καλημέρα σε όλους.Να έχετε μια πολύ πολύ όμορφη μέρα :)
Printable View
Καλημερα!!!
Καλησπερα παιδια , σημερα ειναι ενα ομορφο απογευμα .
Χαιρομαι Diana , που το βρισκεις και εσυ ομορφο ! να σου ευχηθω λοιπον και ενα ομορφοτερο βραδυ !!!
Το ποσο μονη νιωθω... κ οτι δεν αντεχω αλλη στρεσογονα κατασταση.. δεν αντεχω αλλο....
Aσχετο-σχετικο , οντας υποστηρικτης της greenpeace , σημερα ειναι η ημερα Υποστηριξης της Πολικης αρκουδας , μου στειλαν ενα βιντεο για τον τροπο που σκοτωνουμε εμεις οι ' ανθρωποι ' τα αρκουδακια για την γουνα τους , κ μια κ ειμαι στην ενοτητα ' τι σκεφτεστε ' , σκεφτομαι ποια ειναι τα πραματικα ζωα , το οποιο κ αποτελει υβριν !!!!! ( ρε ζωον ) , αυτα οι εμεις οι ' πολιτισμενοι ' ανθρωποι ...........
οσο υπαρχουν χασομεριδες που ξημεροβραδιαζονται εδω μεσα τα τσατακια θα εχουν κοσμο. και στο παρελθον ειχα ανοιξει σχετικο θεμα http://www.e-psychology.gr/forum/sho...83%CE%B1%CF%84
καλα ποια διαρευση σοβαρολογεις?
κ εγω μπορω να σου πω τωρα οτι προχτες ειμουν σε ενα πυργο στη πραγα κ παρακολουθουσα το μαυρο θεατρο εσυ τωρα πως μπορεις να ξερεις αν λεω αληθεια η ψεματα μηπως θα πας στο μαντειο τον δελφων για να στο πει? εγω εχω πει τοσα πολα πραγματα εδω μεσα κ τοσες αληθειες ενω υπηρχαν καπιοι παντογνωστες φωστηρες που αμφισβητουσαν τα παντα χωρις καν να γνωριζουν αν ισχυουν η οχι κ ηταν κατηγορηματικοι οτι ελεγα ψεματα
οστοσο η δικη μου απαντηση ειναι οτι μετα απο ολα αυτα οσοι πιστευουν οτι τα ξερουν ολα κ δε πιστευουν απολυτως τιποτα ακομα κ στη μυτη τους να τα κολησω πολυ καλα κανουν κ συμπεριφερονται ετσι αφου με αυτο το τροπο οπως βλεπεις δεν υπαρχει απολυτως καμια διαρευση οσο υπαρχουν αυτοι που δε πιστευουν απολυτος τιποτα οποτε πολυ καλα κανουν :-)
Σκεφτομαι οτι οσοι νομιζουν οτι τα ξερουν ολα , εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε.........
μαλλον ο σωκρατης ο αρχαιος ηξερε την αληθεια, εν οιδα οτι ουδεν οιδα!!