ταπεινη σας δουλη και μαγειρισσα μεγαλοιοτατηQuote:
Originally posted by Γλαύκη
Λιλα κ Καλλιοπη ποιος σας ειπε να μας λετε ολο για
φαγητα?στην κουζινα γρηγορα!
Printable View
ταπεινη σας δουλη και μαγειρισσα μεγαλοιοτατηQuote:
Λιλα κ Καλλιοπη ποιος σας ειπε να μας λετε ολο για
φαγητα?στην κουζινα γρηγορα!
Καλημέρα Γκαυκένιες μου!!!
Επέστρεψε η άσωτη! Πάλι για ξεπέτα μπήκα μιας και πάω για καφέ πρωινό με την αδερφή και προβλέπεται μακρύς καφές μιας και έχουμε να πούμε νέα μίας ολόκληρης βδομάδας! Εδώ βλέπω υποτέλειες, προσκυνήματα ταπεινά, ποίηση (το πα εγώ!!!) και ευτυχώς και μία τουρτίτσα.... μοναρχικό το πολίτευμα αυτή την εβδομάδα και παραπονεμένο από τι βλέπω! :lol:... Ας είναι .... ΕΓΩ ΕIΜΑΙ Η ΕΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ! :lol:
τελικα αν συνδιασεις παυσιπονα για τη μεση με αντισταμινικα και κουραση γινεσαι γκολ.για αυτο χτες σας αφησα νωρις.πως τα περασες χτες ελλακι στην κουμπαρα?
Καλημέρα κορίτσια μου !!!!!Ξέρω πως χθες στίμπησα την απουσία μου άλλα την έβγαλα στο νοσοκομείο με τη γιαγιά κ ευτυχώς αποφυγαμε τα χειρότερα!!!!!Χαιρετώ την απόλυτη μοναρχία της Γλαυκης(αυτο το πολίτευμα κάπου διάβασα πως έχουμε)αν κάνω λάθος διορθώστε με!!!!!
καλημερα γιωτακι.αχ αυτα τα γεροντια....τι επαθε η γιαγια?
Στη Μόσχα,αδερφές μου,στη Μόσχα!Quote:
Ετούτη τη στιγμή ακριβώς που λέει από μέσα του:
Και τι δεν θα' δινα γιά να'χω τη χαρά
να βρισκόμουνα πλάι σου στην Ισλανδία
στο φως της μεγάλης ακίνητης μέρας
και να μοιραζόμαστε τούτη τη στιγμή
-όπως μοιράζεται κανείς τη μουσική-
ή τη γεύση ενός φρούτου-
εκείνη τη στιγμή ακριβώς
βρισκόταν πλάι της στην Ισλανδία.
ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
Χορχε Λουις Μπορχες
καλημερα και απο μενα !
μεγαλειοτατη τα σεβη μου
πω πω μια ωρα διαβαζα ευτυχως τα διαβασα ολα δεν εχω κενα:)
ευχαριστω που με βαλατε στη κουζινα φοβομουν πως θα μεριχνατε στο σιδερο ευτυχως γλυτωσα !
απο οτι καταλαβα δεν εχει πολλα πολλα αυτη τη βδομαδα εεεε
απολυτη μοναρχια εχουμε τι να γινει εγω σημερα σας εφτιαξα ταλιατελες σουφλε! ελπιζω να σας αρεσουν μεγαλειοτατη!
Λιλάκο μου καλημέρα !!!!!Η γιαγιά παρουσίασε ζαχαρο στα καλά καθουμενα ενώ δεν είχε πότε,ξεκίνησε από 380 και καταλήξαμε στο νοσοκομείο με 690. Ευτυχώς χαιρει άκρας υγείας κ δεν έχει απολύτως τίποτα!!!!!
και ενα ποιημα αγαπημενο μου !
http://youtu.be/_PSLVApGfZg
Γυναίκα
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία
Παίξε στον άνεμο τη γλώσσα σου και πέρνα.
Αλλού σε λέγανε Γιουδήθ εδώ Μαρία
Το φίδι σκίζεται στο βράχο με τη σμέρνα.
