χαιρομαι πολυ για σενα Γιαννη μου!
να εχουμε ενα ΥΠΕΡΟΧΟ σαββατοκυριακο!!
ματς μουτς ;)
Printable View
Ας καταθέσω και γω την άποψη μου
Όσο περνά καλά κανείς με ότι αποφασίζει να κάνει, καλώς το κάνει.
Προσωπικά έχω φτάσει να ασχολούμαι ώρες, μέρες, μήνες με το φόρουμ και ήρθαν εποχές που βαριόμουν ακόμη και να ανοίξω τη σελίδα.
Οπότε ποιο είναι το πόιντ; Όποιος μπαίνει εδώ έχει τους λόγους του και βαριέμαι και αυτή την καραμένα "γκετ ε λαιφ και μη χάνεις χρόνο στο νετ"
Αμα θέλω να τρώω το χρόνο μου εδώ θα το κάνω, αν θέλω να κάνω μπάνιο γυμνή στη θάλασσα το χειμώνα, επίσης.
Δεν κατάλαβα γιατί η επιτυχία ή η ευτυχία ενός ανθρώπου βρίσκεται εκτός νετ και πως αξιολογείται αυτό.
Αν κάποιον τον κάνει χαρούμενο η συμμετοχή του, όλα οκ.
Θα πω βεβαια και το αλλο για να ειμαι δικαιη η ενοτητα αγχος-φοβιες ειναι εξαιρετικη και πολυ βοηθητικη για καποιον που θα πρωτομπει εδω.
Δεν κατάλαβα γιατί η επιτυχία ή η ευτυχία ενός ανθρώπου βρίσκεται εκτός νετ και πως αξιολογείται αυτό.
μπορει το νετ να σου χαρισει κατι αμεσα
αλλα ας πουμε οτι εκατσες (παραδειγμα λεω) μια εβδομαδα χωμενη εντελως στο ιντερνετ (χωρις να σε εξυπηρετει σε κατι στην δουλεια που κανεις,απλως σερφαρεις)
πως θα αξιολογουσες αυτην την εβδομαδα?
γεματη δεν νομιζω
...αν η ανάγκη ήταν αυτή και πέρναγα καλά, γιατί να μην είναι γεμάτη?
Εγω δεν μλησα για δια βίου σχέση με το νετ και μη κάνοντας κάτι άλλο στη ζωή μας.
Για να το κάνω πιο σαφες: τον ελευθερο του χρόνο κανείς τον διαθέτει όπου περνά καλά. Αν λοιπόν περνά καλά εδώ μέσα γιατί οπωσδήποτε να είναι λούζερ?
Οχι σε καμια περιπτωση δεν προσδιοριζει καποιον ο χρονος που σπαταλαει στο φορουμ,απο την αλλη ομως δεν ειναι και υγιες (κατι που εκανα παλαιοτερα) να εισαι εντος απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω..Τωρα τελευταια εχω ξανακολλησει και εγω και η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει :P
δεν ειπα αυτο αλλα σιγουρα θα μπορουσε να βρει και κατι καλυτερο.
μακροπροθεσμα αποδεικνυεται χασιμο χρονου εκτος απο το φεις που δεν γινεται να μην μπεις
θεοφανια ποσο εισαι?
δεν το θεωρω πιο υγιες αλλα τι να κανεις ετσι φακελωμενοι που καταντησαμε ολοι?
ενα σημαντικο μεσον ενημερωσης και κοινωνικοτητας ειναι το φεις.
το διαστημα που το ειχα κλειστο ειχα χαθει απο προσωπου γης
δεν ηξερα τι κανουν ουτε οι γνωστοι μου
Εκτος απο τν δωρεαν διαφημηση καποιας επιχειρησης...Βεβαια υπαρχει και η διαφημηση του εαυτου σου για πολλες ισχυει ;)
τα μαθαινα αργοτερα απο δευτερο χερι