Καλλιοπη μου αξιος ο μισθος σου!Παρε κ εσυ την τουρτιτσα σου!Κ ποιηματακι κ ωραιο φαγακι κ καφεδακι....Αλλα το καφεδακι λιγο φτωχο γλυκια μου για την αφεντια μου....Αυριο με περισσοτερο ζηλο!
Printable View
Καλλιοπη μου αξιος ο μισθος σου!Παρε κ εσυ την τουρτιτσα σου!Κ ποιηματακι κ ωραιο φαγακι κ καφεδακι....Αλλα το καφεδακι λιγο φτωχο γλυκια μου για την αφεντια μου....Αυριο με περισσοτερο ζηλο!
Καλησπέρα Μεγαλειοτάτη!
Έκανα την έρευνα μου και βρήκα το κέικ που δεν παχαίνει!
Σας το παρουσιάζω προς άμεση εφαρμογή από τις μαγείρισσες του βασιλικού μας οίκου :D
ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!
Σας συστήνω να το συνοδεύσετε με ένα φτουτάκι προς μεγαλύτερη πληρότητα και ευχαρίστηση :starhit:
Θα αποσυρθώ με ταπεινότητα στα ενδότερα για να ετοιμαστώ να πάω να ασκηθώ με την άδεια σας βεβαίως βεβαίως. Το πρόγραμμα έχει Tae Bo για απόψε και λέω να πάω να κουνηθώ λίγο...
Ευχαριστώ, Μεγαλειοτάτη! Ενδιαφέρουσα η μάνικα... :lol::lol:
Λίλα μου, θα σου έλεγα να μη σκέφτεσαι πάρα πολύ ενδεχόμενη συνάντηση, γιατί πιστεύω στη θεωρία της έλξης. Θετική σκέψη, λέει η Τζίνα, το πιστεύω απόλυτα και προσπαθώ να το εφαρμόσω. Ακόμη, βέβαια, είμαι στην προσπάθεια, δεν είναι εύκολο να αποβάλεις το άγχος σου αμέσως..
οριστε και γλυκακι !
και ο καφες αυριο θα ειναι πιο πλουσιος !
Σας αφήνω με ένα ποιηματάκι με μουσική υπόκρουση για να συνοδέψετε τα γλυκό σας... λίγο μελαγχολικό με μία ανάμνηση γλυκιά....
http://www.youtube.com/watch?v=MH5elowmeD0
Ελενη εσυ κινδυνευεις να πεσεις σε δυσμενεια!Οι επαφες με τους πρωην ειναι επικινδυνες κ καλο ειναι να τις αποφευγουμε!
Ολο για μια καρυδοπιττα μας ελεγες κ τωρα κανεις την παπια!Ξερεις υπαρχουν κ κατι εταιριες κουριερ τις λενε κ μπορεις να τη στειλεις με δικη μου χρεωση για να παραβλεψω το ολισθημα με το μακο,εγω μακο!
Η αδερφή μου την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να τελειώσει σύντομα μία τοιχογραφία που ζωγράφιζε σε ένα σπίτι και επειδή ανεβοκατέβαινε ώρες στη σκάλα πιάστηκε και την πόνεσε και η μέση της. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγε με τον φίλο της στο εξοχικό μας. Την ώρα όμως που έτρωγαν λαλάγγια η αδερφή μου όντας πιασμένη του έλεγε όχι από δω, όχι από κει και στο τέλος της λέει ο φίλος της "νομίζω ότι για να γίνει δουλειά σήμερα πρέπει πρώτα να φωνάξουμε τροχονόμο"! :lol: Του λέει η αδερφή μου "και τι να κάνω, αφού με πονάει η μέση μου" και της απαντάει αυτός "μόλις μου έλυσες την απορία που είχα γιατί αποκαλούν την ηλικία μας "μέση" ηλικία"! :lol:
Τζίνα μου! :lol::lol::lol: Το χιούμορ είναι οικογενειακό σας! Ακόμη και των εξ αγχιστείας συγγενών!
Τζινακιον σημερα δειγμα απο λαλαγκιον γιατι καλη η Βανεσσα Μει αλλα εβαλες μονο ενα!Εσυ μονο μενα λαλαγκι θες?
my queen χιλια συγνωμη για το μακο το αντικατεστησα με αλλο κομψο ενδυμα αξιο σας.
ʼβα αυτό είναι γεγονός. Πάντα οι δεσμοί μου είχαν χιούμορ αλλά και της αδερφής μου το ίδιο. Αυτός δε με τον οποίον ήταν για 13 χρόνια μαζί του η αδερφή μου μας έκανε να παραληρούμε από τα γέλια, θυμάμαι μέχρι σήμερα ατάκες του και γελάω μόνη μου πολλές φορές!
Το λαλάγγι έχει χιούμορ ή μήπως δεν μας ενδιαφέρει αυτό, οπότε περνάει σε δεύτερη μοίρα;
Επειδή Μεγαλειοτάτη ένα ίσον κανένα, βάζω πάραυτα κλασσική μουσική! Σκέφτηκα όμως ότι ίσως κάποιες να είναι άμαθες στην κλασσική μουσική οπότε ξεκινάω από κάτι πιο εύπεπτο, για να μην τις τρομάξω κιόλας, και πέφτουμε αργότερα στα σκληρά! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=gkooggYxMDE
Εννοείται ότι έχει χιούμορ, γιατί διαφορετικά πως θα άντεχα τόσα χρόνια αγέλαστη; :lol: Αλλά δυστυχώς δεν φτάνει μόνο αυτό!Quote:
Originally posted by Ava
Το λαλάγγι έχει χιούμορ ή μήπως δεν μας ενδιαφέρει αυτό, οπότε περνάει σε δεύτερη μοίρα;
Πολύ καλησπέρα στη Μεγαλειοτάτη!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για τη χθεσινή απουσία μου κατά τη διαάρκεια της αλλαγής του θρόνου!
Ήδη φαίνεται η στροφή στη ποιότητα στο τόπικ ( Ava μου συγχωρεσέμε!)