για παραδειγμα αν κοιταξεις καλυτερα η σημαια της ολλανδιας ειναι σχεδον ιδια με της γαλλιας κ η λεξη νοτρ νταμ μιαζει με τη πλατεια νταμ στην ολλανδια
Printable View
για παραδειγμα αν κοιταξεις καλυτερα η σημαια της ολλανδιας ειναι σχεδον ιδια με της γαλλιας κ η λεξη νοτρ νταμ μιαζει με τη πλατεια νταμ στην ολλανδια
σκέφτομαι τελευταια το εξης, αφου η παρουσιαμου σε αυτό το φορουμ εχει γινει ενοχλιτηκη, αφου υπαρχουν ατομα η "κλικα" που λεω δλδη που ενοχλητε τοσο πολύ με εμενα, σε σημειο που να ξεφευγουν τα πραματα, να με βριζουν να με ταπινονουν γενικα να γωνιζοντε με ποιον τροπο θα μπορσουν να με πληγοσουν οσο πιο πολύ γινετε!! τους βλεπω που βαζουν τα δυνατατους, αληθεια δεν μπορω να μην παραδεχτω την αγωνια τους κι την προσπαθεια τους προς τον σκοπο αυτόν!! κι φυσικα δεν μπορω κι να μην παραδεχτω ότι κανουν δουλεια πολλες φορς εχουν καταφερει να με κανουν να λυγισω!!
λυπάμαι όμως που η ζωη με εχει κανει αρκετα σκληρο τελευταια κι με αποτελλεσμα να μην λιγιζω ευκολα , να μην τα παραταω κι να νατιδρω!
ετσι λοιπον σκεφτηκα το εξης !! θα ζηταγα - χωρις χαβαλέ- θα ζηταγα από τα παιδια του φορουμ να γραψουν ποιοι από εσας θα θελατεν α παρατησω το φορουμ, αληθεια θα ηθελα να μου πειτε αν σας ενοχλω - σας ενοχλω συγουρα καποιους από εσας- απλα θα ηθελα να μου ζητήσετε να φυγω!! κι μαζι με την απετηση σας να μου γραψετε κι τον λογο, μονο αυτό ζητω!!
λοιπον καντετω, κι θα σας αφήσω, θα αποχωρησω από αυτό το φορουμ αφου είναι κατι το οποιο τοσο πολύ θελετε μερικες εδώ μεσα, κι επειδή στην ζωη μου εχω συνηθησει να με θελουν σε οποιον χωρο κι αν βρησκομαι ετσι λοιπον σαν δω ότι δεν με θελετε θα φυγω!! μα τι να κανω εδώ μεσα?? αφου πλεον δεν μπορω να γραψω καποιο θεμα, να αναφερω κατι το οποιο με βασανιζει!! αφου συγουρα θα πεταχτει η γνωστη παρεα κι θα με κοροιδεψει, θα με ειρονευτει κι τελος θα μ βρησει, ετσι λοιπον περημενω τα μηνυματα σας κι εφυγα
Γιώργο, αν το φόρουμ για κάποιους λόγους πιστεύεις ότι δε σου προσφέρει πλέον αλλά σε επηρεάζει αρνητικά,
αν σε χαλάει η συμμετοχή σου, μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα ή να σταματήσεις να συμμετέχεις τελείως.
Καλώς ή κακώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δε θα κολλάμε, δε θα ταιριάζουν τα χνώτα μας,
πώς το λένε. Αν λοιπόν αυτή η τσίτα υποδηλώνει όπως νομίζω μεγάλη εσωτερική ένταση, τότε προστάτεψε
τον εαυτό σου παίρνοντας το χρόνο να δεις τα πράγματα πιο καθαρά, να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου, κτλ
Δεν αξίζει για κανένα φόρουμ να χαλιέσαι, ούτε για κάποια γραπτά άγνωστων ανθρώπων να κόβεις φλέβες.
Η γνώμη μου είναι με τον τρόπο που βλέπω να το παρουσιάζεις, πως το δραματοποιείς, γιατί βρίσκεσαι σε ένταση
ίσως για λόγους που έχουν να κάνουν με το φόρουμ, αλλά που ακουμπάνε και σε δικά σου θέματα.
