Originally posted by Kassi
Quote:
Originally posted by Dalia
Κι εγώ ατομική ψυχοθεραπεία ψηφίζω.Την προτιμώ.Αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και σε group therapy,από περιέργεια πιο πολύ,να δω πώς είναι.Αλλά δεν νομίζω ότι τώρα θα με βοηθούσε κάτι τέτοιο.Θα\'θελα να είμαι καλύτερα για να μπορέσω να συμμετάσχω σε ομαδα.Γιατί τώρα έτσι όπως είναι η ψυχολογία μου σίγουρα θα νιώθω μειονεκτικά σε σχέση με τους άλλους και θα τους βλέπω όλους καλύτερα από μένα.Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό.
Εκτός από το ότι νιώθω μειονεκτικά απέναντί τους καθώς η μόνη με σοβαρό πρόβλημα και η μόνη με διαταραχή προσωπικότητας μου την είπαν και από πάνω ότι τους πάω πίσω.........Εκεί να δεις κόμπλεξ..Το άσχημο στην ομάδα είναι ότι ακούς της κάθε καρυδιάς καρύδι που μπορεί να είναι και κακοπροαίρετο,αγενές και εν τέλει μη αντικειμενικό να μιλάει για το πρόβλημά σου και αντί για κατανόηση και ευαισθησία να παίρνεις.........Είναι δύσκολο να μιλάς για αυτό που σε απασχολεί σε 10 άσχετα άτομα που δεν τα ήξερες μέχρι χτες για πράγματα που δεν θα έλεγες ούτε στον αδερφό σου...........