Kαλημερα!Συμπασχω με την καραμελα, +400 σημερα χωρις κανενα μα κανενα λογο!
Για ποιο λογο τις τελευταιες μερες παιρνω αντι να χανω ή εστω να μενω σταθερη; Αν ξερει καμια ας με διαφωτισει πλιζ γιατι δεν αισθανομαι καλαααα!!
70.2 kg
Printable View
Για ποιο λογο τις τελευταιες μερες παιρνω αντι να χανω ή εστω να μενω σταθερη; Αν ξερει καμια ας με διαφωτισει πλιζ γιατι δεν αισθανομαι καλαααα!!
70.2 kg
μια σφαλιαρα θες και θα τα δεις ολα καλυτερα
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
70.2 kg
Σε ματιασαμε κουκλα μου:sniffle:
87.4! χαχαχαχαχ καλο ε? σε λιγο θα βαλω τα 90 στο τικερ! αρχιζω διαιτααααααααααααα
ασε κ εγω μια απ τα ιδια...χτες εφαγα στις 12 το βραδυ κ σημερα με δειχνει +1. δε θελω να ανεβω πανω απ τα 63.5 γιατι θα τα παθω ολα οποτε ξεκιναω σημερα τουλαχιστον να ελαττωσω το βραδινο
re gmt δε μπορω να σταματησω να ξεσκιζομαι στο φαι δηλ. ελεος ειμαι.
τερμα αυστηρη θερμιδομετρηση για 2 μερες να ξεφουσκωσω
ελεος ειμαι ελεος! εχω κ αγχος μη παει κ δεν ερθει η περιοδος κ αγχος για το χειρουργειο κ περιδρομιαζω...
τερμα το αγχος! τερμα το φαι αμα πια. βραδυνες νηστειες!@
παιδιά υπομονήηηηηηη
δεν θέλω ηττοπάθειες εγώ ζυγίζομαι βράδυ 52 ζυγίζομαι πρωι σήμερα 52 ..βέβαια τελείωσε και η μπαταρία ελπίζω να έχει μια κάποια σημασία
μέχρι ώρας βέβαια έχω φάει τόστ και μικρό και ένα μεγάλο σοκολατάκι...
σκ έχω επέτειο και πάω φρανκφούρτη απο Τρίτη ξεκινάω για να είμαι 48 τα Χριστούγεννα..
όλα καλά θα πάνε μην τρελενόμαστε !!
εμ με τη μονη διαφορα οτι εγω πχ θελω -20 κιλα ενω εσυ -2 :P
ευτυχως δε τρελλαινομαι πια.το φιλοσοφησα το θεμα κ νοιωθω οκ.απλα δε θελω ν ανεβω κ αλλο. εξαλλου καθε αρχη κ δυσκολη αλλα τον τροπο τον ξερουμε.το παν ειναι να νικησεις το μυαλο γιατι εγω ευτυχως ειμαι ενας ανθρωπος που ΠΟΤΕ δεν εχω νοιωσει πεινα κανονικη (να γουργουριζει στομαχι) ,μονο οταν σκεφτομαι να παω σε ενα ωραιο μαγαζι να φαω πχ.τοτε με πιανει κ τρωω που υπο αλλες συνθηκες δε θα το σκεφτομουν καν.
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ μπαντ μου...πριν φας τη σκονη μου δηλαδη:smilegrin:Quote:
Originally posted by badgirl11
87.4! χαχαχαχαχ καλο ε? σε λιγο θα βαλω τα 90 στο τικερ! αρχιζω διαιτααααααααααααα
ναι θα κανω, αρχιζω ελλειπτικο, θα κανω τωρα κ μετα τη δουλεια, και αυριο βραδυ.
ε μετα θα ταξιδευω. φιλουπες
πεταλουδιτσα μια χαρα εισαι!
Quote:
re gmt δε μπορω να σταματησω να ξεσκιζομαι στο φαι δηλ. ελεος ειμαι.
τερμα αυστηρη θερμιδομετρηση για 2 μερες να ξεφουσκωσω
ελεος ειμαι ελεος! εχω κ αγχος μη παει κ δεν ερθει η περιοδος κ αγχος για το χειρουργειο κ περιδρομιαζω...
τερμα το αγχος! τερμα το φαι αμα πια. βραδυνες νηστειες!@
τι χειρουργείο?
Quote:
ναι θα κανω, αρχιζω ελλειπτικο, θα κανω τωρα κ μετα τη δουλεια, και αυριο βραδυ.
ε μετα θα ταξιδευω. φιλουπες
πεταλουδιτσα μια χαρα εισαι!
που θα πας και να μας αφησεις?
