Οχι καλη μου Παυλινα. Περαστικα για την οξεια βρογχιτιδα εχω περασει και ειναι μεγαλο βασανο. αυτο εννοουσα.
Printable View
Σ ευχαριστω πολυ....
Αμα δεν εχω μια καλη κριτικη για τις αναζητησεις ενος μελους , προτιμω να μην γραψω τιποτα απολυτως , το θεωρω κακοηθεια να κανεις αρνητικη κριτικη , καλυτερα να μην γραφω τιποτα , παρα αρνητικες κριτικες ........... ειναι συγκεκριμενα μελη που το κανουν αυτο ........................γνωστα στους παλιους ....................ειναι και τα ιδια προβληματικα ..................
Εξαρταται τι εννοει ο καθενας μας Αρνητικη Κριτικη.
Εαν η διαφωνια ειναι αρνητικη κριτικη τοτε υπαρχει θεμα. Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι την υπομονη να μετρανε την καθε λεξη σημειολογικα και την εκαστοτε συνεπεια της λεξης που θα ακουστει και θα πεσει σαν πετρα.
- Δημοσιος λογος σημαινει ρισκο να διαβασει ο καθενας μας κατι που δεν του αρεσει.
Για αυτο οταν προκειται για ψυχολογικο σκαλωμα που ο οποιος δηποτε δεν θελει ή δεν μπορει να δει το προβλημα γινεται και η προταση για εναν ειδικο ο οποιος εχει τον τροπο.
Δηλαδή ρε γουάι πιστεύεις τώρα εσύ ότι άμα βρεις ωραία θα κάτσει μαζί σου με τέτοιο μυαλό που έχεις καταρχάς είσαι ξεροκέφαλος που κι εγώ είμαι αλλά εγώ έχω και μια εμπειρία στη ζωή τέτοιο πράγμα εγώ δεν έχω δει τόσα χρόνια εδώ όλοι σου λένε τα καλύτερα αλλά εσύ είσαι τόσο κολλημένος που πραγματικά κανείς εντύπωση πιστεύεις ότι μπορείς να την κρατήσεις την ωραία και για πόσο καιρό αυτό είναι το πρόβλημα κι όχι να την πηδήξεισ πίστεψε με θέλεις πολύ δουλειά είσαι κολλημένος κι αυτό τα διώχνει τα αρκουδάκια εγώ νομίζω το κάνεις επίτηδες κ δεν έχεις πρόβλημα αν όχι να κοιτάξεις τον τρόπο που μεγάλωσες έχεις θέμα κάτι κατάλαβες λάθος και δεν δίνεις να στρώσεις δεν έχεις καταλάβει ούτε τα ελάχιστα κ σ λένε τα καλύτερα
Πρέπει κάπου να πει κάνω λάθος στον εαυτό σου αλλιώς άμα πας έτσι δεν θα κάνεις τίποτα ποτέ σου πρέπει να πεις δεν ξέρω κ ίσως να κάνω λάθος άμα τα πεις αυτά κάπως θα στρώσεις
Φιλικά στα λέω
Δεν είναι η ομορφιά το πρόβλημα εγώ δεν ξέρω αν έχεις πέντε χέρια κ έξι πόδια αλλά το κόλλημα το βλέπω
Αρνητικη κριτικη , εννοω κακοηθη , δλδ να κοντραρεις τον αλλον , ετσι για την κοντρα ............. ουτως η αλλεως , γνωμη δεν αλλαζεις σε κανενα , θα συνεχισει να πιστευει το δικο του , οποτε προτιμω να σωπαινω , παρα να γινομαι δυσαρεστος ...................... μια διαφορετικη γνωμη , ειπωμενη με τον καταλληλο τροπο , ειναι ισως αποτελεσματικοτερη .......
Και δεν βγηκες την Τσικνοπεμπτη να φας κατι με μια παρεα που θα μπορουσε να σου σερβιρει το μπριζολακι μια ομορφη που ισως να της εκανες κλικ! τσ τσ τσ τσ...
Aυτο ειναι πολυ αληθεια , αλλα στα 21 δεν αντιλαμβανεσαι την πολυτιμοτητα και το πεπερασμενο του χρονου , και τον σπαταλας αφειδως ...................... λεμε , μακαρι στα 20-25 ναχα τα μυαλα που εχω τωρα , εγω το λεω παντως ..............πραγματικα , αν ηξερε ο Γουαι τι γρηγορα που περνα ο χρονος , θαχε αλλαξει τακτικη , οχι οτι τον ξεσυνεριζομαι , φυσικο ειναι για την ηλικια του ........................... και πραγματι τα καλα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις , ΙΔΙΩΣ εκει ...........................
