Χριστίνα εύχομαι περαστικά στην πεθερά σου και να λήξει σύντομα η ταλαιπωρία σας.
Printable View
Χριστίνα εύχομαι περαστικά στην πεθερά σου και να λήξει σύντομα η ταλαιπωρία σας.
καλησπερα σας κ χριστινα περαστικα στη πεθερουλα σου
εμενα η ταλαιπωρια μου συνεχιζεται,το κρυωμα δε λεει να περασει κ μου ξαναρθε περιοδος! αμαν πια καθε 15 μερες θα γινει τωρα εκει που πριν περιμενα μηνες...?
κολλησε κ το μικρο μου κ υποφερει κ αυτο :( αντε να περασει,πολυ καιρο μας παιδευει.
σημερα πολυ πεινα αλλα μαλλον δικαιολογημενη
μπανανα
μουστοκουλουρο
μικρο μπολακι παγωτου σαλατα με τονον,μαυροματικα,κρεμμυδι ,αγγουρι ,κριθαρακι
γιαουρτι με μπανανα αλεσμενημισο μπολακι
2 πιρουνιες κεικ σοκολατας
μπολακι σαλατα
μιση κουπα γαλα κ ενα μικρο παξιμαδακι
σημερα
πρ ενα πολυσπορο κριτσινι
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ ψαρι με λαχανικα στη λαδοκολλα(70γρ περιπου ψαρι)
απογ μιση φετα ψωμι μια φετα τυρι αργοτερα ενα καροτο
βρ το ιδιο με το μεσημερι
Καλημέρα, Ιάσονα Τζινα και Αλινάκι σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να είστε καλά και εσύ Αλινάκι να πίνεις πορτοκαλάδες και να στίβεις λεμόνια στο φαγητό και το τσάι είναι 1 και 1 η βιταμίνη c για το κρυολόγιμα, κάτι πιο φυσικό είναι και η αχινάκεα απο το φαρμακείο και την βάζεις στο νερό. Εχθές λοιπόν...
πρ. 1 νές σκέτο χωρίς καφείνη και 2 μπισκότα διμητριακών χωρις ζάχαρη
δεκ. 1 μήλο
μεσ. 1 πιάτο ρεβύθια σούπα, 2 ψητά μανητάρια
απ. 1 ελληνικό σκέτο 3 μπισκότα μιράντα, 1/2 μπανάνα
βρ. 1 κριτσίνι ολικής και 2 κομματάκια πίτσα μόνο σάλτσα-τυρί
Xristina ελπίζω η πεθερά σου να είναι καλύτερα και εσείς να μην τρέχετε, Αλινάκι πως τα πας, ακόμη η αδιαθεσία?
Να σας πω ότι την Παρασκευή που αφαίρεσα τα ράμματα της χολοκυστεκτομής, ρώτησα το γιατρό τι γίνεται με τη διατροφή από εδώ και πέρα και μου είπε να προσέχω απλά τα λιπαρά, τα οποία έτσι και αλλιώς είναι περιορισμένα λόγω σληβ, οπότε μου είπε να κάνω ό,τι έκανα και πριν, με λίγη περισσότερη προσοχή για λίγο καιρό. Εγώ λοιπόν, τις τελευταίες δυο μέρες, είπα να αρχίσω να δοκιμάζω σιγά σιγά να δω τι θα με πειράξει. Έχουμε και λέμε: έφαγα δυο τηγανητές πατάτες, δεν με πείραξαν. Εφαγα κέικ, δεν με πείραξε. Εφαγα μαύρη σοκολάτα, δεν με πείραξε.Και το κορυφαίο , έφαγα ξηρούς καρπούς , δεν με πείραξαν! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι
Μπράβο Γιώτα! Είδες που σου έλεγα ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με τους ξηρούς καρπούς; Αφού έχουν περάσει στο dna σου αποκλείεται να μην μπορούσες να τους ξαναφάς!!:lol:
καλησπερα σας! γιωτα η κατασταση παραμενει η ιδια δυστυχως δε λεει να φυγει το κρυωμα κ η αιμοραγια με εχει εξαντλησει. χτες ολη μερα ετρωγα,ουτε καν ανα 2ωρο καθε 1 ωρα θα ελεγα ,δε το εχω ξανακανει αυτο ποτε.ενιωθα τοσο αδυναμη που ολο κ κατι τσιμπαγα.σημερα προς το παρον δε νιωθω τοσο αδυναμη αλλα κοιμομουν κ πολλες ωρες.
monahoiot βούρ στους ηλιόσπορους!!!!!!!!
Σε προηγούμενο μνμ είχες πεί στη Katie για κάτι παξιμάδια που σου είχε προτείνει, τα σταρένια-Μάνα είναι?
οχι , δεν ειναι τα Μάνα, είναι τα Σφακιά και δεν τα έχω δει στο σουπερμάρκετ!Quote:
Originally posted by break
monahoiot βούρ στους ηλιόσπορους!!!!!!!!
Σε προηγούμενο μνμ είχες πεί στη Katie για κάτι παξιμάδια που σου είχε προτείνει, τα σταρένια-Μάνα είναι?
σημερα
πρ μια φετα τυρι μια γαλοπουλα ενα πολυσπορο κριτσινα
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ ενα γιουβαρλακι μια πηρουνια χορτα
απογ 1/4 ντονατς γαλλικο με γαλα
βρ μιση φετα ψωμι 30γρ τυρι
π- γάλα με δημητριακά
δ- 2 παξιμάδια κρίθινα με φέτα+ 20 γρ. μαύρη σοκολάτα
μ- κοκκινιστό μοσχάρι με πατάτα κατσαρόλας
α- 100 γρ. ηλιόσπορους+ένα κομμάτι κέικ
β- 2 παξιμάδια κρίθινα με φέτα
σημερα
γαλα με δημητριακα
κοτοπουλο πανε κ καροτα βραστα
καπουτσινο σκετο
μερικα κονφλαικς
σαντουιτσακι με μια φετα ψωμι του τοστ κ λιγο κοτοπουλο με καροτο κ μια πατατα τηγανιτη
ξανα σαντουιτσακι γιατι το αλλο μου το εφαγαν οι αντρες μου χιχιχ
ενα πορτοκαλι
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ μιση πατατα βραστη 50γρ τονο 2ωρες μετα μια δαγκωνια παστελι
απογ ελληνικο μετριο ενα μπισκοτο βρωμης
βρ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι 1κολοκυθι τηγανητο
σημερα καταφερα να φαω κρεατακι! κ να το κρατησω! :)
2 τυροπιτακια
1 τυροπιτακι
1 μπιφτεκι μικρο κ 2 κομματακια πατατα φουρνου
μισο γιαουρτακι
1 μπιφτεκακι κ 1 κομματακι πατατα
2 μπισκοτακια χωρις ζαχαρη
Αλινα ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταπληκτικα είμαι πολυ ενθουσιασμενη !! Ειδες με επιμονη και υπομονη τον καταφερες τον κιμα. Αντε και στην μπριζολα σιγα σιγα ευχομαι!!!