Απλα κοιμιζουν το πρόβλημα... Αν όμως χρειάζεται κάποιος και χάπια.. Δεν θα ήταν πρόβλημα.. Φτάνει να κάνει και ψυχοθεραπεία ταυτόχρονα..
Εισαι καλά φίλε μου;
Printable View
Απλα κοιμιζουν το πρόβλημα... Αν όμως χρειάζεται κάποιος και χάπια.. Δεν θα ήταν πρόβλημα.. Φτάνει να κάνει και ψυχοθεραπεία ταυτόχρονα..
Εισαι καλά φίλε μου;
Ναι, Τζωρτζ , καλα ειμαι, σευχαριστω που ρωτησες .....
εχεις δικιο για την ψυχοθεραπεια ταυτοχρονα .....
Δε μπορω να τεκμηριωσω οσα κακα μου εκανε η οικογενεια μου. Πολλα τα εχω ξεχασει και μου ερχονται στο μυαλο οταν μου τα θυμιζει κατι. Με επεισαν οτι ειμαι τρελος ενω αυτοι ηταν οι τρελοι που με κακοποιουσαν. Η μανα μου μου ελεγε "ως ποτε θα σε κρυβουμε;" για να με κανει να θεωρω τον εαυτο μου ενοχο και να ντρεπομαι και ετσι να μην τους μαρτυραω. Ηξεραν επακριβως τι εκαναν.
Βλεπω κατι ελλην. ταινιες της δεκαετιας 60, και ακουω την 'βρισια ' ζωον , οι οποια εχει εκλειψει αφου σιγα σιγα συνειδητοποιουμε οτι εμεις οι ανθρωποι ειμαστε τα πραματικα ζωα , τα ζωα ειναι πολιτισμενα ...... ακομη και τα φιδια που μερικοι φοβουνται, δεν δαγκωνουν ' ετσι ' , μονο οταν ειναι σε αμυνα ........
Όσο μεγαλώνω, τόσο λιγότερους συμπαθώ...
Μα δεν θα πας στον ψυχολόγο για να τεκμηριώσεις όσα κακά σου έκανε η οικογένεια σου.. Θα πας να μιλήσεις γαι τον ευατο σου, τις σκέψεις σου.. Θα μιλήσεις με έναν ειδικό, θα σε συμβουλέψει, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και να ανακαλύψεις πολλά που δεν μπορείς μόνος σου.. Πρέπει κάποια στιγμη να πάρεις την ευθύνη του εαυτού σου.. Πότε δεν είναι αργά, να το θυμάσαι..
Συμφωνώ απόλυτα.. Ο.κ.. Οι γονείς σου έκαναν ότι έκαναν. Εσύ τι έκανες για να σώσεις τον εαυτό σου; κάθεσαι εδώ και λες μου έκαναν αυτό κι αυτό.. Ξέρεις τι είναι χειρότερο; Το να μην κάνεις κάτι όταν πρέπει να κάνεις... Και εσύ δεν κάνεις τίποτα για να βοηθήσεις τον εαυτό σου
Και ξέρεις τι άλλο είδα. Ενω σου σχολίασε εδώ και σου είπε τους λόγους για να πας ψυχολόγο, δεν μπήκες καν στον κόπο να απαντήσεις (πρόβλημα σου ναι) αλλά μπηκες στο άλλο θέμα και έγραψες ότι νιώθεις άδειος. Πάντα όταν σε ένα θέμα σου ακουστεί η λέξη ψυχολόγος.. Δεν συζητάς, δεν σχολιάζεις καν.. Περνάς το μήνυμα πως δεν σε νοιάζει να κάνεις κάτι. Πως θεωρείς ότι η ζωή σου είναι αυτή και δεν θα αλλάξει. Και αφού αυτό πιστεύεις... Γιατί παραπονιεσαι;;
ως τωρα εχω δει πασης φυσεως σοου μπορει να φανταστει καπιος που νομιζουν οτι με αυτο το τροπο θα με ψαρωσουν αλλα εγω οχι μονο δε θα σταματησω να μιλαω αλλα οσο περισσοτερο με προκαλουν τοσο περισσοτερα θα λεω και το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν τα νευρα τους θα γινουν αγνωριστα εντελως αν δεν εχουν γινει ειδη θα μετανιωνουν την ωρα και τη στιγμη που τα εβαλαν μαζι μου αφου καθε φορα που σκεφτονται μια φραση εγω σκεφτομαι χιλιες και οταν θα γινει η πραγματικη μεταβαση στην εποχη αυτη και ο κοσμος θα αρχισει να εξαγριωνετε θα φυγουν νυχτα απο κει και αυτο δε το λεω εγω αλλα οι πιστοι του θεου που εχουν προφητευσει το μελον τους
Εχει πανσέληνο.. Οι ερωτευμένοι και οι βρικόλακες μπορούν να βγουν έξω να το δουν.. Εγώ βγήκα
Εσυ δλδ τζορτζ η εισαι ερωτευμενος η βρικολακας η ερωτευμενος βρικολακας :))))
Και εγώ βγήκα :)
Καλα ερωτευμενε βρικολακιασμενε εγω παω να παρω τσιγαρα...