Elaki μου καλά να περνάς κ μην ανησυχείς δεν παρεξηγώ!
Printable View
Elaki μου καλά να περνάς κ μην ανησυχείς δεν παρεξηγώ!
Κορίτσια, πάω για ύπνο. Πριν κοιμηθώ, σας λέω ότι υποψήφιο για τη Eurovision επελέγη το κάτωθι: http://www.youtube.com/watch?v=YsUhsC4tYn4
Δεν κοιτάμε το χάλι μας λέω εγώ... Οι βλακείες διεθνώς μας μάραναν.. Σα να μη μας έφτανε ο ήδη υφιστάμενος εξευτελισμός!
Καληνύχτα σας!
Καληνυχτα εκπτωτη αβα.
Καληνύχτα ʼβα και καλό ξημέρωμα. Το χάλι μας το μαύρο και το άσπρο μαζί, πάλι πάτος θα πάμε φέτος αλλά ποιός χ@στηκε για τη Eurovision;
καληνυχτα αβουλινι
Καληνύχτα ʼβα μου, καλή ξεκούραση! Όσο για την γιουροβίζιον ένα έχω να πω... εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@υνί χτενίζεται! Μπουρλότο που τους χρειάζεται!
Επίσης ʼβα μου να δηλώσω ότι λατρεύω το τελευταίο κουβανέζικο κομμάτι που έβαλες! Αυτά και πάλι καληνύχτα!
Ιωάννα μόλις σε ξεμάτιασα κ όντως είσαι χάλια,περαστικά σου!!!!!Αιθέριες υπάρξεις που πάτε για ύπνο καλό βράδυ να έχετε και Λιλάκο καλό ταξίδι να έχεις !!!!!
Ευχαριστω γιωτα.
Εχεις τις βασιλικες μου καληνυχτες χαρα μου!Ξεκουρασου γιατι αυριο εχουμε παλι δουλεια!Ολοκληρο βασιλειο γαρ...
Αγγελουδακι μου το τιμημα του να εισαι μια κουκλα!Περαστικα σου!
Λίλα στη Αμερική σε τι σκέφτεσαι να αξειδικευτείς?
Κ πόσο στοιχίζει το μεταπτχιακό?
καληνύχτα Γλαυκόκοσμε!
Θα κανω αιτηση σε διαφορα πανεπιστημια με διαφορετικο προγραμμα το καθενα.αυτο που θα προτιμουσα ομως ειναι το αναισθησιολογικο στο drexel.εξαρταται το προγραμμα για το κοστος.
Γιωτάκι με πέθανες τώρα..............
Καλό σου βράδυ!