Αν ο άντρας είναι πιστός και η γυναίκα που ειναι δίπλα του σκέφτεται διαφορα.. Νομίζω είναι καθαρά θέμα δικό της..
Αν μια σχέση εχει καλές βάσεις και υπάρχουν συναισθήματα δεν υπάρχει λόγος να απιστησει κάποιος.
Printable View
Ειδα ενα βιντεο για τη δικαιοσυνη. Ο καθηγητης ειναι μεσα σε ενα μεγαλο αμφιθεατρο στο Χαρβαρντ. Ρωταει τους φοιτητες ποσοι εχουν γεννηθει πρωτοι στην οικογενεια, και σηκωσαν ολοι χερι! Αυτο δεν ειναι τυχαιο. Ο μεγαλος αδελφος καταπιεζει τον μικρο και εμποδιζει την προοδο του.
Πρέπει να σταματήσω να διαβάζω γιατί το βλέπω πως όσο περισσότερο τα γυροφέρνω υπάρχουν φάσεις που παθαίνω μπλακ άουτ και τότε ξαναγυρνάω πίσω για ΑΛΛΗ επανάληψη και με πιάνει τρέμουλο. Αύριο θα έχω μόνο 1.5 ώρα στη διάθεσή μου. Αν με πιάσει έντονο στρες, θα πάθω ότι έπαθα και στο περσινό μάθημα μαζί του. ΠΡΕΠΕΙ να γράψω τον βαθμό που θέλω. Πρέπει να κοιμηθώ γιατί δεν την παλεύω άλλο και ξύπνια δεν με βοηθάω. Να περάσει η αυριανή μέρα, να μην τον ξαναδω μπροστά μου και να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Μόνο αυτό θέλω. Να περάσει μόνο και δεν με νοιάζει....
Σκέφτομαι πως οι άνθρωποι νομίζουν πως θα ζούνε αιώνια.. Πιστεύουν πως ότι και να γίνει. Ότι και να κάνουν θα έχουν τους ανθρώπους δίπλα τους να κλείνουν τα μάτια και να τα ανέχονται.. Αλλά δεν πάει έτσι..