Καλημέρα και από εμένα :)
Now μπράβο για το 62! :kiss: Να συνεχίσεις να μου προσέχεις και να τρως τα γευματάκια σου και όλα θα πάνε μια χαρά! Και σιγά σιγά θα απενοχοποιήσεις και εσύ τις ποσότητες και θα τις αυξήσεις, θα πειραματιστείς, όταν θα είσαι και πιο ήρεμη και θα δεις που ισορροπεί το σώμα σου και πόσο χρειάζεται να τρως. Μην ξεχνάς τον χρυσό κανόνα, όσο πιο ανεπεξέργαστες οι τροφές, τόσο πιο καλά και αργά μεταβολίζονται από τον οργανισμό μας, άρα μας κρατάν πιο χορτάτες (πετυχαίνουμε καλύτερη σταθεροποίηση της γλυκόζης και λιγότερη έκκριση ινσουλίνης) και έτσι μας αδυνατίζουν και πιο εύκολα ακόμη και αν το ενεργειακό τους φορτίο είναι μεγαλύτερο καμιά φορά ;).
Μπλακ μου εύγε και σε σένα που κρατάς χαρακτήρα αλλα κυρίως που νιώθεις καλά χωρίς να στερείσαι! Είναι υπέεεεεροχη αίσθηση πραγματικά :starhit:
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 10.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 φέτα ψωμί με μέλι-ταχίνι-φετούλες μπανάνα
Πρόγευμα 13.00: 1/3 μπανάνα, 5 αμύγδαλα, 1 φέτα τυρί γκούντα (πεινούσα πολύ και έκανα τριαδούλα)
Μεσημέρι 16.00: χόρτα βραστά, 2 αυγά βραστά, 1 μικρή ψητή πατάτα και λίγο κοτόπουλο στήθος
Απόγευμα 19.00: 1 ποτήρι φυσικό χυμό, 2 κ.σ. ξηροί καρποί
Βράδυ 22.00: 1 κρέμα με 2κ.σ. βρώμη+2κ.σ. μούσλι+2κ.σ. μείγμα σπόρων με φρούτα αποξ., 1κ.γ. μέλι
Είμαι υπερήφανη για τα χθεσινά μου, γιατί ήταν μία μέρα με αρκετή πείνααααα. Πεινούσα απο το πρωί συνεχώς και περίμενα πως και πως να φάω το επόμενο γεύμα μου. Μάλλον έχει να κάνει με την περίοδο και με το γεγονός ότι χθες ένιωθα κάπως καταβεβλημένη. Είχα και 4 συνεχόμενες μέρες με έντονη φυσική δραστηριότητα και όλα αυτά συνέβαλλαν στο να γυαλίσει το ματάκι μου χιχιχι. Ωστόσο κιουρία! Πινκ η κουβεντούλα μας χθες το βράδυ με βοήθησε πολύ ;)