Ένα αν είναι το πιο σημαντικό.. Το "αν δεν τα καταφέρω".. Ε αν δεις ότι δεν τα καταφέρεις δεν χάλασε ο κόσμος.. Αλλά αν δεν το δοκιμάσεις θα μείνεις με την απορία..
Printable View
Αχ μ αρεσεις...αληθεια γυρνας στην δουλεια σου?πολυ καλο μου ακουγεται...ενταξει πιο πολυ ανχωθηκα γτ η κοπελσ π με εκπαιδευει φευγει κ πρεπει να τα μαθω καπως γρηγορα αλλα θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω.εσυ γτ αγχωνεσαι αφου επιστρεφεις?την ξερεις την δουλεια
Ειμαστε οι ανονιμους αγχωτικους...λοιπον...θα αλληλοστηριζομαστε στα θεματα εργασιας αφου μας πιανει τοσο αγχος.
Ααα καλα αυτο με πιανει κ εμενα κ το εχω πολλα χρονια απλα λεω στον εαυτο μου σκασε κ πηγαινε...γενικα εχω κοινωνικη φοβια...ουρες,μεσα μεταφορας κτλπ...τεσπα...υποθετω πρεπει ν πηγαινουμε κοντρα στους φοβους μας και στην αρχη θα πιεστουμε πιθανως αλλα μαλλον καλο θα μας κανει...
Εχεις δυομισι μηνες να δουλεψεις πανω στο στρεςς...εχεις μιλησει με ειδικο για αυτο το τρεμουλο;επισης νομιζω το μαγνησιο βοηθαει γτ ειναι μυοχαλαρωτικο.
Ειναι ψυχολογικο δλδ;γιατι σε αυτη την περιπτωση με αλλον γιατρο πρεπει ν μιλησεις.
Πολυ καλα θα κανεις...