κορίτσια καληνύχτα...
Printable View
κορίτσια καληνύχτα...
Γαμ@το δεν τον χωράει και το σπιτάκι του γάτου να τον κρύψω εκεί! :lol:
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση.
Νταβατζιλίκια και στα όνειρα μας τώρα;Ε όχι!Αυτό πια παραπάει!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
...αφου θα δειτε εμενα στον υπνο σας.....
Σκίζω τις φλέβες μου να γράψω στον τοίχο του κελιού μου:
Πάω κι εγώ σιγά σιγά..
Έχω να ετοιμάσω και βαλίτσα για το κελί μου.. Μην πάω κι όπως όπως!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
(Λέμε τώρα... Τη Γλαύκη να με μαστιγώνει θα βλέπω όλη νύχτα)... :lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τι σου έμελλε κι εσένα, Τζίνα μου!
Όταν δεις πάλι το λαλάγγι σου, μετά από τη λήξη της εβδομάδας αυτής, ξέρεις πια τι θα του τραγουδήσεις...
http://www.youtube.com/watch?v=BhpJ7_J1mvI
Ίσως να ακουμπήσει σ'εκείνο το μαξιλάρι που τις προάλλες είχες αναρτήσει για τα κουρασμένα κορμιά;
Μωρέ καλά βαφτίστηκε αυτή η εβδομάδα ΠΑΡΑΠΟΝΟ!
Στράβωσαν τα χειλάκια μου από το παράπονο.. ʼκου εκεί Χαφιές, η πρώην Βασίλισσα!
Α, ρε άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!
Καληνύχτα!!:love:
Κρύφτο, κρύφτο το μαξιλάρι! Μη σε πάρει χαμπάρι και στο κατασχέσει κι αυτό! :lol:
Βλεπω Ναταλια παιδι μου οτι εξακολουθεις να εισαι αντιδραστικο κ ταραχοποιο στοιχειο!Δεν βλεπεις τις υπολοιπες?Συνετα κ γνωστικα κοριτσια.τελος παντων!Θα δουμε αυριο τι θα κανουμε με την περιπτωση σου γιατι σε εχουμε αναγκη κ σε αγαπαμε!Παρε μια τουρτιτσα μηπως γλυκαθεις κ αναθεωρησεις....
Καληνύχτα ʼβα και καλό ξημέρωμα. Καληνύχτα Γιώτα, σου εύχομαι καλή αρχή αύριο και να γίνουν όλα όπως τα περιμένεις.
Αβα ειπαμε εισαι ο βασιλικος χαφιες αλλα οι πολλες οικειοτητες δεν χρειαζονται!Πως με προσφωνεις Γλαυκη?Κ εγω δεν λερωνω τα χερια μου με μαστιγια!Μαλλον τα μαστιγια εγω τα εχω για αλλες στιγμες.Για οσες χρειζονται τιμωρια κ μαστιγωμα θα παρω ενα μαυρο!
Δε δωροδοκούμαι εγώ με τούρτες,μανδάμ,ούτε καν σε σχήμα λαλαγγιού!Μάλλον με μπέρδεψες με το τελευταίο σου θύμα...Quote:
Βλεπω Ναταλια παιδι μου οτι εξακολουθεις να εισαι αντιδραστικο κ ταραχοποιο στοιχειο!Δεν βλεπεις τις υπολοιπες?Συνετα κ γνωστικα κοριτσια.τελος παντων!Θα δουμε αυριο τι θα κανουμε με την περιπτωση σου γιατι σε εχουμε αναγκη κ σε αγαπαμε!Παρε μια τουρτιτσα μηπως γλυκαθεις κ αναθεωρησεις....
Αυτό τώρα είναι απειλή;Να καταλάβω...Quote:
Κ εγω δεν λερωνω τα χερια μου με μαστιγια!
Μαλλον τα μαστιγια εγω τα εχω για αλλες στιγμες.
Για οσες χρειζονται τιμωρια κ μαστιγωμα θα παρω ενα μαυρο!
Έχεις δίκιο,φιλενάδα!Έρχονται δύσκολες μέρες!Quote:
Originally posted by Ava
Κρύφτο, κρύφτο το μαξιλάρι! Μη σε πάρει χαμπάρι και στο κατασχέσει κι αυτό! :lol:
Μαλακό,ξεμαλακό...στην αναβροχιά,καλό και το χαλάζι!
ʼνθρωπο εννοείς μαύρο ή πάφο μαύρο; Μη μου πεις ότι δεν μας άντεξες τελικά και θα πέσεις στα ναρκωτικά! :lol:Quote:
Για οσες χρειζονται τιμωρια κ μαστιγωμα θα παρω ενα μαυρο!
Εγω ουτε καπνιζω Τζινα!υπαρχει περιπτωση να πεσω στα βαρια?Ενα μαυρο κ φυσικα ευνουχο θα σας παρω!