κλικ αναλογα την ταχυτητα. προφανως για να ιδρωνεις θα το έχεις σε μεγαλη ταχύτητα. περπατας ε?
Printable View
κλικ αναλογα την ταχυτητα. προφανως για να ιδρωνεις θα το έχεις σε μεγαλη ταχύτητα. περπατας ε?
περπατημα βαζω στο 6. και μετα το 10λεπτο φουντωνω
ε λογικό ρε συ! ατο 6?! πολύ γρήγορα..
εγω στο 6 αρχίζω το τζοκινγκ.. χαλαρο τρέξιμο δλδ..
πχ εγω περπαταω στο 5 κ δεν ιδρώνω πολύ, δλδ αν νιωσω οτι ζεσταινομαι βγαζω τη ζακετα, και μετα ειμαι οκ.
γιατί το εχεις τοσο γρηγορα? αλλά αν όπως είπες το βαριέσαι καλά κανεις. αν το βαλεις πιο αργα θα σκυλοβαρεθεις..
εκτος οτι στο πιο αργο ειναι ακομα πιο σκυλοβαρετο, νομιζω οτι δε γινεται και δουλεια.Quote:
Originally posted by Ciciliana
ε λογικό ρε συ! ατο 6?! πολύ γρήγορα..
εγω στο 6 αρχίζω το τζοκινγκ.. χαλαρο τρέξιμο δλδ..
πχ εγω περπαταω στο 5 κ δεν ιδρώνω πολύ, δλδ αν νιωσω οτι ζεσταινομαι βγαζω τη ζακετα, και μετα ειμαι οκ.
γιατί το εχεις τοσο γρηγορα? αλλά αν όπως είπες το βαριέσαι καλά κανεις. αν το βαλεις πιο αργα θα σκυλοβαρεθεις..
θα διαφωνήσω....
φυσικά και γίνεται..
έγω προσωπικά όταν κανω διαδρομο και τρωω υγειηνά(δε λεω αν τρωω τα παντα όλα και να κανω κ διαδρομο) τότε βλέπω διαφορά μια χαρά κιόλας. δλδ η ταχύτητα 5 δεν είναι χαμηλό! εκτός αν απο διάδρομο σε διάδρομο διαφέρει.
Εκτός πάλι αν σε ενδιαφέρει απλά το σφήξιμο και όχι η καυση λίπους.
με ενδιαφερει παρα πολυ η ενδυναμωση, γιατι καυση λιπους γινεται ετσι κι αλλιως με την υποθερμιδικη διατροφη συν το περπατημα εξω και τις δουλειες γενικα. η αεροβια υπαρχει οταν δεν ειναι καθιστικη η ζωη.
οταν βαζεις χαμηλη ταχυτητα νομιζω οτι μετραει πολυ η διαρκεια.
πχ αν κανω εγω ενα 20λεπτο με χαμηλη ταχυτητα μπορει ναναι και χασιμο χρονου. σα να πηγαινω μια χαλαρη βολτιτσα.
Ενω τα βαρη κανουν απιστευτη δουλεια, ειναι πορωση.
Ειδικα με εκεινο το οργανο για προσαγωγους, εχω ενθουσιαστει.:starhit:
οχι ρε πολλα κοριτσια τα μισουν κ απορω γιατι.Quote:
Originally posted by eleni1201
Μόνο εγώ μάλλον μισώ τα βάρη:crazy:
βλεπω και κοριτσια στο γυμναστηριο που ειναι σε φυσιολογικα κιλα ή αδυνατες αλλα με πολυ εντονη χαλαρωση, σκιζονται στο διαδρομο και φευγουν!
δεν ακουμπανε τα βαρη.
αλλα ο διαδρομος θαυματα δεν κανει οταν μας λειπει μυικος ιστος. κριμα ειναι
α... οκ! ναι συμφωνώ τότε. μια χαρά είσαι... και αερόβια κάνεις, και διατροφή και βάρη.. οπότε υπάρχουν αποτελέσματα..
τώρα ο ιδρώτας, τι να πω:puzzled: φόρα κανενα φανελάκι και γενικά ελαφριά ρούχα..
βασικά εμενα μου αρέσει να ιδρώνω (πραγματικά όμως το γουστάρω, απο παντα) οπότε οτι και να πω..
