Ανάλογα τι έχουμε φάει πριν :P Αν πχ μου λεγες το μεσημερι εφαγα 3 πιτογυρα....ε δεν θα ήταν και πολύ λίγο χαχαχαχαχα
Printable View
Ανάλογα τι έχουμε φάει πριν :P Αν πχ μου λεγες το μεσημερι εφαγα 3 πιτογυρα....ε δεν θα ήταν και πολύ λίγο χαχαχαχαχα
Τάσο, δυστυχως ετσι ειναι τα πράγματα, αλλά πιστευω πως ο καθενας εχει τον δικο του σταυρο. Απλά ο δικός μας ετυχε να είναι αυτός. καλή συνέχεια :)
Sweet, δεν ξέρω δεν τα πήγαινα ποτε καλά με τις σουπες και πάντα λάτρευα τα μακαρόνια :D (γι αυτό έφτασα εδώ που εφτασα αχχαχαχαχαχ)
Τάσο οι σκέψεις σου είναι εύλογες, κι εμένα με προβληματίζουν αντίστοιχες εδώ και πολύ καιρό. Καταρχάς αν και είμαστε συνταξιδιώτες στο ίδιο ταξίδι δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τους χειρουργημένους με εμάς, πάμε με διαφορετικά καράβια. Οχι καλύτερα ή χειρότερα, διαφορετικά. Μπορεί να έχουν ένα μεγαλύτερο μαξιλάρι λόγω... φυσιολογίας, έχουμε μεγαλύτερες εμπειρίες ίσς στη μάχη με τα κύματα. Γιατί το ταξίδι με το καταμαράν είναι ήρεμο και απροβλημάτιστο αλλά στα μποφώρ το φέρι μποτ συνεχίζει να ταξιδεύει.
Και σου μιλάω έχοντας περάσει τα πρώτα σκαμπανεβάσματα, στο χέρι μας όπως λες είναι. Και είναι μεγάλο πράμα αυτό, ευλογία και κατάρα. Να πετάμε αμέριμνοι στα συννεφα δε μπορούμε, ίσως να μη μπορέσουμε σύντομα, ίσως και ποτέ. Αλλά κι αυτή πτήση είναι.
Φυσικά όλα αυτά δε πρέπει να περιορίζουν στο ελάχιστο την απόλαυση μας, έτερον εκάτερον.
Ειναι πολυ κριμα αν δεν το απολαμβανει......
Εχει δικιο ο Τάσος. Η συμφιλιώση με το φαγητο σε άτομα που εχουν υπάρξει παχύσαρκα δεν νομιζω πως μπορει να ειναι διαφορετικη απο αυτη που περιγράφει παραπάνω. Πάντα θα το σκεφτόμαστε, αλλά αφου φτάσουμε σε περιοδο διατήρησης θα εχει αλλάξει λιγο η νοοτροπια μας :)
Τασο θα συμφωνησω σε ολα που γραφεις :thumbup: οσοι ημασταν για χρονια παχυσαρκοι θα πρεπει να προσεχουμε παντα γιατι βλεπουμε με τελειως διαφορετικο τροπο την τροφη,συνηθως οι αδυνατοι ανθρωποι τρωνε για να ζουνε απλα,εμεις τρωμε οταν εχουμε αγχος,λυπη,χαρα κλπ κλπ.Το καλοκαιρι εκλεισα 5 χρονια που διατηρω το φυσιολογικο βαρος μου και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι ο χαρακτηρας μου δυστυχως δεν αλλαζει,παλι θα τρωω οταν αγχωνομαι,οχι πολυ,ποτε δεν εκανα βουλιμικα,αλλα τοσο οσο να ανεβαινει σταδιακα η ζυγαρια και σε αυτο που κατεληξα για να κρατιεμαι στο φυσιολογικο βαρος μου ειναι να αλλαξω τις τροφες που ετρωγα+συχνο ζυγισμα+γυμναστικη.Αυτο εγινε σταδιακα αλλα τελικα ηταν πολυ ευκολο!!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Να πάω σε ψυχολόγο να του πω ότι σκέφτομαι προτού φάω και τρώω ελεγχόμενα γιατί είμαι αποδεδειγμένα επικίνδυνος για τον εαυτό μου; Να μου κάνει τι; Στο χέρι μου είναι να βελτιστοποιήσω τη νέα μου σχέση με το φαϊ. Ξεκίνησα από την αλφαβήτα και σκοπεύω να είμαι σε καθεστώς "γηράσκω αει διδασκόμενος" όταν οι "φυσιολογικοί" απλά δεν ασχολούνται. Τι ακριβώς να μου κάνει ο ψυχολόγος; Δεν παραμυθιάζομαι όσον αφορά το άτομό μου.Quote:
Originally posted by sweetOctober
Τάσο μου (δεν εχω διαβασει το αντιστοιχο νημα κι ετσι αναφερομαι μονο σε οσα εσυ γραφεις) δε βλάπτει (ίσως και να σε βοηθούσε πολύ) η επίσκεψη σε ένα ειδικό. Είναι κρίμα να νιώθεις προβληματικός. Σε όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση. Καλή δύναμη, είσαι αξιέπαινος, έχεις και πολύ καλό κίνητρο, πρέπει να φανείς αντάξιος της πορείας σου και να τα διατηρήσεις, να σε βγάλεις ασπροπρόσωπο :)
Ας βγει κάποιος από εδώ μέσα χειρουργημένος ή μη με λίγο χρονικό διάστημα αδυνατισμένος να μου πει ότι τρώει ελεύθερα και δεν φοβάται μια μην κυλήσει...
ΑΕΚτζης είμαι όχι Ολυμπιακός. Δεν έχω δεδομένο εσαεί το πρωτάθλημα με διατησία και χωρίς. Παίζει και τρίτη εθνική.
Ειμαι σιγουρη οτι με τον τροπο που σκεφτεσε θα διατηρησεις το φυσιολογικο βαρος σου,για μενα αλλος τροπος δεν υπαρχει,οταν θελουμε να τρωμε τα παντα σε μικρες ποσοτητες,κρακερακια,πατατ ακια,ολων των ειδων τα γλυκα,σφολιατες κλπ αργα η γρηγορα τα κιλα θα επανελθουν,πρεπει να εχουμε τον ελεγχο παντα,σιγα σιγα δεν θα χρειαζεται να μετρας τιποτα,θα ξερεις τι πρεπει να φας και μολις βαζεις 1-2 κιλα θα ξερεις πως να τα χασεις αμεσως :thumbup:
Ναιιιιιι! Μακαρονια με κοκκινη σαλτσουλα και πιπερίτσεεεεες! θελω θελω θελω! Γιαμ γιαμ! (ναι κάποιος πεινάει πρωί πρωί αχαχαχα)
Το σκέφτεσαι να πας δηλαδή;;
δεν ξερω καθολου η αληθεια ειναι οτι σταματησε να γραφει η μαγδα σταματησες και συ sweet εμεινα μονη να γραφω ωσπου σταματησα και εγω :P:P:P:P
και τωρα επανηλθαμε παλι :P:P
Εγω πάλι αυτο τον καιρο νιωθω αρκετα καλά! Με απασχολει αρκετα η δουλειά και η σχολη, και ξαναξεκιναω το λατρεμένο μου πιάνο και φωνητική αυτες τις μέρες οποτε ψιλοπετάω απο την χαρά μου :D (μιας και μιλαμε ελευθερα ήρθε και η τρελή με τα καλλιτεχνικά της αχαχαχα)
σκατα ειμαι, μια ζωη γυρω απο το φαγητο ποσο εφαγα τι εφαγα.... :puzzled:
αυτο το μηνα δεν ηρθε και η περιοδος και μου παν να βαλω κανα 2 κιλα να ναι οκ ο οργανισμος μου γιατι εχει ταλαιπωρηθει αλλα εγω δεν θελω να το κανω, τρωω παραπανω και νιωθω λες και εχω παρει 10 κιλα. νιωθω οτι δεν χωραω στα ρουχα μου.... δεν ξερω τι να κανω
Νιωθεις πως δεν χωράς ή όντως δεν χωράς; Η ζυγαριά τι λέει;;;
τα ιδια ειμαι μπορει να δειξει γραμμαρια η και κιλο παραπανω οταν τρωω πολυ.