Από παιδί βιαζόμουνα, μα τώρα πάω καλιά μου
Μια τσιμινιέρα με όρισε στον κόσμο και σφυρίζει
Το χέρι σου που χάϊδεψε τα λιγοστά μαλλιά μου
για μια στιγμή αν με λύγισε,σήμερα δε με ορίζει.
Βαμμένη. Να σε φέγγει κόκκινο φανάρι
Γεμάτη φύκια και ροδάνθη, αμφίβια Μοίρα
Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι
πρώτη φορά σε μια σπηλιά στην Αλταμίρα.
Σαλτάρει ο γλάρος το δελφίνι να στραβώσει.
Τι με κοιτάς; Θα σου θυμίσω εγώ που μ' είδες.
Στην άμμο πάνω σ' είχα ανάστροφα ζαβώσει
τη νύχτα που θεμέλιωναν τις Πυραμίδες.
Βαμμένη. Να σε φέγγει φως αρρωστημένο.
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα.
Εδώ κοντά σου χρόνια ασάλευτος να μένω
ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα.
Καλημερούδια υπόδουλε λαέ!
Περαστικούλια στη Γιωτογιαγιάκα.Ελπίζω να μην περνάει κάτι οδυνηρό...Καλή δύναμη και σ'εσάς!
Με γειά το Πωλινοκοκκινόμαλλο!Φλογερ� �,παθιάρικο ζαχαρόπλασμα!Ωραίο ν'ανανεώνει κανείς το λουκ του!
Ώστε από σήμερα σε δύο ταμπλό θα το παίζει η Μακ!Στο'να χέρι το τσιγάρο,στ'άλλο χέρι το μπεγλέρι!Αυτά είναι!
Μπονζούρ και σ'εσάς,μαντάμ Ελί που πάτε να κουτσομπολέψετε με την αδερφή!Να της δώσετε πολλά πολλά φιλιά
από όλες μας και να της πείτε πως αδημονούμε για τα Χανιώτικα και όχι μόνο νέα της!Να το απολαύσετε,Αφές το αρμένικο καφεδάκι σας!
Πριν λίγες ώρες χαφιές,τώρα μπόγιας,ποιός ξέρει πού θα φτάσει η κορύφωση της κατάπτωσης μέχρι το πέρας του απολυταρχικού καθεστώτος!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη,συγκρατούμενη,καθώ ς φοβάμαι την ιδέα αυτή εγώ της την ενέπνευσα με την αντίστοιχη αρμοδιότητα,που της είχα αναθέσει!
Καλημέρα Λιλομαγείρισσα!Τι καλό θα φάμε σήμερα;Πώς είναι η μεσούλα σήμερα;Το Καλλιοπάκι ακόμα σιδερώνει;Εγώ τελικά στα λόγια έμεινα χθες...
Σοκολατένια,Αγγελουδάκι,Αλ ινάκι,πού χαθήκατε κοριτσάρες μου;Έχουμε απολυταρχία πλέον εδώ!Αν σκέφτεστε να πάτε κανένα ταξίδι,αυτή είναι η εβδομάδα σας!
ʼντε να σηκώνεται απ'το σχοινένιο της κρεβάτι κι η Ο Μι Τζίνα μας!Καλό το παλικάρι,δε λέω,αλλά έχουμε και υποχρεώσεις!
Κι εγώ τις αμέλησα τις δικές μου με τα χθεσινά ξενύχτια...Κοιμήθηκα κάπου στις 4 κι ούτε πήρα χαμπάρι το ξυπνητήρι στις 7:02!Απόψε στις 11 κρεβατάκι μου!
Να έχουμε μια υπέροχη Δευτέρα δώδεκα Μαρτίων του δώδεκα!ΝΑ χαίρομαι και τη λατρεία μου(το πρώτο παιδί φίλης)
που μου γίνεται σήμερα δώδεκα ετών!Θυμάμαι το κύμμα που χόρευε στην κοιλιά της μαμάς του σα χθες!Πότε πέρασαν τα χρόνια;
Σήμερα ξεκινά κι η βόλτα μου με τη Λούλου για χαμηλότερο βάρος.Αποφάσισα να γίνω μετά από χρόνια διψήφια!
