Quote:
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ???????????????????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????????????????????????????????? ???????????? Αντε επιτέλους, τουλάχιστον μάθαμε ότι ζεις!!!!! 4 καφέδες?????????????????????????????είσ� �ι τρελή???????? αχ μη μου λες τέτοια γιατί είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης απ'τον καφέ και πίνω μόνο έναν την ημέρα!!!!!!!!!!!!!! αχ, θεε μου, πόσο μ'αρέσει η μοιρωδιά του καφέ!!!!!!!!!! ʼσε ρε κοριτσάκι κι εγώ δεν τα μπορώ τα δείπνα!!!! Μπορεί να είμαι και η μόνη που κάθεται στο τραπέζι με ένα άγχος ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της!!!! Εγώ θα κλαίω μόνο με τη λαγάνα..........έχω πει το ψωμί ψωμάκι!!! χαχαχαχχα
Καιτουλα μου αγαπη μου τι κάνεις?
Ασε ρε και εγω απορω που ζω ακόμα. Εχω τεντώσει. Επεσε δουλειά μαζεμένη, πεσανε νεες αρμοδιοτητες και στα καπάκια κάτι σεμινάρια. Μπαινω σπίτι απλά να φαω και να κοιμηθώ. Ευτυχώς που κουτσα κουτσα τηρώ κανονικά το πρόγραμμα μου.
Καλε τι να σας λεω με τα σεμιναρια. Πολύ φαί ρε. Χαθηκα να τη βγαζαμε με τσαι και συμπάθεια?
Εξου και οι 4 καφέδες χτες. Ηταν ή καφές η κεικ και κατι κουλουράκια και κατι που δε θυμαμαι και εγω γιατι ειχα αληθωρίσει.
Και με συγχωρεις κοπελιά αλλά τον καφέ δεν τον κόβουμε ποτέ των ποτών. Απλά νιωθω ευτυχία με τη σκέψη του καφέ.
Εν τω μεταξύ μεγα σπάσιμο. Μια γαμωσυνήθεια εχω στη ζωή. Καθε απογευμα στη δουλειά φτιάχνω μια τεραστιων διαστασεων κουπα καφε και τον εχω εκει ολο το απόγευμα. Τωρα με τα σεμινάρια παει η συνηθεια και τη βγαζω σε χαρτινα κυπελλάκια. 5-5 τα γεμίζω. Ντροπή και αίσχος. Επρεπε να κουβαλάω την κούπα μου απο το σπίτι.
Οσο για το φαι εξω. Καλα ενταξει τις προαλλες που χε βραδινή έξοδο κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. 6 πιατέλες ορεκτικά μόνο αυτο σας λέω. Πρεπει να χε ζωγραφιστει στο πρόσωπο μου το kill me now kill me now. Ειχα τρομοκρατηθεί λεμε.
Αυτα τα μανιτάρια πλευρώτους με κάψανε. Παρεπιπτόντως αγγελακι κανονισε θελω καλή συνταγή για μανιτάρια γιατι ξετρελαθηκα. Για τα υπολοιπα δε σας λεω να μη σας σκανδαλίσω. Ουτε για το επιδόρπιο το οποιο αναγκαστηκα να φαω γιατι θα γινομουν αντικειμενο σχολιασμού. Ενα θα πω κρεμα λεμονιου κρεμα καραμελε δεν καταλαβα καλα με καβουρδισμένη ζαχαρη απο πάνω. Πέθανα?????????