εφτασε το μαγαζι στις 7 η ωρα να ειναι γεματο πιτσιρικια και οχι μονο με μαυρα κασκολ, για να παραγγειλεις εκανες ταμα, και φυσικα ουτε λογος για κοπελα μεσα στον παιδοτοπο, ασε το ντουμανι απο τα τσιγαρα
μου αρεσει που πηγαμε εκει για να αποφυγουμε τον αγωνα και μονο τον αγωνα βλεπαμε 2 ωρες.
τελος παντων οψομεθα για καλυτερα,
αλλα τωρα που το σκεφτομαι, μηπως το πνευμα της προεδρου εκανε τιποτα μαγικα(γιατι ειναι και γνωστη μαγισσουλα, μπορει η καινουργιες να μην το ξερετε αλλα παλια κυκλοφορουσε στο φορουμ με μωβ μαλλια και μια σκουπα)
καλημερα
την καλημερα μου την καταιδρωμενη. εχω πολυ δουλεια κοριτσια και δεν τα προλαβαινω. δεν ξερω τι θα κανω. τελος παντων. δεν με βλεπω να εχω διακοπες το πασχα.
ναι βρε βασια. ποιος θα το περιμενε να εχει τετοια κινηση εκει? ενα χαλι ηταν-καμια σχεση με την προηγουμενη φορα. και να κερδιζε ο παοκ κατι θα γινοταν. φανταζομαι μουτρα ο δικος σου μετα τον αγωνα....ο δικος μου ευτυχως κερδισε ο παναθηναικος (εχασε και ο παοκ=διπλη χαρα) και ηταν μες στη χαρα του. μου εκανε και ανακοινωση του τυπου ετοιμαζομαι να το αλλαξω το αυτοκινητο....και τα μουτρα τα εκανα εγω...
που λετε κοριτσακια, βασικα ειμαι καλα, απο διαιτα τις καθημερινες τα καταφερνω, τα σαββατοκυριακα σαβουριαζω στο σπιτι και απο κιλα ειμαι ξανα 85 ενω ημουν 84 προς το τελος της προηγουμενης εβδομαδας. δεν κανω και πολυ γυμναστικη και ολα μαζι μου καθονται στο σβερκο. τελος παντων. η ζωη δεν ειναι μονο διαιτα. το πηρα αποφαση. εχω ενα ψιλο αγχος αυτες τις μερες γιατι περιμενω κουμπαρους με 3 παιδια για σαββατοκυριακο που νηστευουν κιολας και πρεπει να ετοιμασω μενου και ψωνια (αλλο που δεν ηθελα βεβαια) και σπιτι κλπ αλλά θα επιβιωσω...
αλεξανδρα μου πως εισαι σημερα?? ολα καλα??
λιλακι μου κι εσυ καλα με τη μαμα? μονο το αλλο θεματακι δεν σου παει καλα αλλά ειπαμε. ας κανει ο θεος οτι νομιζει καλυτερο.
καλε μπητε καμια να μας πειτε κανενα νεο. δεν ειναι αναγκη να ειναι κατι συνταρακτικο. ετσι, συζητηση να γινεται.....βρωματε το ξερετε? καντε κανενα μπανιο!!!!
ναταλιτσα, ολα καλα σου ευχομαι να ειναι και να πανε.
φιλακια κουκλες
Κοριτσια καλημερα.....ερημια παλι σημερα..μονο η βασια.....που ειστε ολες λοιπον?????
Πηρα παλι τηλ στην υπεροχη γραμματεα κ αυτη τη φορα ποιο ειναι το θεικο που μου ειπε???????Μπορειτε αραγε να φαναστειτε???
εστειλε τα χαρτια αλλα τα εστειλε σε μια αλλη με το ιδιο ονομα κ επιθετο...εχουνε δυο πελατισσες με το ιδιο ονοματεπωνυμο κ τα εστελνε στην αλλη...κ τις 3 φορες....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχ τι να πω εγω τωρα???????Ας κανω για μια ακομη φορα το μαλακα.....Αλλα ειμαι εξαλη κ ταυτοχρονα σκεφτικη μηπως το συμπαν συνομωτει για να μην κανω την επεμβαση???μηπως δεν πρεπει να την κανω????μηπως ολα αυτα συμβαινουν για να μου δειξουν πως δεν πρεπει?????Αυτες τις σκεψεις φοβαμαι κ αυτο που αποφασιζω θελω να το κανω την στιγμη που το αποφασιζω.......
