Και εμένα.. Αλλά δεν βλέπω να φυσήξει αυτός ο ευλογημένος αέρας...
Printable View
Δεν φαινεσαι ανθρωπος που δεν ξερει την τυφλα του.Αντιθετως,οι απαντησεις που δινεις δειχνουν ανθρωπο με ποιοτητα και με κριτικη σκεψη.Το οτι θελοντας να ξεφυγεις απο τα χειροτερα, εγκλωβιστηκες στα ασχημα δεν οριζει ποια εισαι.Το που βρισκομαστε τωρα το οριζουν οι χθεσινες επιλογες μας,το που βρισκομαστε αυριο,οι σημερινες.Απλα εχεις αφεθει στο γνωριμο και ισως παραιτηθει.Δε μπορω να σε κρινω που το κανεις γιατι δεν περπατησα στα δικα σου παπουτσια.Αλλα εγω θελω σε ανθρωπους σαν εσενα να ερθουν και τα ομορφα και ισως να βρεις κατι που θα σου δωσει σκοπο για να κινηθεις κι εσυ προς το ομορφο η για να αποκτησεις τον σκοπο να το κανεις.
Να σου κατσει...να βρεις τον τροπο.λοιπον παω για υπνο.σε καληνυχτιζωωω
το τελευταιο καιρο προσπαθουν με καθε τροπο να επιβαλουν καθεστως ηλεκτρονικης διακυβερνησης παντου και επειδη δε τους βολευουν αυτα που γραφουν στο διαδικτυο για να επιβαλουν αυτη τη κατασταση στη κοινωνια προσπαθουν κατεβαζοντας βιντεο να επιβαλουν τις αποψεις τους χωρις να σεβονται ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ η λογοκρισια δε προκειται να περασει οσο περναει ο καιρος ο κοσμος εξαγριωνετε μαζι τους ολο και περισσοτερο ολη αυτη τη κατασταση εσεις τη προκαλεσατε γιατι αδιαφορειτε πληρως για τα ατομικα δικαιοματα του καθε πολιτη ενω παριστανετε οτι τον προστατευετε και το μονο που σας ενδιαφερει πλεον ειναι να περασετε τις εντολες που σας εδωσαν απ το εξωτερικο λες και δεν υπαρχει εθνος αλλα μονο ενα προτεκτορατο αλλων χωρων η καταχρηση εξουσιας ειναι το βασικο χαρακτηριστικο σας μονο ενα πραγμα σας ενδιαφερει πλεον να φακελωσετε τους παντες και τα παντα οσο δυνατον πιο γρηγορα αληθεια γιατι παλευεται να εξαφανισετε οτι εχει σχεση με μεταλαξεις και σωσιες μηπως επειδη αυτα ειναι τα 2 μεγαλα μυστικα της νεας ταξης πραγματων αν νομιζετε οτι θα εξαφανισετε την αληθεια απ το κοσμο θα την ξαναεμφανισω εγω και δε προκειτε να μου αποσπασετε τη προσοχη ουτε με διαφημισεις ουτε με καπιο αλλο τρικ
Πολυπραγμονούμε για να μαστε αρεστοί στους πολλούς, με συνέπεια να μην ασχολούμαστε με αυτά που πραγματικά θα μας ευχαριστούσαν.
Από τα λίγα ευχετήρια που θα δεχτείς για καλή χρονιά ή για τη γιορτή σου καταλαβαίνεις ότι είτε δεν σε υπολογίζουν είτε σε έχουν ξεχάσει ως μη σημαντικό άτομο.
Παλι μου ριχνουν φαρμακα.