Originally Posted by
Tomhet
Ρε συ Αγγελε...ξέρεις οτι είμαι ικανός να κάτσω να μαζέψω quotes μονο και μονο για να σου δείξω το πόσο απελπισμένη φαίνεται...τι νόημα έχει να το κάνω όμως? Αφού όλοι όσοι μπαίνουμε καθημερινά εδώ βλέπουμε τι λέει ο ένας και ο άλλος. Μιλάει για το πόσο προδόθηκε, για το ποσο δεν μπορεί να βρει κανεναν να την ακούσει, για το ποσο γουρούνια και άξεστοι ειναι οι αντρες, για το ποσο μονη νιώθει, για το ποσο έχει κουραστεί, βαρεθεί κλπκλπ. Όχι δεν είναι απελπισία αυτό ε?
Αλλά ναι, εγώ είμαι ο κακός της υπόθεσης ...:P
Η διαφορά μας είναι οτι εγώ δεν θεωρώ την απελπισία κακό πράγμα...την θεωρώ ένα μεταβατικό στάδιο. Μια ευκαιρία να πας παρακάτω τον ίδιο σου τον εαυτό αν έχεις το μυαλό και τα κότσια να το χειριστείς σωστά.
Η ίδια όμως δηλώνει πως το να βλέπει κάποιον άλλο στην ίδια κατάσταση την απωθεί...ε...οπότε λοιπόν η λύση είναι να δει κάποιος μαγικά όλα της τα χαρίσματα και να αφήσει απέξω την απελπισία της. Όχι δεν πάει έτσι...γιατί να το κάνει αυτό?
Μου ακούγεται σαν κάτι γκόμενες που πιστεύουν πως έχουν κάτι που αξίζει "παραπάνω" και αυτό το κάτι ουσιαστικά είναι τα βυζιά τους.
Η το κλασικό πρότυπο του αδύναμου ατόμου που παλεύει να πιαστεί απο τον πιο δυνατό για να τον ανεβάσει πάνω ένα ακόμα σκαλοπάτι, μετά να θεωρήσει τον εαυτό του ίσο και να επιδιώξει να πιαστεί στον αμέσως πιο πάνω κλπκλπ....
Δεν πάνε έτσι τα πράγματα... Θα πάρεις ότι θα δώσεις. Έτσι πάει για μένα.