Ναταλια εσυ παλι απουσιες πολλες κ μαζεμενες..ειναι που θα οριζες κ απουσιολογο...ελπιζω να εισαι καλα κ να περνας ακομη καλυτερα....
Μπαρμπουνι εισαι μαλλον πισω απο εκεινη την τεραστια στοιβα με χαρτια....καλη δουλεια......
Κ ολες οι υπολοιπες κουκλες που ειναι????Μηπως δεν ειστε ευχαριστημενες απ το καθαρισμα στο μπανιο???Πειτε μου τη θελετε κ εγω θα σας τα εχω ετοιμα καθε μερα.....Οχι τπτ αλλο νυχτεριδες κ αραχνες επιασε το μπανακι μας.....
Μαλλον γραφαμε την ιδια ωρα :) :) :)
ναι βρε ειδες? τα μεγαλα πνευματα συναντηθηκαν!!!
εννοειτε αυτο...ειμαστε πολυ μεγαλα πνευματα.....τερααααααααααα� �αστια θα ελεγα!!!!!!!!
ναι!!! ενα προβλημα επιβολης απο το πνευμα μου στο πνευμα μου το εχω με το θεμα του φαγητου αλλά το παλευω!!!Quote:
Originally posted by alexandra79
εννοειτε αυτο...ειμαστε πολυ μεγαλα πνευματα.....τερααααααααααα� �αστια θα ελεγα!!!!!!!!
αλεξανδρα, μην αφηνεις την χαζομαρα μιας γραμματεας να σου χαλαει την διαθεση και την θετικη ενεργεια, για μενα ειναι η πιο σωστη αποφαση που εχεις παρει, μην σε ριχνει η καθυστερηση,
τωρα θα σου τα στειλει επιτελους?
καλε τι γαιδουρα που ειμαι!!
δεν ειπα τιποτε για το αλεκουζακι μας και τη εξυπνη συνονοματη του σκρεκα. αλεξανδρα μου το κοριτσι δεν παει καλα. εχεις τοσο ευκολο ονοματεπωνυμο που βρεθηκαν δυο ιδιες στα αρχεια της?? σιγα μη εχει!! συγκρατησου εσυ ομως. αν σε 2 ημερες δεν παρεις τιποτε, παρε την τηλεφωνο και πες την να στα πει προφορικα. επισης πες την να τα σκαναρει και να σε τα στειλει email. και τωρα που το ξαξασκεφτομαι για καλο και για κακο ξαναπαρε και ζητα να στα στειλει με παραδοση αυριο το πρωι και ρωτα και ποια εταιρια θα χρησιμοποιησει ωστε να ξερεις τι κανει και να ζοριστει λιγο. αν και μεχρι αυριο ας πουμε στις 11 δεν παρεις τιποτε, τη χτυπας ενα ευγενικοτατο τηλεφωνο να της τα πρηξεις!! αμαν πια!!
Αυτο ακριβως εκανα μπαρμπουνι....κ οχι το ονοματεπωνυμο μου δεν ειναι καθολου ευκολο κ συνηθισμενο...απο δω κ περα αν δεν τα στειλει καθε πρωι θα εχει τηλεφωνο...δεν προκειται να την αφησω ησυχη....Μου ειπε οτι θελουν τα πρωτοτυπα γιατθι τελικα μαλλον θα παω με ταμειο....οποτε μονο με κουριερ.....απο δω κ περα θα βλεπει το τηλεφωνο μου στο δικο της καθημερινα.....Βασια μου σ ευχαριστω ...αλλα οσο κ να μη θες σε κανουν κ περναει κ λιγουλακι το κακο απ το μυαλο σου...αλλα θα το αποβαλω.....
Καλέ τι γίνεται εδώ? τι ερημιά είναι αυτή? ούτε τις γιορτές δεν έλειψε τόσος κόσμος μαζί.
Ούτε μαζική έξοδο να είχαν! που είναι όλες τελικά, μα τέτοια σύμπτωση?
Βρε μήπως πήγατε για καφέ όλες μαζί και μας δουλεύετε ψιλό γαζί?
Και τι καφέ, εδώ μιλάμε για πενταήμερη και βάλε !
Μπαρμπούνι μου μας εγκατέλειψαν λες?
Τέλος πάντων περιμένουμε εξηγήσεις γλυκιές μου όταν με το καλό μαζευτείτε σπίτι....
Ευτυχώς έχουμε και κάτι ευχάριστο , τα νέα της Βάσιας μας, διαφορετικά θα είχαμε πάθει κατάθλιψη ολομόναχες εδω πέρα.