πχ οταν πηγα στο φιλο μου ζυγιζα 52 και οταν εφυγα 52 μισο αλλα δεν ειχα παει καθολου τουαλετα και ετρωγα σχεδον διπλασια απο οτι εδω που μαι μονη μου.
εγω ομως νιωθω λες και εβαλα 5-6 κιλα πρηξιμο, βεβαια δενε χω παει ακομη τουαλετα και ισως εχω κανειο και κατακρατηση υγρων
Ισως πρέπει να πάρεις 2-3 κιλάκια και να το ριξεις στην ασκηση, όχι τιποτα άλλο, αλλά για να σου έρχεται η περιοδος :/
Σουιτ, περιμενουμε και τα δικά σου ^_^
αχαχαχαχα πραγματικά στο εύχομαι :D Και χαιρομαι πολύ πολύ που φαινεσαι τόσο αποφασισμένος :)
Πάλι καλά που μπαίνουν στον υγιεινο δρομο ;)
Quote:
Originally posted by Tassos67i
[Είχα, έχω και θα έχω πρόβλημα με το φαγητό. Αλλά το αντιμετωπίζω με επιτυχία (ως εκ του αποτελέσματος προφανώς). Οπότε δεν χρειάζεται να καταφύγω στην ρίζα του προβλήματος. Την ψυχολογική αντιμετώπιση. Αλλά αν με ξαναπάρει ο κατήφορος θα χρειαστώ δεκανίκια. Το ένα θα πρέπει να είναι βαριατρικό χειρουργείο-bypass και το άλλο ψυχολόγος (και τα δύο μου πέφτουν πολύ βαρειά). Επίσης, έχω αποδεχθεί την τρέχουσα εικόνα μου. Κι όταν βλέπω τις παλιές μου φωτό δεν με αναγνωρίζω στα παχιά μου κι ουτε θέλω να με ξαναδώ έτσι. Άρα προσαρμόζομαι. Οπότε δεν σκοπεύω να πάω.
Ελπίζω φτάνοντας στην πενταετία, όπως η forty, να έχω ισορροπήσει τις ανασφάλειές μου και να έχω την θερμιδομετρία και την ζυγαριά φαγητού ως (αχρείαστα) εφόδια έκτακτης ανάγκης.
Στο χέρι μου είναι να μην γνωρίσω τον Καλφ. και να μην ξαπλώσω στο ντιβάνι κάποιας NADINE ή Scarllet_D :P
εγώ Τάσο σε χαίρομαι πολύ για όσα κατάφερες αποκλειστικά κ μόνος σου με την θέλησή σου,το ίδιο χαίρομαι κ τον Φίλιππο και συμφωνώ ότι η σλήβ και το by pass δεν είναι για όλους παρόλο που μερικοί με το παραμικρό ωθούν τον κόσμο προς την σλήβ .Εύχομαι να συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις με επιτυχία το όλο θέμα αν κ ταπεινή μου γνώμη είναι πως κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπίσεις το βαθύτερο πρόβλημα κ την ρίζα της προβληματικής σχέσης που έχεις με το φαγητό!ή πιο σωστά είχες στο παρελθόν καθώς τώρα δείχνεις να έχεις αλλάξει ρότα!δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να κρατηθείς σε χαμηλά επίπεδα στο μέλλον,δεν είναι αδύνατον,ο άνδρας μου από μόνο του από τα 162 κιλά έφτασε στα 95-100 ,όλα αυτά πριν τον γνωρίσω,και κρατιεται σε αυτά τα κιλά εδώ κ μερικά χρόνια,τρώει τα πάντα,μερικές φορές σε ασύληπτες ποσότητες για εμένα αλλά όπως ομολογεί ο ίδιος του αρέσει το φαγητό αλλά για να παραμένει στα τωρινά του κιλά σηκώνεται από το τραπέζι νιώθοντας ακόμα πείνα ή αν λίγο αργότερα πεινάσει απλά δεν θα φάει.Τον Καλφ καλέ μου να μην τον γνωρίσεις,ειναι εξαιρετικός ως παρέα αλλά με πολύ πειστικούς τρόπους μπορεί να σε οδηγήσει στο χειρουργικό του κρεββάτι :D :D Την Ναταλία τώρα,,,επειδή την ξέρω και λάιβ,είναι εξαιρετική ώς παρέα κ εύχομαι στο μέλλον να είναι κ εξαιρετική ως επαγγελματίας,ήδη πίστεψέ με το έχει κ χωρίς σπουδές!
