Ετσι πιστευω κι εγω dew.Μακαρι να εχω αυτη τη σταση απο δω και περα γιατι αυτο ειναι το υγιες και οχι οτι εκανα μεχρι τωρα.Ελπιζω για το καλυτερο!Ευχαριστω.:)
Printable View
Ετσι πιστευω κι εγω dew.Μακαρι να εχω αυτη τη σταση απο δω και περα γιατι αυτο ειναι το υγιες και οχι οτι εκανα μεχρι τωρα.Ελπιζω για το καλυτερο!Ευχαριστω.:)
καλημερα καλημερα!!!!!!!!!!
ναμαι παλι κ εγω.... μου λειψατε ρε παλιοκοριτσα!!!!!!!!!!! δεν εχω κ τοοοσο χρονο πλεον γιαυτο εχω χαθει..... πολυ δουλεια, αλλαξα και ωραριο και ποστο... μετα δουλεια στο σπιτι... χαμος χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σχετικα με τη διατροφη μου, προσπαθω να ακολουθω οσα μου λεει η διαιτολογος στο προγραμμα, αλλα λογο αγχους εχω χασει λιγο τη μπαλα.... χθες κανονικα ειχα ρ/β αλλα το ακυρωσα...
νεο ρ/β στις 21/06 γιατι την Παρασκευη μπαινω στο νοσοκομειο για αφαιρεση αμυγδαλων και αναγκαστικα δε θα μπορω να ακολουθησω τη διατροφη μου (για 10 μερες τουλαχιστον θα ειμαι με σουπες...)
εχω πολυ αγχος σχετικα με την ολη διαδικασια, αλλα ξερω πως δεν ειναι κατι περιεργο....
παντως ενα ειναι σιγουρο, απο Τριτη θα επιστρεψω σπιτι και θα μπαινω πιο συχνα οσο θα ειμαι με την αναρωτική... χιχι
φιλακια πολλα πολλα!!!!!
α ας γραψω και τα σημερινα μου
πρωι
καφες φρεντο καπουτσινο με 1κ μαυρη ζαχαρη
τοστ γαλοπουλα-τυρι
6 δαμασκινα
φασολακια φρεσκα με ανθοτυρο
3 κρακερ + 1 vie
τοστ γαλοπουλα+2φ τυρι + 1 φρουτο...
αυτα....
φιλακια!!!!
siderenia!!!!
σε ευχαριστω πολύ καλη μου!!!
πο πο εχω τρομερο αγχος για την ολη διαδικασια οσο φτανει η Παρασκευη... ουφ!!!!!!!!!!!
ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις καθολου!
απλα ειμαι πολυ αγχωδης τυπος μωρε.... γιαυτοοοοοοοο!!! ουφφφφ
καλη επιτυχια μτσεκ! ολα καλα θα πανε, ρουτινα ειναι πλεον οι αμυγδαλες...
θα τρως κ παγωτο νομιζω?
Σημερα
μετα απο 14 ωρες νηστεια
εχω παρει το μεγαλυτερο μερος των θερμιδων μου ως τωρα
το βραδυ
μαρουλοσαλατα με 1 τονο σε νερο στραγγισμενο
τελευταιο γευμα 8-8μιση στο διαλειμμα της δουλειας
συνολο 1500- θερμιδες
απο αυριο αρχιζω να τρωω γιαουρτια το βρρααδυ, οχι τιποτε αλλο θα χαλασουν ρε γαμωτο!
Αυτό που θα πω ίσως ακουστεί ψυχεδελικό αλλά είναι το πρώτο που σκέφτηκα όταν είδα ότι η μιτσκ θα χειρουργηθεί...
θα χάσει κιλά, σκέφτηκα...είναι κάπως το ξέρω....περαστικά και σιδερένια...και συγνώμη για τη σκέψη μου!
λογικο δεν ειναι οταν εχεις βιωσει χειρουργια αγαπημενων προσωπων ή κ δικων σου?
δεν ειναι κακο που το σκεφτηκες, εγω το βρισκω λογικο...ειναι θεμα βιωματων!
