Originally Posted by
rock
Οσο σιγουρο ειναι και το οτι η Ελλαδα θα παει μπροστα.
jim το εχω πει και θα το ξαναπω, αν δεν υπαρχει πραγματικη ελξη και επαφη στον οριζοντα με ατομο του ιδιου φυλου οσο και να χτυπιεσαι κατω gay δεν εισαι. Που και να υπαρξει παλι δεν ξεκαθαριζει το τοπιο.
Λοιπον, οι ανθρωποι εφοσον εχουν την αυτοικανοποιηση και ειναι ικανοι να λειτουργουν ετσι, χωρις δηλαδη να εχουν ατομο διπλα τους, θεωρητικα ισως μπορουν να λειτουργησουν ανεξαρτητα απο το φυλο που εχουν διπλα τους, καθαρα σεξουαλικα και ασχετως αν το απολαμβανουν ή οχι.
Αυτο ομως δεν ειναι που θα κρινει το σεξουαλικο προσανατολισμο, αυτο ειναι απλα ορμες, ο σεξουαλικος προσανατολισμος κρινεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρονο και εχει να κανει με προσωπικη προτιμηση.
Σε πραγματικο χρονο δεν εχω ακουσει ακομα να αναφερεσαι σε καποιο συγκεκριμενο αντρα, ως τοτε τι να λεμε.
Και το πιο σημαντικο απο ολα, για ποιο λογο θα επρεπε να μπορεις να λειτουργεις σεξουαλικα με οποιαδηποτε γυναικα? Επειδη ετσι εχει καθιερωθει ο ρολος του αντρα του γ***α? Αν ειναι δυνατον δηλαδη να θεωρουμε φυσιολογικο μια γυναικα να μη μπορει να λειτουργησει με τον οποιοδηποτε και για τον αντρα να το θεωρουμε και διαταραχη.
Το ειχα ξαναπει καπου στις αρχες του θεματος νομιζω, γνωμη μου ειναι οτι η γυναικα η οποια θα σε καλυψει σε συναισθηματικο και σεξουαλικο κομματι πιθανοτατα να ειναι μια πιο δυναμικη απο σενα, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.