Γλυκιααα μου κλικ!! <3 :smilegrin:Quote:
Originally posted by click
μια σφαλιαρα θες και θα τα δεις ολα καλυτερα
Ειναι το χαρακτηριστικο της νομιζω! :P
:love::blush:
σας ευχαριστω................................ .................
τι θα πει ο κόσμος? χέστηκα.
Να το μωρε το κοριτσι!
Ειναι γλυκια λεμεεεεεεεε!!:love::love:
Kαλημερα
Το σημερινο δεν υπαρχει... πρωτη μερα περιοδου και μετα το χτεσινο ξεσκισμα στο σινεμα ειμαι μονο +100
55,1
Ουτε του παπα
Πω Ελενη και εγω πειναω τρελα... Ηταν τρια κομματια γαλατοπιτα στο ψυγειο... Δεν ξερω πως εμεινα στο ενα για πρωινο... Για μια στιγμη σκεφτηκα: "Ελα μωρε! Πρωινο ειναι... Θα τα καψεις στη δουλεια...!!!"
ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ ΜΥΑΛΟ
μπαγιατικη ειναι αλλα μια χαρα την εκανε τη δουλεια της πρωινιατικα...
Καλημέρα κορίτσια!
Πρωινό ζύγισμα 76.5 (-600)
Μπραβο PowerGirl
Φτιαξε και ενα τικερακι να βλεπουμε προοδο...
Το έχω κατα νου. Θα προσπαθησω
γαλατοπιτα ψαχνει ο δικος μου λες κ ειναι εκεινος εγγυος!
τα γιδια κιλα κ σημερα.
μαλλον τα καταφερα ...test
ΕΙΣΑΙ 776,5 ΚΙΛΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!1
Ο Υ Α Ο Υ ! ! ! ! !
καλη δυναμη:spin:
μας πέρασες όλους, γιατί;;;;;
οχι απλα ολους!!!
ολους μαζι!!!
χαχαχα
χαχαχαχχα
αφήστε το κορίτσι βρέ!!
Γεια σας γυναίκες
-400 σήμερα στα 115,9 ελπίζω αυριο να ειμαι χαμηλοτερα γιατι τελευταια ολο πανω κατω ειμαι
καλό καλό :)
Σημερα πραγματικα πως δεν εσπασα τη ζυγαρια δεν ξερω.-200 μονο!
Kαλημερα!
Στα ιδια σημερα
55.1
Καλημερα.68,3.:)
Κοριτσια δεν θελω να στενοχωρησω καμμια αλλα εχετε σκεφτει οτι το τοπικ απο μονο του δεν στεκει;Γιατι το να ζυγιζεσαι καθε μερα ειναι πλασματικο ως προς το βαρος που θα δειξει η ζυγαρια.Μπορει να ειναι υγρα.Μπορει να εχετε γυμναστει να εχετε παρει εικονικο βαρος λογω αυξησης των μυων αλλα να εχετε χασει σε ποντους.Μπορει να εχετε κατακρατηση υγρων λογω ορμονων.Δεν δειχνει το λιπος διοτι το ποσοστο λιπους ειναι που μετραει.Αρα τι νοημα εχει αυτη η διαδικασια η οποια σας δινει ψευδη εικονα κ αρκετες απο σας τις κανει να απογοητευονται χωρις λογο;Αν θελετε παρακαλω απαντηστε μου
87.8 μετα απο μισο κουτι πιτσα,
να δω σημερα που εφαγα κ το αλλο μισο ποσο θαμαι αυριο...
Απλώς ελέγχεις λίγο τη κατάσταση και μαζευεσαι έγκαιρα... εγω έτσι το βλέπω παρόλο που δε γραφω στο τοπικ , εντουτοις ζυγιζομαι κάθε μέρα.
το εγκαιρα θα ηταν στα 84 κιλα ρια μου
κ τρεμω πιο πολυ που φυεγω αυριιο ταξιδι, απτην αλλη σκεφτομαι οτι με ντελιβερι μπορω καλλιστα να αδυνατισω,
μετρημενη μεριδα θερμιδες κτλ
τι να πω εεχω καταμπερδευτει. τουλαχιστο ναδιαθετησω, παντα φευγουν λιγα κιλα...αμα ειμαι απο το αλλο στα 88 καηκα, θα κατοσταρησω...
γυρισατε?
Μπαντ ελα να μείνεις σε εμένα :) δεν εχουμε τιποτα παχυντικό πλέον !!! Επικρατει διαιτητικό περιβάλλον ...αυτο που κανεις θα ζητούσε από μια κλινικη αδυνατισματος!!! Θα έρθεις? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΡΕ !