αυτη τη στιγμη σκευτομαιιιιι οτι θελω να παω να καθαρισω ενα πρασινοο μηλαρακιι μια μιαμμμμμ :spin:
Printable View
αυτη τη στιγμη σκευτομαιιιιι οτι θελω να παω να καθαρισω ενα πρασινοο μηλαρακιι μια μιαμμμμμ :spin:
marili, που βρίσκεις αυτές τις πανεμορφες εικόνες?
υπέροχες!!
σκεφτομαι οτι μου ελειψε ο σπεισραιντ :)
Ciciliana εχω παρα πολλες...απο το google τις κατεβαζω.....:tumble:
τελειες.... να βάζεις :grin: να τις βλέπουμε να μας φτιαχνουν τη μερα..
αχ αληθεια??????χαιρομαιιιι παρα πολυυυυ
αν ψαξεις κ σ αλλα ποστ μου εχω βαλλει πολλες :wink1:
και το κουφο, ακριβως τετοια αγγελοκουκλακια εχω στολισμενα στο μπανιο!!!
τα ειχα βρει περυσι τελειως τυχαια κ τα κουβαλουσα στο χερι σε πλοια, αεροπλανα κτλ...
αξιζε ομως, μου φτιαχνουν οντως τη μερα καθε πρωι που μπαινω στο μπανιο!
(ο ανδρας μου εχει δικο του μπανιο οπως καταλαβαινετε!)
χαχαχαχαχαχα καλυτερα να χεις το δικο σου κ εσυ για να το διακοσμιζεις κ οπως θελεις....μωρε δεν ειναι γλυκες???μαρεσουν πολυ :spin:
ωωωωω καλωσηρθες!!!!!!!Quote:
Originally posted by spaceride
Σκεφτομαι ποσο τελικα γλυκια φαινεται η διαδρομη με οσα εμποδια κι αν ειχε οταν φτασεις στο στοχο σου και κοιτας πια προς τα πισω
ΜΑΡΙΛΗ τι πατας στο Google;Quote:
Originally posted by marili
Ciciliana εχω παρα πολλες...απο το google τις κατεβαζω.....:tumble:
πρωτη φορα που γραφουν σωστα το ονομα μου χαχαχαχαχα
λοιπον πατα fairies with glitter αν θες νεραιδουλες αλλιως πατα μετα σκετο εικονες με γκλιτερ :bouncy:
Σκεφτομαι το φωμι των Εσσαιων....
ειναι υπεροχες! τις εχω ψηλα πανω απο το φως που ειναι στερεωμενο στον καθρεφτη-ντουλαπι κ τις χαζευω τις νεραιδουλες! ετσι τις λεω αλλα δεν ξερω καν πως λεγονται...οταν τις ειχα δει μαγευτηκα...
ηταν απιστευτα φτηνα αλλα τοσο φωτεινα. μακαρι να μπορουσα να ειχα παρει περισσοτερες απο 6...
lessing τι εννουσες δεν καταλαβα>>????
badgirl11 ειναι υπεροχες απλα σε ταξιδευουν....σου δημιουργουν μια γαληνη,το δωματιο μου ειναι γεματο νεραιδες εμενα....μεχρι κ νεραιδοσπιτο :bouncing:εχω,,,,:bouncing::D
καλως σας βρηκα lessing μου...και παλιQuote:
Originally posted by lessing
ωωωωω καλωσηρθες!!!!!!!Quote:
Originally posted by spaceride
Σκεφτομαι ποσο τελικα γλυκια φαινεται η διαδρομη με οσα εμποδια κι αν ειχε οταν φτασεις στο στοχο σου και κοιτας πια προς τα πισω