Nαι και εγω θα ηθελα τα μυαλα που εχω τωρα στα 20-25 μου αλλα παρ'ολα τα θεματα μου δεν μπορω να πω οτι δεν ειχα την τρελα της ηλικιας αυτης.. Μιλωντας ομως για τον γουαι και την εμμονη που εχει για τις ομορφες γυναικες αντι να ξεροσταλιαζει σπιτι θα μπορουσε να κοινωνικοποιηθει , αυτο μονο θετικα αποτελεσματα εχει για τον εγκεφαλο μας και το κρανιο μας γενικοτερα και που ξερεις...? Μπορει να βγεις να φας μια Τσικνοπεμπτη και να πιεις ενα κρασι και να ερωτευτεις ή να φλερταρεις και ολο αυτο να σε προωθησει ψυχολογικα πολυ καλυτερα απο ενα φορουμ .
Πολυ σωστα , το φορουμ δεν εχει να του δωσει κατι αλλο , ολοι ειπαμε το μακρυ και το κοντο μας , υποδειξαμε πιθανες μεθοδους , τι αλλο ? ωρα να περασει στην πραξη ................. σωστο κι αυτο για την εκαστοτε Τσικνοπεμπτη , εκει που δεν το περμενεις , τσαααακ , νατο ............ οι Κινεζοι εχουν πολλα σοφα ρητα , ενα που ταιριαζει στον Γουαι ειναι ' οταν ταξιδευεις , πραματα συμβαινουν ' , αντικαθιστουμε το ' ταξιδευεις ' με το ' βγαινεις εξω ' , και ιδου η συνταγη της επιτυχιας !
Αυτο σωστο για τον ενθουσιασμο , δεν το σκεφτηκα , αναπαναληπτος αυτος ο ενθουσιασμος , να κανεις πραματα για πρωτη φορα , ολα καινουρια μου φαινοντουσαν τοτε .......................... αν και , αν δεν με ειχε βαρεσει η κτθλψη , πιστευω θαχα καποιο μερος του ενουσιασμο , η μαλλον αλλο ειδος , οχι τον οριτζιναλ , που τωρα θες κανα ποτηρακι για να τον πετυχεις...............και παλι .........
Ο πιο σιγουρος τροπος να πετυχεις , Γουαι , ειναι να δοκιμαζεις ξανα και ξανα , μην απογοπητευεσαι , ουτε νανυπομονεις , η επιτυχια μπορει ναναι στριβοντας την γωνια , αλλα αμα κυνηγας κατι τσο εμμονικα , ποτε δεν σουρχεται , διαπιστωμενο απο μενα και τον πατερα μου ........................... ειχα εναν φιλο , ειχε επιτυχιες στις γυναικες αρκετουτσικη , δεν ειχε καμμια καουρα να βρει την καταλληλη , κοιτα ομως τι εγινε , νοσηλευτηκε ο ετοιμοθανατος πατερας του στο Λαικο , και στο διπλα δωματιο , ο ετοιμοθανατος πατερας μιας κοπελας ...............πεθαναν και οι δυο πατεραδες , και τα παιδια παντρευτηκαν.......................... .........η ζωη τα φερνει πολυ περιεργα , αρκει να μην σου γινεται κατι εμμονη ..........