16 κιλά με χωρίζουν...σιγά το ποσό για να παραμένω τριψήφια!Αν και δε μου αρέσει η Δευτέρα για αρχή
(πάντα ήμουν κορίτσι της Παρασκευής ως γνωστόν)όλη αυτή η αρμονία του 12 με προδιαθέτει θετικά!Για να δούμε τι θα δούμε!
Σας αφήνω τώρα,καλές μου...Τα φιλιά μου σε όλες τις ταλαίπωρες υπάρξεις!Τα λέμε κάποια στιγμή αργότερα...
Α..Τελικά μια χαρά η Γιωτογιαγιά και το Καλλιοπάκι ήδη μαγείρεψε!
Όλο το ταψί για τη Φτου,ουπς!Αυτού ήθελα να πω,είναι;Για το λαουτζίκο τίποτις;
Να'σαι καλά Ναταλία μου!!!!!Η γιαγιά μια χαρά είναι,στον κόσμο της.Εγώ τα'χω παίξει!!!!!Πωλινα με υγεία το καινούργιο μαλλί!!!!!
*Με ποιήματα θα τη βγάλουμε τη βδομάδα?Καηκαμε!!!!!!!!!!Αβα ρίξε ένα μπουρλοτο!!!!!
Μωρέ στη Φτου;Α παπα!Κάποια μάλλον αποφάσισε πως δεν τη θέλει άλλο πια τη ζωή της!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μωρέ εύκολα το λες να διαβάσω από τις 12 το βράδυ, έχεις μετρήσει πόσες σελίδες είναι? χεχεχε το πολύ πολύ να διαβάσω τα δικά σου ποστ, απλά για να ενημερωθώ!!!!Quote:
Πωλινα καλημερα.Με γεια το μαλλι.Διαβασε αν μπορεις απο εχτες το βραδυ στις 12 γιατι ειναι η δικη μου εβδομαδα κ εχω βγαλει μανιφεστο!Φωτογραφια χωρις παρεξηγηση στο δικο σου τοπικ.Κ πρεπει να φτιαξεις τουρτα αυτη την εβδομαδα!Εισαι ο επισημος ζαχαροπλαστης της αυτου μεγαλειοτητος!
Εντωμεταξύ σκέφτομαι πως υπάρχει μια πολύ μεγάλη παράλειψη σ'αυτό το Βασίλειο!
Δύο μαγείρισσες,μία ζαχαροπλάστης...τόση εμπιστοσύνη έχει η Φτου στα πρόσωπα αυτά
και δε διόρισε κάποιον έμπιστο της δοκιμαστή των φαγητών που της σερβίρουν;Πού ακούστηκε αυτό;
Μπόγιααααααααααα!Πες αλεύρι!
Η ζωή σου κινδυνεύει!
Είδες που τελικά πάντα υπάρχουν τα χειρότερα;Από απλός χαφιές σε ρόλο αυξημένης διακινδύνευσης!
Και πάλι εγώ να της βάζω ιδέες!Και να πεις πως δε σε συμπαθώ,δε θέλω το καλό σου;Τι μου συμβαίνει;
Τι θα γίνει πια με την Υψηλοτάτη;
Ως πότε παλλικάρια θα ζούμε στα στενά;
Τα βασιλικά διατάγματα πέφτουν βροχή, οι απαγορεύσεις είναι πια δυσβάσταχτες για το φτωχό λαό της!
Καμαρώστε!
γιωτα ευτυχως που η γιαγια ειναι καλα.
ναταλιτσα η μεση ειναι ευτυχως καλυτερα.σημερα το μενου εχει φασολαδα την οποια μολις κατεβασα απο τη φωτια.τι να τον κανει το δοκιμαστη?μονο αγνα παρθενα προιοντα παραγωγης μας χρησιμοποιω.