Προφανώς, όμως, υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα ή κάτι δεν κάνω εγώ καλά.. Όποια ξέρει, ας ικανοποιήσει τη διαταγή πάραυτα!
Printable View
Προφανώς, όμως, υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα ή κάτι δεν κάνω εγώ καλά.. Όποια ξέρει, ας ικανοποιήσει τη διαταγή πάραυτα!
διαταγη εξετελεσθει
Χανγκοβερ απο το χτεσινο παρτυ εχετε και χαθηκατε?
Μόλις είδα τον ναύτη μου ήρθε στο μυαλό αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=9uBoak1b1yo
Καληνυχτα!!!!!!
Καληνύχτα Λίλα κ καλό τάξιδι να έχεις!
Ο καθηγητής διδάσκει ακόμα?
Καληνύχτα Λίλα. Καλό ταξίδι αύριο, να πάνε όλες οι δουλειές σου καλά και μόλις γυρίσεις ενημέρωσέ μας σχετικά. Φιλάκια.
Σοκολατίτσα μην ξύνεις πληγές παιδί μου, αφού είπαμε ότι δεν θέλει να τον συναντήσει αύριο που θα πάει στα ΤΕΙ, άρα διδάσκει ακόμα.
Τζίνα τι έχεις? Down σε βλέπω!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα μην ξύνεις πληγές παιδί μου, αφού είπαμε ότι δεν θέλει να τον συναντήσει αύριο που θα πάει στα ΤΕΙ, άρα διδάσκει ακόμα.
οκ δεν διάβασα κ όλα τα μνμ!
Λιλα τι καληνυχτα?Τωρα που ηρθα εγω?Δεν θα μαγειρεψεις που δε θα μαγειρεψεις αυριο,μας την κανεις τωρα νωρις νωρις!Τολος παντων!Καλη σου νυχτα να περασεις καλα αυριο κ μακρια απο τον καθηγητη!Σου πεφτει κ μεγαλος
Το Σάββατο είχα βγει με τον πρώην κ του έλεγα τι κάνει το λαλάγγι?:lol::lol::lol:
κ με κόταζε με απορία:puzzled:
Μετα απο τετοια ανταποκριση χαλαλιζω τον υπνο
κοριτσάρα τάραξες τα νεράQuote:
Originally posted by eleni198621
Μετα απο τετοια ανταποκριση χαλαλιζω τον υπνο
Τι εγινε Τζινα μας το παιζεις λαλαγκοθλιμμενη?ειπαμε μονο τουρτα κ φατε ματια ψαρια!Το αιτημα δεν εγινε δεκτο για μονο τεταρτη.Ρυθμισε την ινσουλινη σου!