Λαλατζινακι μου εχεις ακεφιες?
Printable View
Λαλατζινακι μου εχεις ακεφιες?
Καλησπέρα αγαπημένες!
Ξεκκ@λόθηκα στο τάε μπο και αφού γύρισα, έκανα ντουζάκι, έφαγα, μπήκα να υποβάλλω και τα σέβη μου! Αγαπητή Μεγαλειοτάτη υποκλίνομαι στο μεγαλείο σας!
Λιλάκο καλό ταξίδι αύριο! Να περάσεις καλά και να κάνεις όλες τις δουλίτσες σου γρήγορα και χωρίς κόπο! Καληνύχτα και κακή ξεκούραση, ξάπλαρε να ξεκουράσεις και την μεσούλα, αύριο θα είναι μεγάλη μέρα!
Ελλακι ειπα να μεινω στην παρεα σας λιγο ακομα.
Δηλαδη Λιλάκι, αύριο θα σε έχω στην περιοχή μου και δεν θα σε δώ? Μένω εδω που είναι και τα δυο ΤΕΙ, και της Αθηνας και του Πειραια!
Πηρα ειδηση να πλεκετε μια συνομωσια εις βαρος μου!Αλλα την απετρεψα παραυτα!
Elaki όλα καλά? Έχεις βαλθεί να γίνεις κορμάρα?
Ελενα ξερεις καθολου απο τους καθηγητες της Α' νοσηλευτικης?
Μπραβο Ελακι!Ετσι σε θελω!Τσακω μια τουρτιτσα κ εσυ!
Μακγιωτακι ναι θα παω στα τει αθηνων να με βασανισουν τα ζωα της γραμματειας.μετα θα συναντησω τον πρωην τελικα στο κεντρο.οταν ξανανεβω για να δωσω κατι εξετασεις που χρειαζονται για το μεταπτυχιακο θα ηθελα να συναντησω οσες μενουν αθηνα.
Quote:
Originally posted by eleni198621
Ελενα ξερεις καθολου απο τους καθηγητες της Α' νοσηλευτικης?
Ξέρω, ξέρω κ μόλις είπες για μάτι που πετάει κατάλαβα για ποιον λές!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zovE1STcQbs
Ένα ακόμη τραγουδάκι από την αγαπημένη μου Λατινική Αμερική! Ούτε μια κουβέντα δε μπορεί να σταυρώσει κανείς σε αυτό το Βασίλειο του τρόμου! Ακούστε, Μεγαλειοτάτη, μπας και γλυκαθείτε!
Ναι Μεγαλειοτάτη μου σύντομα μετατράπηκε σε συνταγή για Μοχίτο! :lol::lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Πηρα ειδηση να πλεκετε μια συνομωσια εις βαρος μου!Αλλα την απετρεψα παραυτα!
Κοριτσάκια μου μια χαρά είμαι, μιλούσα στο τηλέφωνο με μια φίλη μου! Είπα να μπω λίγο στα παπούτσια της Ναταλίας για να δω τι τραβάει κι αυτή η καημένη όλη μέρα στα τηλέφωνα!! Μεγαλειοτάτη με τα φρέσκα πσάργια :lol: έχε υπόψη σου ότι αν με κατσαδιάσει ο διαβητολόγος μου θα του δώσω τα στοιχεία σου να ζητήσει από σένα τα ρέστα! :lol:
Ελενα αυτος με το λακακι στο πηγουνι.τον ιδιο λεμε?
Όλα καλά ζουζούνα μου! Προσπαθώ να κάψω καμιά θερμίδα από τις χιλιάδες που κατανάλωσα το ΣΚ :lol:. Μόνο η γυμναστική θα με βάλει στον ίσιο δρόμο! Έχω και κάτι καούρες άστα... αχ οι κρεπάλες θα με φάνε!Quote:
Originally posted by break
Elaki όλα καλά? Έχεις βαλθεί να γίνεις κορμάρα?
Πάλι δεν σε πήρα τηλέφωνο η άχρηστη!
Εμ από το πρωί με το που ξύπνησα, έτρεχα σε καφέδες, σούπερ μάρκετ, να γυρίσω σπίτι, να καθαρίσω, να μαγειρέψω, να μιλήσω στο τηλέφωνο με γονείς, με γιαγιά... και μετά γυμναστήριο!!! Εμ δεν έμεινε χρόνος, ούτε καν ολόκληρο το χθεσινό πάρτι δεν έχω διαβάσει...
Ελπίζω αύριο να είμαι πιο ήρεμη και να τα πούμε και τηλεφωνικά ;)