thank yοu για την παρότρυνση!
μ αυτά και μ αυτά θα αλλάξω το όνομά μου irl σε μαντάμ Μοίρλα ;)
https://www.youtube.com/watch?v=D0fC8ZPEZZI
παρακολουθώ το πόντκαστ του εν λόγω ειδικού, πρόσφατα ανακάλυψα πως έχει και κανάλι στο γιουτούμπ.
πρόταση
Printable View
thank yοu για την παρότρυνση!
μ αυτά και μ αυτά θα αλλάξω το όνομά μου irl σε μαντάμ Μοίρλα ;)
https://www.youtube.com/watch?v=D0fC8ZPEZZI
παρακολουθώ το πόντκαστ του εν λόγω ειδικού, πρόσφατα ανακάλυψα πως έχει και κανάλι στο γιουτούμπ.
πρόταση
ήταν καλύτερη από πριν δύο βδομάδες ξερω γω, στα ίδια βάιμπζ όμως. εσένα;
Γιουσερ αγάπη μου τι δυστυχία υποστηρίζει το κρατοσ άρα είσαι νορμάλ
Νιώθω χάλια, σωματικά και ψυχικά... Πονάω πολύ και νιώθω τρομερά αδύναμη λόγω περιόδου, δεν έχω δύναμη να σηκωθώ κι όμως πρέπει να πλύνω τα πιάτα και να βγω ν' αγοράσω τροφή για τις γάτες μου γιατί τελειώνει... Είχα ξαπλώσει για δυο ωρίτσες και τώρα έκανα καφέ, μετά θα φάω και θα ξαναπιώ χυμό πορτοκάλι μήπως και με βοηθήσουν αυτά για να καταφέρω να σταθώ στα πόδια μου, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
Για τα γατιά θα πάω σίγουρα, είναι η προτεραιότητα μου... Ευτυχώς έχουμε και σούπερ μάρκετ κοντά γιατί το pet shop θέλει αρκετό περπάτημα και βλέπω να με μαζεύουν γιατί ζαλίζομαι κιόλας... Παυσίπονο πήρα, κάτι έκανε... Μάλλον θ' ακολουθήσω την συμβουλή σου και θ' αφήσω τα πιάτα προς το παρόν γιατί είμαι και μόνη κι αν πιάσω κρεβάτι δεν θα μπορώ να φροντίσω ούτε τα γατιά...
Έχω υπερένταση. Ο καφές, που τον αναζητάω και μετά δεν ηρεμώ, πάει, θα με πάρει το βράδυ να χαλαρώσω τώρα. γκρρ
χα χα η ζωή δε μας τα φέρνει ρόδινα.
τί να κάνω; υποκρίνομαι μιας και δεν μπορώ να είμαι.
ωραίο πράγμα ο καφές.
πάντα το επικοινωνούσα σε πολύ στενούς μου ανθρώπους-όχι συγγενείς εννοώ, και το μετουσίωνα σε δραση να μη σωματοποιείται, τώρα είμαι πολύ μακρυά απο αυτό.
γενικότερα, μη μου δίνεις πολλή σημασία είμαι πολύ απαισιόδοξη, τελευταία.
Ανέβηκα πάνω στην μεγάλη βεράντα και έπλυνα τα χαλιά...Τα έφτυσα στο στρίψιμο,αλλά τωρα νοιώθω μια απίστευτη ευεξία...Ενδορφίνη οβερλόουντ.
''Μακάριοι οι κοπιώντες, ότι αυτοί αναπαυθήσονται.''
Είμαι σε υποτροπή.