Maraki καλωσηρθες!! δε σε αποκαλω ασωτη γιατι νομιζω οτι η μονη ασωτη εδω μεσα ειμαι εγω..κοριτσια σημερα παλι ειχα επεισοδιο..:(ειχα 3 βδομαδες και δεν ξερω τι σκατα σκεφτομουνα και το επετρεψα. διαβαζα σπιτι και οταν ηρθε η ωρα για το σναη ανοιξα την τηλεοραση. τελειωσα το σνακ και πηρα ολη τη σακουλα με τα παξιμαδακια και αρχισα να μασουλαω χωρις καμια ιδιαιτερη πεινα. ετσι.. συνειδητοποιωντας οτι αρχισα να τρωω πολυ ειπα απο μεσα μου οτι θα φαω και κατι αλλο και θα τα βγαλω. και ετσι εγινε.. εφαγα ενα μπολ με φακες, πατατοσλατα, γαλα με ρυζογκοφρετες και πολυ μελι και ταχινι, αυτα.. και ψωμι..αν εβρισκα και κατι αλλο ευκαιρο θα το ετρωγα. απορω πως το επιτρεπω ακομα, να πω οτι θα γλιτωσω θερμιδες..σιγουρα πηρα περισσοτερες απο το αν σταματουσα κι ας ειχα φαει λιγα παξιμαδακια παρα πανω.. Η μαμα μου οταν ηρθε σπιτι το καταλαβε οταν ειδε να λειπουν φαγητα κ αρχισε να μου φωναζει και να μου λεει "καλα, δεν ντραπηκες? κτλ,κτλ.. ο μπαμπας σου κι εγω κανουμε τα παντα για να γινεις καλα κι εσυ δε μας σκεφτεσαι ποτε... μοναχα 1 φορα να μας σκεφτοσουν,μια!" εγω της απαντουσα οτι τοσα χρονια ντρεπομαι, δεν ντραπηκα σημερα μονο. και να σταματησει να φωναζει γιατι με κανει χειροτερα. τιποτα αυτη, συνεχιζε.. δεν θυμαμαι ακριβως τι ειπαμε, σε καποια φαση παντως μου ειπε οτι εγω καταστρεφω τον εαυτο μου, να μην τα ριχνω πανω τους - η αμυνα της μανας σκεφτηκα,να αποποιηθει ολης της ευθυνης που ισως ειχε τοσα χρονια- εκλαψα, εκλαψα,εκλαψα.. μιλησα με την κολλητη μου, χαλαρωσα λιγο ,τωρα παλι κλαιω. νιωθω ενα τεραστιο μισος για τη μανα μου και ξενερωνω απιστευτα πολυ.. μακαρι να μην ειναι αληθινο. μακαρι να ναι μισος που εκτρεφω γ αυτο που κανω και οχι για τη μανα μου. Μετα, το μεσημερι, εφαγα μακαρονια με τριμμενο τυρακι και σαλατα. ειχα πολυ καιρο..μου αρεσε πολυ.. πρεπει να μην στερουμε τιποτα..πρεπει επισης να μην πιεζομαι , αλλα με τα μαθηματα πιεζομαι. και πρεπει να μην ανοιγω την τηλεοραση οταν τρωω.
ζουζουκα πολυ ωραια η ζακετα ,κι εμενα μου αρεσε.. θα ταιριαζει πολυ αν φορας κι ενα τεραστιο χαμογελο μαζι!!