π-κ μην το συζητας πού έχει πάει η ψυχολογία μου!!!!!!!!!! είμαι που είμαι τραλαλα τραλαλου, τώρα με αποτελείωσε και η αλλαγή δεκάδας!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :P
Printable View
π-κ μην το συζητας πού έχει πάει η ψυχολογία μου!!!!!!!!!! είμαι που είμαι τραλαλα τραλαλου, τώρα με αποτελείωσε και η αλλαγή δεκάδας!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :P
Asteraki εισαι αστερι! Χιλια μπραβο!!! Ολο τετοιες χαρες να εχουμε!!! Και αλλαγη δεκαδας και μειον 1100,φανταζομαι θα σου φαινεται αρκετα! Ολο κολακευτικα σχολια θα παιρνεις απο εδω και περα! pk μπραβο και σε σενα,το προλαβες πριν γινει προβλημα!
Λοιπον,εγω χτες εκλεισα στους 19 ποντους και περπατησα και ενα μισαωρο. Τελευταια μερα σημερα πριν το πρωτο ζυγισμα. Η αληθεια ειναι πως εχω αρχισει λιγο να πειναω,αλλα ο στοχος πανω απ ολα και η καλη διαθεση!
Σημερα εφαγα ενα τοστ με διπλο τυρι και τον καφε μου συνολο 4,5π. Για μεσημερι ακομα δεν ξερω τι,θα δουμε...
Α!!!!!!!!!!!!! π-κ συγχαρητηρια για την απώλειά σου! πάντως και στα 80 μια χαρά θα είσαι. μια βδομάδα ακόμη και όλα θα γίνουν όπως τα θες!!!!!!!! ;)
Ευχούλα μου! όλα θα πάνε καλά αύριο θα το δεις! Η ζυγαριά θα σε ανταμείψει για την προσπάθεια που κάνεις είμαι σίγουρη!!!!!!!! :)
Τώρα για την πείνα σε καταλαβαίνω γιατί οι 19 πόντοι δεν είναι και πολλοί αλλά σίγουρα κάνεις καύσεις πολλές με τόσες ώρα περπάτημα και ετοιμάζεσαι να χάσεις και κιλό γιαυτό νιώθεις οτι αρχίζεις να πεινάς! Υπομονή και όπως είπες καλή διάθεση!!!!!!!!! :)
Θα δεις αύριο πανηγύρια που θα έχουμε και με την δική σου απώλεια!
Το σάββατο πανηγυρίσαμε για την Ούρσουλα, σήμερα για τον π-κ και μένα και αύριο έρχεται και η σειρά σου!!!!!!!!!!!!!! :P
Το πάρτι θα το κάνουμε σίγουρα!!!!!!! η ομάδα πετάααααααααααααααααααααα ει!!!!!!! ;)
Asteraki μου εισαι τοσο καλο..!!! Μας ανεβαζεις ολους,εισαι μια γλυκα!!!
Το προγραμμα παιδια παντως καταλαβαινω και εγω πως ειναι εγγυηση. Υπερτερει κατα πολυ του κλασσικου θερμιδομετρητη και σε ωθει στην υγειινη διατροφη εμμεσα και επιτυχως. Θελω να ευχαριστησω και τα κοριτσια που καθησαν και "ανεβασαν" ολους τους ποντους στα ελληνικα στο αλλο τοπικ. Πραγματικα χωρις αυτο δε θα μπορουσε κανενας μας ασχετος να κανει το προγραμμα!
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!! όντως!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Euxi
Πραγματικα χωρις αυτο δε θα μπορουσε κανενας μας ασχετος να κανει το προγραμμα!
Μπράβο p-k, το έφαγες το θηρίο. Ξανά πάλι πίσω στο στόχο σου. Καλά λέω εγώ πως είσαι υπόδειγμα για όλους μας. Και πάλι μπράβο για την αυτοσυγκράτησή και την εγρήγορσή σου. Εγώ θα έπαιρνα μπρος μετά τα 4 πρώτα κιλά.
Ευχούλα,
σίγουρα θα χάσεις. όταν πεινάμε λίγο σημαίνει ότι γίνονται καύσεις που καίνε απόθεμα λίπους.
Απλά δεν αφήνουμε την πείνα να μας καταβάλλει, μικρά και συχνά γεύματα όχι θερμιδογόνα για να είναι σε εγρήγορση ο μεταβολισμός.
Καλά πάμε πάντως, ωραία ομάδα γίναμε.
Η Ελένη, η funny και το αδεσποτάκι τι να έγιναν? ακόμα διακοπές είναι?
Πω πω τι βλέπω? σουφλέεεε!!! αχ είναι το αγαπημένο μου.
Εγώ σήμερα έχω φέρει κοτοπουλάκι ψητό και αμπελοφάσουλα για σαλάτα. Καλά είναι κι αυτά, αλλά όχι σαν το σουφλέ αστέρω μου. Ζηλεύωωωω.:D :D
πέρνα από μια βόλτα να το μοιραστούμε!!!!!!!!!!!! ;)
Δεν ειναι πολύ αλλά θα μας ικανοποιήσει το αίσθημα της πείνας!!!!!!! είναι και ελαφρύ........!!!!!!!