Τα δικά μου , τα ίδια, η μανούλα μου ευτυχώς είναι σπίτι ήρεμη, αδύναμη ακόμη αλλά τουλάχιστον ξεφύγαμε από το νοσοκομείο, κάτι είναι κι αυτό.
Εγώ επέστρεψα στην καθημερινότητα μου, που όμως είναι πολύ επιβαρυμένη λόγω των γνωστών καταστάσεων, πήγαινε έλα, και επιφορτισμένη με το θλιβερότατο καθήκον του να προσπαθώ να δείχνω ήρεμη , χαλαρή ,χαμογελαστή εκεί που πρέπει να δώσω δύναμη και κουράγιο .....
Τι να γίνει όμως? έτσι παίζεται το παιχνίδι αυτό δυστυχώς ..
Να σας αφήσω όμως γλυκά μου κοριτσάκια, παρούσες και απούσες , σας φιλώ όλες και σας αφήνω κι εσας να ξεκουραστείτε νυχτιάτικα που σας ξενύχτησα πάλι.
Καλό βράδυ σε όλες όπου και ναστε, κι ας μας έχετε ξεχάσει λιγουλάκι....
φιλιά
Καλημέρα σε όλες τις όμορφες,
ξέρω ξέρω ξέρω πόσο πολύ βρωμάω και πόσες μέρες έχω να πατήσω η βρωμερή στο μπάνιο αλλά...ήμουν ταξιδάκι με το έτερον ήμισυ πολύ ξαφνικό και πολύ καλό...(επαγγελματικό ήταν βέβαια αλλά κι εγώ σιγά μην χάσω )....
θέλω δεκάωρο μπάνιο για να ξεβρωμίσω μου φαίνεται..
τι κάνετε βρε κορίτσια??? πολύ πολύ ερημιά έχει πέσει είναι και οι μέρες φορτωμένες και όλοι τρέχουμε κι εγώ μην φανταστείτε έχω πάρα πολύ δουλειά και κάθομαι και διαβάζω το τόπικ σας από το πρωί ...
αλεξάνδρα μου δεν θέλω να σχολιάσω το χάλι που επικρατεί στο δημόσιο θα γίνω κακιά και δεν θέλω να πικράνω κορίτσια που ίσως δουλεύετε εκεί εξάλλου δεν φταίνε και όλοι αλλά υπάρχει ένα μεγάλο μπάχαλο..
μπαρμπουνίτσα μου γιατί αγχώνεσαι βρε παιδί μου με τα κιλά σου και την διατροφή το ξέρεις ότι όσο το σκέφτεσαι τόσο περισσότερο είναι στο μυαλό σου και τρως???? εγώ τελικά ούτε γυμναστική δεν προλαβαίνω να κάνω ούτε personal ούτε τίποτα μόνο διατροφή ΚΑΙ 81,5 εχθές το μεσημέρι καλό ε?? χαλαρά το πάω δεν το σκέφτομαι καθόλου..
λιλάκι περαστικά στην μανούλα σου γερή και δυνατή όσο για την γνωστή κατάσταση ο θεός είναι μεγάλος
σου εύχομαι τα καλυτερα..
βασουλίνι και μεγάλη απούσα ΝΑΤΑΛΙΑ φιλιά πολλά
φιλιά και ΄σε όλα τα κορίτσια που απουσιάζουν από την παρέα να περνάτε καλά
GGGGGGGGGGGGoooooooooooooooooooooooooooooood morniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn nnnnnnnnnnnnnngggggggggggggggggggg vietnam......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσια καλημερα δεν εχς να δηλωσω τπτ...το μονο που θελω να σας πω ειναι πως θα κανω φονο.....η γυναικα με δουλευει ψιλο γαζι κ δεν ξερω το λογο!!!!!!
Τι έπαθες κοριτσάκι μου για πες να ξαλαφρώσεις!!!!
αλεξανδρα ελα λιγο στο chat να τα πουμε
Καλημέρα κορίτσια απομακρυσμένα και σκορπισμένα σε άλλη γη σε άλλα μέρη σε άλλα τόπικ που είστε καλέ???
μου φαίνεται το τόπικ θα βαρέσει διάλυση....
any way ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ναι, φαινεται εχουμε βαρεσει λιγο διαλυση ε?? που ειστε ολες?? μυριστηκατε οτι δεν εχει ναταλια και δεν εμφανιζεστε ε???
