Ειπα. Τρωω κατι και με πιανει θολουρα νοητικη σα να μουδιαζει το μυαλο μου.
Printable View
περναγα συνεχως απο ενα σημειο διπλα στο μετρο και μου πασαραν σε ενα κοταστημα εκει κοντα μια συσκευη σαραβαλο ολος τυχαιως εμφανιστηκαν και αλλες συσκευες απο τα σημαια που συνηθιζα να περναω που νομιζαν οτι θα αγορασω να τις πασαρουν σε αλλους και ας κανουν καταλογο με οτι θελουν να ψωνισουν λιγο λιγο η υπομονη μου εχει εξαντλιθει πλεον το θρασος τους ξεπερασε καθε οριο
Με εχει πιασει παλι το κωλοαγχος γαμωτο...αντε να πανε ολα καλα...
1 εβδομάδα θεραπείας και το ανχος το ψυχοπλακωμα και η υπερένταση κάνουν βόλτες ,να δούμε ποτέ θα σταθεροποιηθω....
Που εισαι βρε Αντα???εμψυχωσε με :)
Χαχαχα οχι αλλα αμα θες γτ οχι;;;μωρε φοβαμαι μηπως κν κανα λαοσ κ τα σκατωσω
Το έγραψες και δεν το ξέρεις.. Αρχές Μαρτίου γυρνάω στη δουλειά μου. Μέχρι τότε έχεις χρόνο να με εμψυχωσεις καλά γιατί το τρέμουλο πάει σύννεφο από τώρα..
Δεν θα κάνεις λάθος. Αλλά και να κάνεις τι έγινε; Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Δεν θα γίνει τίποτα.. Πότε πας;
Καλημέρα σας. Έχω πρόταση από πολύ πιο πριν από τις γιορτές να πάω στην δουλειά όπου δουλεύω ανά διαστήματα. Βράδυ. Εκεί είναι ένας χώρος που ξέρω, οι άνθρωποι κτλ. Από την μία θέλω να πάω γιατί είναι καλα τα λεφτά και νιώθω γενικά άνετα εκεί.. Από την άλλη κάτι με κρατάει πίσω και μέχρι τώρα έχω πει όχι.. Από χθες βράδυ πάλι το σκεφτώ..
Ίσως ο θόρυβος, ο κόσμος.. Ότι πρέπει να δείχνω καλά και να είμαι χαμογελαστός... Ίσως αυτά να με κρατάνε πίσω.
Εγώ πιστεύω ότι μέσα σε κόσμο και σε θόρυβο θα "ξεχαστεις" και θα είσαι καλύτερα.. Και δεν θα έχεις τη διάθεση να σκέφτεσαι τα "δικά σου" τουλάχιστον για όσο θα είσαι εκεί. Είναι ένα βήμα το να πας στη δουλειά..
Εμένα πχ με φοβίζει η διαδρομή με το τρέμουλο κτλ.. Για κόσμο και θόρυβο πιστεύω ότι η αρχή θα είναι δύσκολη αλλά θα προσαρμοστω..
Μάλλον τα σενάρια που φτιάχνει το μυαλό πριν ο άνθρωπος κάνει κάτι.. Κάνουν καλή δουλειά.. Πνιγομαστε μέσα στα τεράστια αν..