Πινκακι μου,
ο μονος που πραγματικα θελει το καλο σου εισαι εσυ... οι αλλοι απλα να στηριξουν μπορουν οσο μπορουν και θελουν δηλαδη... Μονο εσυ ο ιδιος γνωριζεις καλυτερα απο τον καθενα πια πραγματα σε ευχαριστουν και πια οχι...
Τωρα για τα κιλα και αν το προβλημα φαινεται... αρχικα θα σου πω να μην βλεπεις ποτε την παχυσαρκια και τα κιλα ως το προβλημα .... ειναι το συμπτωμα και οχι το προβλημα... Καμοια φορα, βλεπω οτι η παχυσαρκια μ εμαθε πολλα παραπανω απο οσα θα ειχα μαθει αν δεν ημουν απο παιδι παχυσαρκη... Εμαθα στο πετσι μου τι ειναι ρατσισμος, διαφορετικοτητα, κριτικη, και πολλα πολλα αλλα....
Επεισης η παχυσαρκια ειναι και μια αμυνα... για σκεψου και θα δεις... εγω χανωντας τα κιλα ενιωσα πως χανω τις αμυνες μου ... ενα ολοκληρο χιουμορ που ειχε βασιστει πανω στο βαρος μου... ενας μεγαλος αυτοσαρκασμος... δεν μπορουσε πλεον να χρησιμοποιηθει... ετσι ενιωσα για λιγο "γυμνη" ... σιγα σιγα το προσπερναω και αυτο οπως πολλα αλλα... παντως εγω προσωπικα ειμαι νιωθω τυχερη που εχω περασει απο το λουκι του παχυσαρκου κ που ισως (δεν νομιζω αλλα ποτε μην λες ποτε) ξαναπερασω....
Οι ανθρωποι πινκακι ειναι σκληροι και η ζωη επισης ... δεν χαριζεται κερδιζεται... εχει ομως διαφορα να παλευεις για κατι απο το να ερχεται φυσικα... εγω ειδα διαφορες συμπεριφορες να αλλαζουν με την μειωση του βαρους μου... καποιοι με αντιμετοπισαν λες και εγινα αλλη (ειμαι βλεπεις πιο μπανικη πλεον... χαχαχαχαχα) Ελα ομως που μαζι με το βαρος αλλαξα προς το καλυτερο και γω ... και επαψα στο μετρο που μπορω να νιαζομαι για τι εντυπωσεις αφηνω (καλα τις καλυτερες αφηνω... αλλα λεμε τωρα.... )
Πινκακι επειδη ειμαστε κοντα σε ηλικεια... σε ριχνω 6 χρονια και επειδη εχω δει σε παλιοτερα ποστ να λες πως σε απασχολει το θεμα αγορι ... θα σου πω κοριτσακι... πως αγορια υπαρχουν πολλα... το θεμα ειναι να βρεις τον ανθρωπο που επειδη εσυ αγαπας τον εαυτο σου θα αγαπας και κεινον ... ;-)
Και γω στην αναζητηση ειμαι μην νομιζεις και απο ανασφαλειες εχουμε και απο ολα (δν τρωω ομως πιτες πλεον ... πασης φυσεως... ειναι επεξεργασμενος ο υδατανθρακας στην πιτα και γω τρωω μονο αυθεντικους και ακατεργαστους χαχαχαχαχα.... τους αλλους ας τους φανε οι αλλοι.... )
Φιλια μικρουτσικο... Φιλια και στα υπολοιπα τριαδοκοριτσα μου....