σκεφτομαι πως αυριο ειναι τα γενεθλια μου και για μια ακομη φορα εχω αποτυχει στον στοχο μου.....που τα τελευταια χρονια ειναι μονιμως το "μέχρι τα γενεθλια μου δεν θα ειμαι πια παχύσαρκή". Αποτυχια για μια ακομη φορά.....
Σκορπινα??? Χιλιοχρονη!!! Μην αφησεις τις σκεψεις σου να μαυρισουν τη μεραQuote:
Originally posted by Scarllet_D
σκεφτομαι πως αυριο ειναι τα γενεθλια μου και για μια ακομη φορα εχω αποτυχει στον στοχο μου.....που τα τελευταια χρονια ειναι μονιμως το "μέχρι τα γενεθλια μου δεν θα ειμαι πια παχύσαρκή". Αποτυχια για μια ακομη φορά.....
Εγω παλι σκεφτομαι πως με ειδα σε βιντεο και σοκαριστηκα! Καταρχην, με ειδα διπλα σε μια κοπελια που θεωρουσα αν μη τι αλλο στα ιδια κιλα με μενα και μου φαινομαι αρκετα παραπανω. Σοκ
Σε ευχαριστω πολύ!
Όσο για το βίντεο καμιά φορά είναι θέμα γωνίας και οπτικής. Μην σκας!!
δεν ειναι θεμα οπτικης. διπλα διπλα ημασταν με την κοπελα... οποτε δεν μπορω να το ριξω εκει. συγκριτικα το παω
Ενταξει, κι ετσι να ήταν, τι πειράζει; :)
Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου Σουίτ μου :) να 'σαι καλά κι εσύ εύχομαι!
Και Σάρα έχει δικιο σε αυτο που λέει....σκέψου το έτσι ;)
Χρονια σου πολλα σκαρλετ :) οτι ποθεις :)
Μιας κ δεν μπορω να κοιμηθώ, θα το γραψω εδω.. Εχω κατα αγχωθει ξαφνικα με το θεμα των κιλών.. Βασικα ειδα κατι φωτογραφιες και σοκαρίστηκα τοσο πολυ.. Δεν ειχα καταλαβει ποσο παχιά φαίνομαι με αυτα τα παραπανω κιλα, και ετσι αγχώθηκα.. Φευγω κ την εβδομαδα που ερχεται για ενα ταξίδι που ειχα κανονίσει κ οπως ξέρετε στα ταξίδια bye bye διαιτα και απώλεια! Οποτε ουσιαστικά μπορω ν ξανα ειμαι σε προγραμμα απο 25 κ μετα αρα καλα Χριστούγεννα .. Πφφφ , και ναι οκ ειπα να μην πιέστω κ κανω αυστηρές, αλκα νιωθω τοσο φουσκωμένη .. Βασικα περιμενα περιοδο κ επειδη δεν εχω σταθερό κύκλο οπως παντα αργησα, οποτε εχω φουσκώσει τοσο απο αυτην και ειναι και η διάθεση μου μαύρη .. Γενικα πιεζομαι απο παντου σχολη, σπιτι, κιλα.. Και φταίει οτι δεν βαζω προγραμμα, προτεραιότητες. Πρεπει να βαλω προτεραιότητες .. Μακάρι να επεφτα στα 85 τα Χριστούγεννα .. Θα ηταν μια πρωτη ανάσα.. Πφφφ κ δεν με παιρνει κ ο ύπνος..
Ευχαριστω για τις ευχές σας :)
Σουιτ δεν πειράζει, οποτε μπορεσεις το γυμν!
Πουκάμισο, μην το βλέπεις ετσι. Γιατι να χαλάσεις το προγραμμα στις διακοπες σου;; Μην το παρακανεις, απλά τρώγε κανονικα!~!