αλεξανδρα τα πηρες σημερα τα χαρτια ή θα φαει ξυλο η κυρια??
γεια σου αννεζινα χαμενη σε ταξιδακια!! παει και ο personal ε?
κι εγω δεν προλαβαινω. ενα απο τα ιδια. η ζυγαρια δεν λεει να δειξει κατω απο 85 αλλά εγω συνεχιζω οσο μπορω. οτι κανουμε. δεν εχει και γυμναστικη αυτες τις μερες καθοτι εχω διαφορες πασχαλινες δουλειες. εχθες εκανα αντι τσουρεκια κανονικα το γνωστο μου τσουρεκοκεικ για να κερδισω χρονο και να δωσω στην κουμπαρα που θα μου ερθει σαββατοκυριακο και ετοιμαζομαι για τραπεζωματα και φιλιξενιες
οσο για τη φιλεναδα που περιμενει ακομη τη συνταγη, ναι το ξερω ειμαι απαραδεκτη. καθε μερα κουβαλω το βιβλιο να τη γραψω αλλα για να τη γραψω πρεπει να λειπουν τα υπολοιπα γραφεια και αυτο δεν γινεται!! απο βδομαδα ισως! ευτυχως εχουμε χρονο ακομη
φιλακια σε ολες
Καλημεραααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα α........κ ναι το θαυμα εγεννετο...........................κ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιι επιτελους μετα απο ενα 3 βδομαδες τα περιβοητα χαρτια εφτασαν στον προορισμο τους......μην ειναι βοας...μην ειναι κροταλιας.....μην ειναι τα χαρτακια της παχουλης κυριας?????αααααααααααααααα� �αααααααααααααααααααααχχχ� �χχχχχχχχχχχχ ειμαι πολυ πολυ πολυ χαρουμενη......αλλα ας ανοιξω πρωτα το φακελο μην εχουμε προβληματα...λετε να μου εστειλε λαθος χαρτια???????πλακα κανω κοριτσια τον ανοιξα πριν καλα καλα τον παρω στα χερια μου.....................ααααααααααα� �χ δεν μπορειτε να φανταστειτε χαρα.........τελοσπαντωννννν... .
ΛΟΙΠΟΝ για να μπαινουμε σε μια ταξη λοιπον....κ να γραφουμε εστω την καλημερα μας η την καλησπερα μας η την καληνυχτα μας γιατι δεν ειναι πραγματα αυτα........σας παρακαλω πολυ ανασυνταχτειτε.....θα το κλεισουμε το μαγαζακι ετσι οπως το πατε.....δεν θα καθαριζω εγω ολη μερα για μην ερχετε καμμια σας εστω τα χερια της να πλυνει.....αααααααααααααααα� �αααααααααααααααααααααααα� �αααααααααααα θα σας μαλωσω...ατιμουλικα!!!!!!!!!!!ΑΙ ΝΤΕΣ ελα μια μια να βλεπω τους χαιρετισμους σας......κ αμα μαθω ποιος ειναι αυτος που σαμποταρει το μπανιο ...θα γινει χαμος....Καλε λες να ανοιξανε κανενα χαμαμ καινουργιο γι αυτο μας παρατησατε ολες????????αλλα εμεις εδω οπισθογραμμη....αφου οπου κ αν πατε παλι εδω θα γυρισετε το ξερω....φιλια πολλα κ μια υπεροχη μερα....
επιτελους λοιπον μας εχεις ευχαριστα νεα. αντε λοιπον. σου αναθετω 2 δουλειες. πρωτη ξεκινα τις επισκεψεις στους γιατρους σου και δευτερον καθαριζε καθημερινα και ελπιζουμε να εχουμε συχνα κοσμο......
βρε λες να ανοιξε χαμαμ παραδιπλα?? ή λογω πασχα ολες τρεχουν να προλαβουν τις δουλειες τους? καλα το ειπες. αντε τα χερια δεν πλενουν...ουτε για κατουρημα δεν ερχονται?? ενα καλημερα ζηταμε βρε κοριτσια...
χασαμε και τη λιντα που μας επισκεπτοταν καθημερινα και μειναμε τρεις και ο κουκος. κουκος=ναταλια που ειναι επισης χαμενη. ευτυχως εχει σοβαρο λογο και δε θυμωνω....
αλεξανδρα μου αντε επιτελους, τρεχα τωρα σε γιατρους και επιτροπες μπας και προλαβεις αμεσως μετα το Πασχα να την κανεις