παντως οι περισσοτεροι γυμναστες οταν σε βλεπουν να ιδρώνεις λενε οτι είναι καλό και οτι ετσι πρέπει.. :thumbup:
τα βαρη μου αρεσουν και μενα! αλλά οχι σε υπερβολες.. μονο για να μην ειμαι χαλαρη
και μενα δε με πειραζε το φουντωμα οσο εκανα γυμναστικη στο σπιτι, αλλα η αληθεια ειναι οτι στο γυμναστηριο με ενοχλει αυτη η κατασταση :P
Για όποιον μισεί τα βάρη, μπορεί να δοκιμάσει για ενδύναμωση μυών την γιόγκα. Επειδή και εγώ μισώ τα βάρη όπως και το γυμναστήριο το οποίο δυστυχώς μετά από λίγο καιρό μου φαίνεται ρουτίνα, η γιόγκα μου ταίριαξε.
Καταρχήν είμαι σπίτι μου πολύ σημαντικό διότι δεν χρειάζεται να ντυθώ, χτενιστώ για να γυμναστώ, άλλες φορές κάνω με τις πυτζάμες μου. Δεν έχω να ντραπώ απολύτως τίποτα σε κάτι πόζες που πραγματικά μπροστά σε κόσμο δεν ξέρω αν θα έπαιρνα. (Στα τέσσερα και να κάνεις μικρά κλωτσήματα με τα πίσω πόδια προς τα πάνω, μέχρι κάποια στιγμή να βρείς ισορροπία μετά από πόσο καιρό δεν ξέρω βέβαια και να μπορείς να τα ανεβοκατεβάζεις κατα βούληση στηριζόμενη στα χέρια).
Η γιόγκα προσδίδει δύναμη και σύσφιξη και τρελή ευελιξία, δεν κάνει ούτε τρελή γράμμωση, ούτε τουμπανιάζει.
Επίσης με βοηθάει να διορθώσω την στάση του σώματος μου, την ισορροπία μου και τον συντονισμό.
Βοηθάει στην αναπνοή και οι ενδορφίνες μετά το πρόγραμμα κάνουν ΠΑΡΤΥ, μιλάμε τέτοιο συναίσθημα δεν έχω ξανανιώσει μετά από γυμναστική.
ʼ άμα το κάνεις με παρέα (παιδί, άντρα, ή κάποια φίλη σου) έχει τρελό γέλιο.
κλικ φυσικα κ γινεται δουλεια... αλλο που δε σ αρεσει εσενα :p
τα βαρη κ εγω τα θεωρω απιστευτα βαρετα!
τρομερη γραμμωση κανει πραγματι η γιογκα αλλα κ η σουηδικη!!!
τη σνομπαρα την τελευταια αλλα ειχα δοκιμασε για καποιες φορες κ ειχα παθει την πλακα μου!!!
οσο για τα βαρη φυσικα κ χρειαζονται αλαλ ας μην ξεχναμεε οτι κ το σωμα μας βαρος ειναι!!!
με αλλα λογια σε καποιες ασκησεις χρησιμοποιουμε το βαρος του σωματος μας-ας μην το παραβλεπουμε!
αυτο δεν το λεω, το λενε γυμναστες, το σημειωνω για να μην εχουμε αλλα :P
ειναι στον ανθρωπο,τι του παει και τι του αρεσει.γιατι αν το βλεπουμε σαν αγγαρεια...παει!!!!Quote:
Originally posted by click
πως κανετε τοση ωρα διαδρομο? το 20λεπτο μου φαινεται αιωνας. μετα τα βαρη, προσπαθω να ξανακανω οταν προλαβαινω αλλα και παλι στο 20λεπτο σταματαω.
δε φτανει που ειναι απιστευτα βαρετο, αλλα ιδρωνεις τοσο πολυ.... :thumbdown:
και στο ποδηλατο μια απτα ιδια.
τουλαχιστον στα βαρη την καταβρισκω. νιωθω τους μυες να ξυπνανε, να δουλευουν χωρις να τρεχουν οι ιδρωτες και να γινομαι σαν ντοματα.
εισαι πολυ τυχερη παντως που σου αρεσουν τα βαρη!!!!!
ειμαι ομως ατυχη που δε μαρεσει ο διαδρομος :P
σου αρεσει ομως το περπατημα!!!:thumbup:
αν το κανεις full speed ειναι πολυ καλο. θαυματα δεν κανει αμα σου λειπουν μυες, αλλα ειναι καλο παρολαυτα.
οσο για τη διαδρομη που λες...
να ξερες ΠΟΣΟ απιστευτα βαρετο ειναι να κανεις διαδρομο και να μη φτανεις πουθενα. απελπισια