Σταμάτησε η αλητεία διαρκείας είκοσι ετών αντε να δούμε αν θα ζήσω
Εγώ τον πάω στοίχημα και να μπαζώσεις η ωραίες κοιτάνε και το μυαλό κάποιες και με τέτοια τηγανιά που έχει φάει αποκλείεται να κάνει σχέση για να πάει με ωραία πρέπει να μπαζώσει πέντε έξι φορές να είναι η αυτοπεποίθηση φουλ και μετά να πάει να συστήθει μπας κι έχει μια ελπίδα στις δέκα άλλη λύση εγώ δε βλέπω
δεν ξερω πως τα παει με την αυτοπεποιθηση του δεν τα διαβασα ολα αλλα καταλαβα οτι παιζει θεμα φυσικα.εαν οταν αυνανιζεσαι δεν πλυμμηριζεις απο αυτογνωσια δεν εχεις κανει τιποτα.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι έχεις φάει τηγανιά στο κεφάλι και θες μοντέλα ενώ στη σχολή σου υπάρχουν κορίτσαρες που εσύ απλά δε βλέπεις αυτοί που έχουν πάει με όμορφες λένε ότι είναι κρύες και δεύτερον θέλουνε κοινωνικό στάτους πόσες φορές θα το πούμε αυτό εγώ σε πάω στοίχημα αυτές που βλέπεις εσύ άσχημες εγώ τις βλέπω μέτριες είναι η αντίληψη σου το λάθος άμα είχες δίκιο θα ζούσαν μόνο οι ωραίοι πρέπει να δεχτείς ότι υπάρχουν άλλοι ενδεχομένως όχι στην ηλικία σου που βλέπουν ομορφιά εκεί που εσύ δεν βλέπεις και σε βάζω στοίχημα ότι αυτοί θα περνάνε πάντα καλύτερα από σένα και άμα τους ρωτήσεις ποτέ δε θα σου πουν ότι μπαζώνουν αλλά σε είπα το μυαλό σου είναι το πρόβλημα
ξεκινα με μια μετρια ρε φιλε χωρις να τρως σωθικα σου στα γυμναστηρια.στην εποχη που ζουμε το σεξ ειναι τζαμπα κοινωνικα δυκτια σαιτ γνωριμιων εχει πολλα.η στην τελικη παρε ενα κολ γκιρλ να φυγουν οι ορμες να ειναι και ωραια.ζητα αρχικα τηλεφωνο εαν μενεις σε μεγαλη πολη ειδικα επιβαλλεται να ζητησεις. στην επαρχια θα την ξαναδεις και λιγο σοκαρονται με αυτο δοκιμασμενο αυτο που λεω.και να ξερεις εαν δεν εχεις αυτοπεποιθηση κανει μπαμ η ανασφαλεια εγω το αντιλαμβανομαι σχετικα ευκολα στο αντιθετο φυλλο υπαρχει και τεραστιο ποσοστο φυσικα.για το κολ γκιρλ η ******* των 30-40 ευρω δεν θα σε θιξει σαν ατομο εκτος εαν δεν θες να υποστηριξεις το κοινωνικο αυτο φαινομενο.ειναι δυσκολα στα 21 εδω εμεις στα 33 και βαραει στο κεφαλι.
Υπάρχουνε χοντρούλες με κατακτήσεις υπάρχουνε ψηλές που δεν τις θέλουνε το ίδιο και τις πολύ κοντές υπάρχουνε χοντρές με ωραία πρόσωπα αδύνατες με χάλια πρόσωπα κι αντί να ρωτάς πρόσωπο ή σώμα ρωτάς αυτές τις μαλακές που ρωτάς
Συνήθως οι αδύνατες έχουν χάλια φάτσα σα χαρακτηριστικά και οι ωραίες έχουνε κάποια κιλά παραπάνω μετά τα τριάντα ειδικά σώμα μην περιμένεις μόνο φάτσα θα κοιτάς στην ηλικία σου είσαι δεν σπάσανε ακόμα μετά τριάντα να δεις τι γίνεται άμα είμαστε όλοι σαν κ εσένα θα καθόμασταν μετά τα τριάντα δες λίγο γύρω σου
καταρχην δεν ειμαι φαν του αγοραιου ερωτα το συμπερασμα αυτο το εβγαλες απο την γκλαβα σου.ειμαι 112 κιλα με καραφλα. εχω κανει 2 σχεσεις στην ζωη μου εχω παει με 15 γυναικες το πολυ στην ζωη μου.και χοντρουλες και μουναρες και σαρανταρες και πουτανες.εχω νιωσει και την εκσπερματιση και τον οργασμο και την κορυφωση.αυτες ειναι οι τρεις κατηγοριες οχι των γυναικων που σου προανεφερα αλλα του τελειωματος.οχι ρε φιλε δεν θα πας για την ωρα με ομορφη θα παιξεις χαμηλα την μπαλα.παλιοτερα ημουνα με μπροστινη γραμμη και κροταφο και 85 κιλα 1,83 υψος σχετικα γυμνασμενο με δικια με οικονομικη ανεση με τα ταξιδια μου σε ελλαδα και ευρωπη.τωρα παλι εαν με κανει μια κλικ την πεφτω εχω φαει ηρωικες χυλοπιτες δεν πτοομαι κοιταω να το δουλεψω.