Η funny διακοπές από όσο θυμάμαι, η Ελένη μάλλον μας ξέχασε και το αδεσποτάκι ας έρθει από εδώ και θα το περιποιηθώ που έριξε μαύρη πέτρα πίσω της! :D :D
TO αδεσποτάκι νομίζω πως είχε πει πως το Σεπτέμβριο θα επιστρέψει, αν δεν την μπερδεύω με άλλη.
Κι εγώ στο τέλος της επόμενης εβδομάδας την "κάνω" για βόρεια για μια βδομαδούλα. Το κακό είναι ότι θα είμαι παρέα με την ακατανόμαστη :(
ευχαριστώ Αστέρω μου για την προσφορά του σουφλέ, αλλά πίστεψέ με θα τραβάς τα μαλλιά σου μόλις με δεις να πέφτω με τα μούτρα και ξεχνώντας και τους καλούς μου τρόπους. Σιγά μη σου αφήσω κομμάτι να φάς:D :D
Τι έγινε δεν αρχισαν στη δουλειά να σε ρωτούν τι δίαιτα κάνεις?
ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ????????? τι θα γινει με σενα βρε παιδι μου? Στο τελος της αλλης εβδομαδας ακουω και χαιρομαι!!!! θα ειμαστε κοντα..........!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον δεν με εχεις δει να τρωω κατι οταν πειναω γιαυτο λες οτι θα εισαι χειροτερη απο μενα!!! :) :D :D
Το παρτι Ουρσουλα λες να το κανουμε πανω????????? ολοι μαζι θα ειμαστε.... σχεδον!!!! ;)
για την δουλειά χμμμμμμ.........
ας μην μιλήσω............
Είναι όλες μισες μερίδες (και λιγότερο μην σου πω) οπότε μάλλον δεν ασχολούνται και ιδιαιτερα! ;)
Έχω βρει τρελο κόλπο όμως !!!!! :)
όταν μας προσφέρει κάποιος γλυκό ή τέλος πάντων υπάρχει πειρασμός (διατροφικός εννοω, τους άλλους δεν τους δίνουμε :D :D ) στο γραφείο, τους τα δίνω και έτσι ούτε τρώω αλλά και τις μπουκώνω για να μην μου μιλάνε!!!!!!!!! :) (γράφω στο φόρουμ εννοείται όταν έxω ελεύθερο χρόνο δεν μπορώ να ακούω και την μουρμούρα τους :D ;) )
Μμμμμ!!!!!!!! και για να προλάβω να φάω μόνη μου το σουφλέ σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη και έρθεις....... (όχι για να μην λες οτι μόνο εσύ πέφτεις με τα μούτρα :D :D) πάω να ζεστάνω το σουφλέ μου και να το απολαύσω αργά αργά!!!!!!!!
Κοτοπουλάκι εσύ ε? Μάλλον δεν θα ανταλλάξουμε γιατί δεν το μπορώ και πολύ το κοτόπουλο........... :D :D :P
Μήπως σε δω πάνω? Που θα πας?
Αστέρωωωω είσαι μονοφαγού:D :D
Κι εγώ πείνασα. Γενικά σήμερα από το πρωί πεινάω πολύ.
Αυτές οι γυναίκες μισές μερίδες τι τρώνε μου λες? Ακρίδες????:D :D
Εγώ στη δουλειά έχω να κάνω μόνο με άντρες. Το μοναδικό θηλυκό είμαι εδώ μέσα. Παλιότερα είχαμε και μια γάτα δηλαδή αλλά την έκανε για άλλες πολιτείες.:D
Δεν σχολιάζουν πλέον αν πάχυνα ή αδυνάτισα γιατί είναι άγαρμποι και στο παρελθόν πρόγκυξα κανά δυό και από τότε δεν μιλάνε μπροστά μου τουλάχιστον. Τώρα από πίσω τι γίνεται...... ούτε να το φαντάζομαι δεν θέλω.:p
θα πάμε στο χωριό του άνδρα μου έξω από την Ξάνθη.Εκείνη την εβδομάδα στην Ξάνθη έχουν γιορτές παλιάς πόλης, ανεβαίνουν πολλά συγκροτήματα και τραγουδιστές και γενικά σ'όλη την πόλη υπάρχει ένα διαρκές πανηγύρι.
Ίσως πάμε και κανά δυο μέρες στη Θάσο.
Αχ, το έχουν γενικά οι ανδρες να ειναι πιο διακριτικοι σε αυτα. ;) κατι ηξερε η γατα και την εκανε! :D :D
μμμμμ εγω θα ειμαι θεσσαλονικη! αν θετε ελατε για κανα καφε! Η Θασος ειναι απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!!! τέλειες παραλίες , πολύ πράσινο..... απίστευτη!
Εγώ Ούρσουλα μόλις έφαγα και το ευχαριστήθηκα! με βάρυνε λίγο αλλά οκ! μετά εχει περπατημα στη νεα ιωνια. πρεπει να συνοδευσω την ξαδερφη για ψωνια..... :)