Το δικό σου εσωτερικό καμπανάκι τι κάνει;
Συγγνωμη που ενοχλω και γραφω σε ασχετο topic, αλλα δεν μπορω να ανοιξω καινουριο. Δεν εχω καποιο ψυχολογικο προβλημα, τουλαχιστον το ελπιζω :D Ανακαλυψα οτι καποιος (δεν θελω να πω το nickname του δημοσια,ισως δεν ειναι σωστο; ) που ειχα μια ιδιαιτερη σχεση στο παρελθον(απλα ειχαμε ερθει πολυ κοντα, ειναι περιπλοκη κατασταση), ξεκινησε να γραφει εδω στο φορουμ σας, και ελπιζω να δει το post μου. Η Αγγελικη ειμαι, σε παρακαλω στειλε μου ενα μυνημα, παρε με ενα τηλεφωνο, δεν εχω το καινουριο σου νουμερο και ντρεπομαι να το ζητησω, δεν σου ζηταω πολλα, τουλαχιστον ξεμπλοκαρε με στο fb. Δεν θελω να σε πιεσω για κατι, διαβασα και το πρωτο σου topic εδω και ξερω οτι εισαι σε δυσκολη κατασταση με ολα οσα εγιναν (τα εμαθα και απο την Ασπασια, μιλησαμε και μου ειπε τα νεα σου). Μια ευκαιρια δωσε μου μονο σε παρακαλω, νομιζω οτι δεν ζηταω πολλα...
Συγγνωμη και παλι, ξεχασα να ρωτησω. pm ποτε μπορουμε να στειλουμε; προσπαθω να στειλω και δεν μου δινει την επιλογη.
πρεπει να συμπληρωσεις 40 περιπου μυνηματα στο φορουμ
Προσπαθησα να ανοιξω αλλα δεν εχω επιλογη, μαλλον γιατι ειμαι νεα στο φορουμ. Θα το δει πιστευω, εχει γραψει και σε αυτο το θεμα.....:(
Ναι, ειχαμε μιλησει. Τον βρηκες;;;;; Αυτον που μου ειπες ψαχνω Αλεξανδρε. Θα του μιλησεις αν τον δεις; Απλα πες του να κοιταξει το post εδω, αν δεν θελει να το ξαναδει πες του οτι ζηταω συγγνωμη τα εχω μετανοιωσει ολα, θα τον βρεις παλι;
Σας ευχαριστω κ. Μαρια, τωρα το ειδα οτι μπορω, δεν μπορουσα ομως πριν :) Αυριο θα γραψω, δεν αντεχω αλλο ξυπνια, σας ευχαριστω πολυ ολους.
Γιώργο ηρέμισε παιδάκι μου^^
Ναι, κυκλοφορούν και κάποιες φαρμακόγλωσσες σε αυτό το φόρουμ που δεν είναι προσεκτικές σε ποιον απευθύνονται και με τι τρόπο, με αποτέλεσμα όντως να φορτίζουν άσχημα άτομα με αληθινά προβλήματα και ευαίσθητα που δεν μπαίνουν εδώ για να κάνουν την πλάκα τους.
Από την άλλη, υπάρχουν και πολλά, πάρα πολλά μέλη (και είναι τα περισσότερα αυτά, έτσι : ) ) που είναι καλόκαρδα και που δίνουν μια συμβουλή, που σέβονται και που θα γράψουν έναν καλό λόγο προσεκτικά μέσα από την καρδιά τους… Δεν μπορεί να μην τα βλέπεις κι αυτά. Λοιπόν, δες τα κι αυτά και γύρνα καλύτερα τα μάτια σου στα όμορφα και τα καλά που μπορεί να υπάρχουν εδώ για ‘σενα -αν υπάρχουν- κι άσε στην άκρη τις κλίκες, τους διωγμούς και τα σχετικά.
Κι όσο κι αν λέμε πως και αυτό είναι ένα απλό φόρουμ τελικά, ίσως δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι το συγκεκριμένο τραβάει άτομα με ψυχολογικά και με ευαίσθητα σημεία κάτω από την ταμπέλα της ‘’υποστήριξης’’ που έχει υψωμένη... και καλό είναι ρε παιδιά τα μέλη που είναι στα καλά τους και που υποτίθεται πως δεν έχουν προβλήματα, να κάνουν αυτά πρώτα πίσω ένα βήμα και να μην πιέζουν με αντιπαραθέσεις τα άτομα που ξέρουν πως έχουν θέματα. Κρίμα είναι…
Άντε Ζορζ καλέ μου, ξέχνα τα εσύ και παμ’ παρακάτω.
Δες το κι έτσι απλά, μια αντιπαράθεση έτυχε να συμβεί.
Ένα αλληλοσκότωμα της ώρας τελικά ανούσιο.
λοιπον του εστιλα πμ οτι τον ψαχνεις αν κ με ολα αυτα που μου εχει πει εκει μεσα θα επρεπε να τον ειχα γραμενο με αυτη τη συμπεριφορα που μου εβγαλε.