Originally Posted by
Άντα_Στε87
Πως κατάφερα να το ξεπεράσω; Ότι κατάφερα έγινε με την βοήθεια της περίφημης αγκαλιάς που λέγαμε πριν... Όταν όμως την έχασα δεν γύρισα ποτέ πίσω σε αναμνήσεις. Όσο για το φόβο... Με τον τρόπο που σου είπα. Κοιτάζοντας το στα μάτια. Αφού έκατσα 8 μήνες σε ένα κρεβάτι (χωρίς να σκεφτώ να κάνω κακό στον εαυτό μου αυτούς τους 8 μήνες) να φοβάμαι πολύ όσο δεν γίνεται, κοιμωμουν μόνο μέρα και όλη νύχτα ήμουν καθησμενη με την πλάτη στον τοίχο ε, μετά μια μέρα ξαφνικά σαν να άνοιξε ο διακόπτης σηκώθηκα απότομα. Στην πρώτη μου βόλτα ήταν που σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου. Τότε ξύπνησα και κατάλαβα τι μου γινόταν. Εκεί που σκεφτόμουν πως και με ποιο τρόπο να πεθάνω μου ήρθε πάλι φλασια. Του τύπου ότι εγώ επεζησα από αυτό, από το γεγονός ότι η μάνα μου με παράτησε στα 10 μου, από την ξάπλα 8 μήνες και τώρα να πεθάνω; και αυτός να ζήσει;; και πήγα και τον βρήκα (έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερο κακό απ ότι ήδη μου είχε κάνει δεν μπορούσε να μου κάνει)... Ξέροντας τον (οικογενειακως γνωριζόμαστε) τον βρήκα κάπου που ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου κάνει τίποτα. Να σου πω την αλήθεια πιο πολύ φοβήθηκε αυτός όταν κοιταχτηκαμε στα μάτια παρά εγώ. Τον θυμό μου δεν θα μπορέσω ποτέ να το εκφράσω με λόγια. Δύο πράγματα του είπα "ήρθα να σου δείξω τι κατάφερες. Αρχικά ήθελα να πεθάνεις αλλά τελικά δεν θέλω. Εύχομαι να ζήσεις 100 χρόνια και κάθε μέρα να θυμάσαι αυτό που μου έκανες" αυτά. Δεν φοβήθηκα ξανά. Σαν γεγονός δεν ξέρω αν το ξεπέρασα ποτέ γιατί τις συγκεκριμένες στιγμές αποφεύγω να τις θυμάμαι. Ξέρεις θυμάμαι το πριν και το μετά αλλά όχι το πως έγινε...
Σκότωσε τον αυτόν τον φόβο. Μετά θα δεις ότι τίποτα και κανένας δεν θα μπορεί να σε βλάψει.