Quote:
Originally posted by eleni198621
...ειναι καπνιστης, του αρεσει ο καρρας και παιζει το ματι του.
Printable View
Quote:
Μόλις είχα απευθείας σύνδεση με το Βασιλικό Τηλέφωνο.. Ευχαριστώ, Μεγαλειοτάτη, που τα υψηλά ακροδάχτυλά σας καταδεχτήκανε να πληκτρολογήσουν τον αριθμό της ταπεινότητάς μου!
Μας διαβάζει.. Όλα τα ελέγχει... Προσοχή, τουλάχιστον από δω και μπρος...
Ευτυχώς δεν πρόλαβε ακόμη να φτάσει στον Τσε και μου είπε ότι είμαι καλή στο ρόλο του Χαφιέ και ότι θα πάω μπροστά.. Ίσως με ετοιμάζει και για ύπατα αξιώματα, δεν ξέρω ακόμη. Προκειμένου να αγγίξω τα αξιώματα αυτά, έκανα ένα μίνι πρόλογο για τον Τσε και δικαιολογήθηκα ότι τον έβαλα γιατί είναι ωραίος γκόμενος και γιατί έχω φαντασιώσεις με Κούβα, ρούμι και πούρα.. Δεν ξέρω αν θα το χάψει, θα δούμε!
http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048Quote:
Originally posted by NADINE
Quote:
Κυρίως για το τρίτο κομμάτι!
μπουρλοτο δεν λες τιποτα.
http://www.youtube.com/watch?v=K1A-zz59f-w
μιλαμε ποιοτητα ετσι?
Λίλα μου, μια μικρή υπενθύμιση.. Οι ημέρες της βασιλείας μου πέρασαν ανεπιστρεπτί.. Τότε η βασίλισσά σας επέτρεπε τα πάντα, με τον όρο να σας κάνουν να νιώθετε ελεύθερες κι ευτυχισμένες. Τώρα πια, είμαι μια κακομοίρα έκπτωτη, υπήκοος του Κακομοιριστάν και μάλιστα στο ρόλο του Βασιλικού Χαφιέ! Οποία κατάπτωσις!
Η τωρινή μας Βασίλισσα δεν επιτρέπει αυτά που γινόταν επί των ημερών μου! Το συγκεκριμένο τραγουδάκι, ίσως το επιτρέψει, γιατί έχει μέσα τη μαγική λέξη "γλείφε". Γλείφε, Λϊλα μου, γλείφε, μπας και γλιτώσεις το μαστίγωμα!
παω να κανω μπανιο και επιστρεφω κορες.
Καλησπερα σε ολους τους καλους μου υπηκοους!Εγω φροντιζω για την καλη διαβιωση κ ψυχικη υγεια αλλα βλεπω αντιδρασεις απο καποια ταραχοποια στοιχεια!Θα μελετησω καλυτερα κ θα επανελθω!
Τούρτα! Τούρτα! Τούρτα!
Φωνή Λαού, οργή Θεού!
Για αρχη μια τουρτιτσα με το στεμμα βεβαιως ,βεβαιως για να μην ξεχνιομαστε!
Ναταλια η σημερινη σου παρεκτροπη με τον συγκεκριμμενο αοιδο κ το καταπτυστον ασμα ξερω οτι οφειλεται σε εξωτερικον δακτυλο.Ειδικα μετα την αποφαση σου να κοιμασαι νωρις,να παρακολουθεις τα μαθηματα σου,αλλα κ μετα την αποφαση σου να χασεις κιλα ωστε να μας γινεις διψηφια δεν θα τιμωρηθεις!Πρεπει να μην εισαι σε κατασταση στρες αλλα θα δινεις το παρων δις καθημερινα κ θα εκπληρωνεις τα καλλιτεχνικα σου καθηκοντα!Τα των τραγουδιων αιρεται η υποχρεωσης για να εχεις λιγοτερο φορτο εργασιας.
επεστρεψα.αυριο που θα παω στην παλια μου σχολη ας ελπισουμε οτι δεν θα πεσω πανω του γιατι θα ουρλιαξω.
Ευχαριστούμε, Υπήκοε Eli για την ποιητική αφιέρωση! Με τη σειρά μου, ας παρουσιάσω κάτι.. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=7Nu-2lN9sbk
καλησπερα καφεδακι μεγαλειοτατη ?
Αβα παιδι μου παρε κ εσυ μια τουρτιτσα γιατι τα πας αρκετα καλα παρα τα μικρα λαθακια σου λογω του οτι εισαι αρχαρια στη θεση της βασιλικης ακολουθου.Ο Τσε ειναι πραγματι ωραιος αντρας κ επειδη ειναι βδομαδα φατε ματια ψαρια,ας το παρει το ποταμι....
Λίλα εύχομαι να πας στη σχολή σου, να γίνουν όλα όπως τα θέλεις εκεί με τα χαρτιά σου και να φύγεις χωρίς να τον συναντήσεις.