καλησπερα!!!
Printable View
Μάτια που δε βλέπονται...καλύτερα να λησμονηθούμε.
Kalimera :)
Σκέφτομαι οτι έκανα μια συζήτηση με τη μάνα μου κ τι κεφάλι μου πάει να σπάσει. Το δικό της επίσης. Σε παρακαλώ θεουλη μου εκεί πάνω, κάνε να πω σε ένα δικό μου σπίτι. ΞερΩ έχεις πολλές πιο σημαντικές δουλειές, αλλά δεν την παλεύουμε άλλο μαζί. Μερσι.
Οσο σκέφτομαι πως ήμουν ο μοναδικός νικητής η τυχερός ( δεν θυμάμαι καν ) ανάμεσα στα τόσα εκατομμύρια σπερματοζωάρια πέρασα μέσα απο τα στενά του Ελλήσποντου έχω ενα μαλακισμένο καπετάνιο (λογική) που μου λέει πως ακολουθούμε την πορεία του θρυλικού Οδυσσέα ( και χαίρεται και καμαρώνει σαν τσιγγάνικο σκεπάρνι για να μην πω ,,,,,, ) και πως κάποια μέρα θα φτάσουμε στην Ιθάκη και τι να του πω ? πως ούτε βασιλιάς ήμουν ούτε και το κορίτσι μου το λένε Πηνελόπη και η μόνη σχέση που έχω με τα βέλη είναι όταν το άλλο το μαλακισμένο ο έρωτας ( που νομίζει πως είναι στον γάμο του καραγκιόζη και βαράει όπου λάχει ) και δεν φτάνει που με πέτυχε δεν βγαίνει και αυτό το αρχι,,,,,,,δι (το βέλος) απο εκεί που έχει σφηνωθεί πάντως όχι εκεί που σκέφτονται τα κάποια βρόμικα μυαλά
αλλά εκεί καίγομαι πολύ,,,, εκεί που θέλω να νιώσω το φιλί,, στερνό φιλί πρώτο φιλί ( έρε Αρβανιτάκη θα έχεις βήχα στην παράσταση )
μερα με τη μερα καταλαβενω πως δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο την αχαριστια
καλημέρες!! :-)
Καλησπέρα :)
Ωραίο nickname το void... έχει να κάνει με προγραμματισμό υπολογιστών?
καλημέρα
Να έχετε μια πολύ πολύ όμορφη μέρα :)
καλημερα ολη μερα!! ευχαριστουμε ntoubroutza!!!
Καλημέρα και από μένα :)
καλησπέρα σε όλους.
καλησπερα κ σε σενα............