μην στειλεις φιλε δεν χρειαζεται.
Printable View
μην στειλεις φιλε δεν χρειαζεται.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Και προφανώς κι εγώ λέω όμορφη ξέχνα την αυτό εννοείται από την πρώτη στιγμή καταρχάς δεν έχεις χιούμορ και είσαι κολλημένος πράγμα απαγορευτικό για όμορφη πέρα από το οικονομικό πέρα από εμφάνιση πέρα από όλα αυτά έχεις πολλά χιλιόμετρα ακόμα για να πας με γυναίκα ούτε καν με τη κνητισα δεν εισαι να πας
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Ρε γουάι κάνει εντύπωση ο τρόπος που μιλάς δεν το καταλαβαίνεις φαίνεται η τηγανιά που χεισ φάει εγώ νομίζω ότι είσαι κάνα κοριτσάκι που μπήκε να μας τρολ αρει για να αποκαλύψει την απάτη αλλά ένα θα σου πω το τι βλέπω εγώ στις γυναίκες δε θα στο πω είναι μυστικό πάντως μπορώ να τις καταλάβω αρκετά καλά πράγμα δύσκολο για άντρα και δεύτερον να σου πω ότι εγώ τις βλέπω από πέντε χρονών που άμα σ στείλω φωτογραφία πως ήμουνα θα με κάνεις πρόταση γάμου γι αυτό άραξε τα κυβικά σου τις αγαπάμε τις γυναίκες απλά εγώ προσωπικά το τι βλέπω σε καθεμιά είναι μυστικό δε μπορώ να στο περιγράψω πάντως βλέπω ομορφιά και όχι στα ρούχα
Κοριτσάκι είναι ρε γι αυτό τον δέχτηκαν οι άλλες
Κανείς φοβερά αρνητική εντύπωση να ξέρεις χωρίς να λες κάτι ιδιαίτερο πρώτη φορά βλέπω κάτι σαν εσένα πριν από χρόνια για να καταλάβεις μπήκε ένας και είπε ότι έχει τη θεραπεία για τα ψυχολογικά αρκεί να είσαι κορίτσι εκείνος ήτανε σωστός
Εγώ φίλε είμαι σχιζοφρενής εδώ και δεκαπέντε χρόνια άμα ήμουνα σαν κ εσένα και τους έβλεπα όλους άσχημους θα αυτοκτονούσα απεναντίας εγώ τους βλέπω όλους όμορφους ηλικία εγκεφάλου σε φθορά πρέπει να να καμιά εξήντα οπότε τι να μου πεις εσύ όταν είσαι είκοσι χρονών κι έχεις φάει τηγανιά μια ζωή αχρείαστο θα σε βλέπω να ξέρεις
Θες να σ πω και τι είναι αχρείαστο θα σ πω αχρείαστο είναι ο κάθε φοιτητής τα πλουσιόπαιδο κάποιες γυναίκες αυτοί γενικά που τους ήρθαν εύκολα η αυτοί που έχουν μάθει να καθαρίζουν με λεφτά κι όχι με μαγκιά αχρείαστοι είναι όλοι οι άνεργοι μέχρι τριάντα αυτοί που δουλεύουν και δε ξέρουν όλη τη δουλειά τους αλλά κομμάτια κλπ βαριέμαι τώρα να στα αναλύσω
Ξαναβλέπω πόσο θέλετε να βοηθήσετε μερικοί....
Σε αντίθεση με άλλα μέλη......
Δε με νοιάζει η εμφάνιση σου αλλά με την ικανότητα του λόγου σου γκόμενα μην περιμένεις τα μπάζα τα δικά σου εμένα θα μου φαίνονται μοντέλα ποτέ μην το ξεχνάς αυτό οπότε νομίζω σε αντιστοιχία ένα μπάζο δικό μου είναι αυτό που σου κάνει κ άμα το συζητάμε
Να πας σε αυτούς που σε γλύφουν εμείς σ λέμε την αλήθεια εγώ προσωπικά δεν έχω σχέσεις με κανένα γι αυτό το λόγο και μπορούν φαντάζομαι να στο διαβεβαιώσουν αυτό
Κανείς φοβερά αρνητική εντύπωση κατά τα άλλα χέστηκα
Οι πιο πολλές είναι όμορφες άμα δεν ήσουνα τόσο κολλημένος σίγουρα θα είχες μια αυτό λέμε δε θα γραφές εδώ μέσα θα είχες μια και θα σ φαινόταν και όμορφη αλλά είπαμε όλα είναι στο μυαλό
Για σένα μετράει η εμφάνιση εγώ έχω άλλες απαιτήσεις θέλω να μιλάει ωραία εσύ θες μοντέλο που δεν μπορεί να μιλήσει επίσης η δικιά σου του πέντε για μένα είναι εφτά οπότε τι να μου πεις τα μάτια σου είναι προβληματικά άλλος θα έβλεπε την ομορφιά αυτό λέμε εσύ είσαι προβληματικός και μάλιστα στο μυαλό είναι απόλυτη η αντίληψη σου για τον κόσμο γεμάτη ρατσισμό κι αυτό γίνεται από τη ηλίθιο ίντερνετ γεμίζετε τα άδεια λόγω ηλικίας κεφάλια σας με λάθος εικόνες κι αντε μετά να ξεκολλήσετε