απλα εσυ νομιζεις οτι το σκεφτηκες απο "κακια"
κοριτσια τα χειρουργεια δεν τα συνηθιζεις ποτε, παντα το ιδιο φοβασαι αλλα τελικα ολα καλα πανε!!! mtsek περαστικα σου!!!
+ 3 μπισκοτα 1700Quote:
Originally posted by badgirl11
Σημερα
μετα απο 14 ωρες νηστεια
εχω παρει το μεγαλυτερο μερος των θερμιδων μου ως τωρα
το βραδυ
μαρουλοσαλατα με 1 τονο σε νερο στραγγισμενο
τελευταιο γευμα 8-8μιση στο διαλειμμα της δουλειας
συνολο 1500- θερμιδες
τι να κανω μεπιασε λυσσα, εκανα κ μια ψευτοφραπεδια με γαλλικο κ χτυπημενο γαλα κ την εκανα ταρατσα!
μετα τα νεα θερμιδικα δεδομενα ειμαι στις 1600 θερμιδες περιπου συνολο σημερα
(μαζι με το μελλοντικο βραδυνο)!
μια χαρα!
ποσες λετε πρεπει να παιρνω για υψος 1.63?
(και βαρος 84)
+1000!!Quote:
Originally posted by loukoumaki
κοριτσια τα χειρουργεια δεν τα συνηθιζεις ποτε, παντα το ιδιο φοβασαι αλλα τελικα ολα καλα πανε!!! mtsek περαστικα σου!!!
Μtsekaki οντως μας λειπεις, αλλα αμα εχεις δουλιτσες λογικο να μη γραφεις.Να προσεχεις και να εχεις μια καλη αναρρωση.Το καλο ειναι οτι θα φας παγωτακι με την επεμβαση χιχιχι.:)
σας ευχαριστω πολυ ολες!!!! μου δινετε δυναμη!
ξερω ειναι μια επεμβαση ρουτινας, αλλα μου ειπε ο γιατρος πως θα κανω ολικη ναρκωση και αυτο με τρομαζει (επειδη εχω και αρρυθμια....)
μου το τονισε οσο περιεργο κ αν φανει και ο γιατρος, πως με την επεμβαση αυτη θα χασω κιλα, γιατι δε θα μπορω να φαω γενικα... μονο σουπες... γιαουρτακια... χυμους... γρανιτες... ζελεδακια... ολα παγωμενα... μπρρρρρρρρρ
μετα αναγκαστικα θα κατσω σπιτι για 10 μερες, οποτε θα σας εχω παρεουλα :)
αυτη τη βδομαδα θα προσεξω οσο μπορω τη διατροφη μου και θα ακολουθησω τη διαιτολογο μου!!! θελω μεχρι την Κυριακη να εχω βρει μια ισορροπια! αλλα θα πιω κ κανα ποτακι παραπανω, γιατι μετα... αντιβιωση για καμποσο καιρο κανα μηνα μου ειπαν) και οχι καπνισμα........ αυτο να δω πως θα αντεξω!!!!!!!!!!!!!!!!!
mtsek μου μην ανησυχεις καθολου! τιποτα δεν μπορει να μην παει καλα!
κοριτσια εκπεμπω σος!! το εκανα χθες βραδυ για δευτερη συνεχομενη μερα...εκανα βουλιμικο...
κυριακη βραδυ 2 πηρουνιες φασολακια,2 πατατες φουρνου,1 πηρουνια μοσχαρι βραστο.
δευτερα βραδυ2 πηρουνιες φασολακια, 3 πατατες φουρνου,2 πηρουνιες μοσχαρι βραστπ,2 κουταλια σουπας ρυζι....
μετα ενιωθα απαισια...ακομα νιωθω χαλια...τι μα επιασε?μια χαρα πηγαινα τοσες μερες...θα μπορεσω σημερα να με σταματησω???
εχω και διαιτολογο αυριο τρομαρα μου...σημερα με εδειξε 84.8 ευτυχως,θα κανω και νηστεια αν ειναι μηπως και σωσω την κατασταση.
ανεξαρτητα ομως απο κιλα νιωθω χαλια....γιατι ξεφυγα παλι??