Μπράβο σου Τασούλη :)
Σε καταλαβαίνω...κι εγώ το έχω αυτο το κόμπλεξ, αλλά πρέπει να το κάνεις! Αν δεν αποδεχτεις τον εαυτο σου δεν αθ τον βοηθησεις να αλλάξει ποτέ.
υπαρχει θλιψη μετα το θανατο και δικαιολογητε εως 3 το πολυ 6 μηνες, μετα το περασμα αυτων των μηνων να ανυσηχεις!
ποιος πεθανε?
συγουρα σε κανει να αισθανεσαι ετσι η ελλειψη υπνου οταν κοιμηθεις και αναπληρωσεις τον χαμενο υπνο θα δεις ολα θα ναι καλυτερα! να μην ξενυχτας λοιπον
σημερα πειναω ανεξηγητα πολυ :(:(:(
εφαγα το πρωι κανονικα αλλα τωρα στις 12 με επιασε μια λιγουρα και πηγα και εφαγα τυροψωμο και μπαρα δημητριακων
πραγματικα ηθελα να φαω τα παντα να παρω και σοκολατες αλλα το σταματησα ελπιζς να τα καταφερω ως το βραδυ :cool:
Μπραβο σου που σταματησες απο το να παρεις σοκολατες!
Μια νικη για τον εαυτο σου!
μπορεις να μου στειλεις οποτε θες sweet , εδω και πανω απο ενα χρονο εισια η διαδικτιακη μου παρεα :smilegrin:
Θα τα χάσεις όμως!! Εστω και λίγο αργότερα :)
καλημερα!και ναι ειπα να αλλαξω λιγο το πρωινο μου γευμα αντι για κλασσικα ψωμι με μαρμελαδα και κατα καιρους γαλα με δημητριακα λεω να αρχισω να τρωω τοστ με γεμιση μερεντας...
θελω να μου πειτε αν ξερετε ποσες θερμιδες εχει? και ποση μερεντα να βαζω...?
σημερα να σας πω την αμαρτια μου με το που ανοιξα το κουτι της μερεντας εφαγα 3 κουταλιες ετσι και στο τοστ εβαλα γυρω στις 2 :P
Αιγλη και η τρεισ κουταλιές καλές ειναι που εφαγες!!Εγώ δυστυχώς όταν εχώ μερεντα στο σπίτι δεν ησυχαζω αν δεν την τελειώσω... το μυαλο μου είναι συνεχώς εκεί!Γι αυτό και δεν παιρνω πλέον!!:roll::roll::roll::roll:
καλα και εγω με το ζορι κρατηθηκα, ποσες θερμιδες να χει ομως πχ η μια κουταλια?:P
ποσο να χει,δεν ξερω..γυρω στισ 60???
:question::question::question::question::question: :question:
ωχ ωχ πολλες ειναι,πρεπει ν αρκουμε στη μια κουταλια.... :dork:
Περιπου 1500 εχει ολο το βαζακι των 250γρ. ειναι το ιδιο με τη σοκολατα,εγω την αποφευγω γιατι δεν κρατιεμαι με τιποτα αν την αγορασω :spin:Quote:
Originally posted by aiglh!
καλημερα!και ναι ειπα να αλλαξω λιγο το πρωινο μου γευμα αντι για κλασσικα ψωμι με μαρμελαδα και κατα καιρους γαλα με δημητριακα λεω να αρχισω να τρωω τοστ με γεμιση μερεντας...
θελω να μου πειτε αν ξερετε ποσες θερμιδες εχει? και ποση μερεντα να βαζω...?
σημερα να σας πω την αμαρτια μου με το που ανοιξα το κουτι της μερεντας εφαγα 3 κουταλιες ετσι και στο τοστ εβαλα γυρω στις 2 :P
Αν η κουταλια ειναι γεματη την υπολογιζω πανω απο 120 θερμιδες τη μια
πωπωπω αμαν με τις κωλοθερμιδες, γτ τα ωραια εχουν τοσες πολλες θερμιδες??????? :mad::no:
αν τρωω τοστ και βαζω μια κουταλια του γλυκου μερεντα στις ποσες θερμιδες θα φτανω? :no::no::no: