Μπραβο Αστεροσκονη!παρε κ εσυ την τουρτιτσα σου κ σαν καλο παιδι πηγαινε να δεις αρκετες σελιδες πριν,την κυριακη μετα τις 12 το καινουριο καθεστως του τοπικ!Κ φροντισε να εισαι πειθαρχημενη!
Οι υπολοιπες γρηγορα για υπνο!Καληνυχτα!
Printable View
Μπραβο Αστεροσκονη!παρε κ εσυ την τουρτιτσα σου κ σαν καλο παιδι πηγαινε να δεις αρκετες σελιδες πριν,την κυριακη μετα τις 12 το καινουριο καθεστως του τοπικ!Κ φροντισε να εισαι πειθαρχημενη!
Οι υπολοιπες γρηγορα για υπνο!Καληνυχτα!
Καληνύχτα Τζίνα
Δε μ'αρέσει η τούρτα μου, θέλω κι εγώ βασιλική τούρτα!!!! Πφφφφ!!!!! Θα είμαι απείθαρχη και θα ξεσηκώσω κύματα αντιεξουσιασμού στο τόπικ :D:D:D:D:D
Καληνύχτες!!!!!!!
Επιτέλους ένας Χριστιανός!Πατριώτηηηηη!!ʼ� �τε γιατί πολλή μοναξιά είχε πέσει στο Γλαυκογλυφτρόκοσμο!Έλα,να ενώσουμε δυνάμεις,συνονόματη!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Θα είμαι απείθαρχη και θα ξεσηκώσω κύματα αντιεξουσιασμού στο τόπικ :D:D:D:D:D
Και καθώς η ώρα είναι περασμένη κι η επαφή μου με τον εαυτό μου περιορισμένη,ας κάνω ένα δώρο στη Φτου,τώρα που περνώ κρίση γενναιοδωρίας!
Καλημερα περα ως περα στον αγαπημενο μου λαο!Καλημερα με φωτεινα χαμογελα κ λαμπερη ψυχη!Κ ας μας τα εχει κανει μανταρα ο καιρος σημερα!
Κ μια μουσικη καλημερα!
http://www.youtube.com/watch?v=a8UUA-cv7EA
Αστεροσκονη παρε κ εσυ μια σουπερ τουρτιτσα κ μην ακους τα ταραχοποια στοιχεια του τοπικ!Τι να κανουμε που την αγαπαμε αλλιως ....
Παρε κ εσυ Ναταλια μια τουρτιτσα γιατι δειχνεις μια καλη προθεση παρ'οτι καταστρατηγεις τις υπολοιπες εντολες κ φυσικα ευτες του υπνου!Απο Καλαματα δεν ειναι αυτες?
Μεχρι κ αντρες στα ποδια σου σου εβαλα!
Καλημέρα σας μεγαλειοτάτη και λοιποί θνητοί!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Για αρχη μια τουρτιτσα με το στεμμα βεβαιως ,βεβαιως για να μην ξεχνιομαστε!
μέσα σε πάνω από 13 σελίδες που έχω αδιάβαστες, μιας και χτες μετά το ποστ μου είχε πρόβλημα η σύνδεσή μας και δεν μπόρεσα να ξαναμπώ, κατάφερα να βρω την παραγγελία της μεγαλειοτάτης.
Βλέποντας όμως την τούρτα που ποστάρατε, την βρίσκω (με συνχωρείτε μεγαλειοτάτη) πολύ παιδική και όχι του επιπέδου σας.
Εγώ λοιπόν σαν προτείνω κάτι τέτιο που είναι εκλεπτισμένο αν και απλό, σικάτο και πολύ πιο τεριασμό για σας.
Με όλο τον σεβασμό πάντα!!!
Xθες πήγα στον γυναικολόγο, είπε πως υπάρχει ακόμα λίγη αποκόλληση αλλά είναι σε καλή φάση, το μωρό μεγαλώνει κανονικά, και μου ανακοίνωσε και το φύλο του κατά 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και...............
Πωλινακι με το καλο να κρατησεις στα χερια σου το κοριτσακι σου!Τα κοριτσια ειναι αλλο πραγμα,στολιδι!
Ευχαριστω πολυ για την τουρτα καλη μου υπηκοε !!!Την συγκεκριμενη την κρατουσα για επιβραβευση καποιας που θα τυγχανε εξαιρετικης επιβραβευσης λογω των υπηρεσιων της!Το καλυτερο γλυψιμο δηλ!:starhit::starhit::starhit:
Μπράβο Πωλίνα, αν και δεν ξερω τι ειναι η αποκόληση, αφού πάει καλά, δόξα ο θεός! Και επιβεβαιώθηκε το προαίσθημα, κοριτσάκι το παιδάκι! Και θα γεννηθεί και Αύγουστο σαν και μένα, σούπερ!
Μονάρχη μου, καλημέρα & κέφια έυχομαι!
Σε ευχαριστώ κούκλα μου!!! Είδες που όμως εγώ ξέρω να ξεχωρίζω το καλύτερο για σένα!!!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Πωλινακι με το καλο να κρατησεις στα χερια σου το κοριτσακι σου!Τα κοριτσια ειναι αλλο πραγμα,στολιδι!
Ευχαριστω πολυ για την τουρτα καλη μου υπηκοε !!!Την συγκεκριμενη την κρατουσα για επιβραβευση καποιας που θα τυγχανε εξαιρετικης επιβραβευσης λογω των υπηρεσιων της!Το καλυτερο γλυψιμο δηλ!:starhit::starhit::starhit:
Επίτρεψέ μου να σου ευχυθώ από σήμερα να έχεις τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια μέχρι τώρα, και αυτός ο χρόνος που ξεκινάει για σένα να είναι ένας χρόνος γεμάτος με όνειρα που πραγματοποιούνται.
Αύριο θα πάω νοσοκομείο για επανεξέταση χρόνου και επίσημο ζύγισμα, και μετά στο γυναικολογικό νοσοκομείο για εξέταση και εκεί, και έτσι δεν νομίζω να μπορέσω να μπω να σου ευχυθώ αύριο.
Ας είναι λοιπόν λίγο πρόωρες οι ευχές μου, και πάλι τις εννοώ μέσα από την καρδούλα μου!!!! Φιλάκια!!
Πάντα βγαίνει το προαίσθημα μου αληθινό, αν δεν βγει πάει να πει πως κάτι δεν μου πάει καλά.... Κάτι θα έχει χαλάσει! χαχαχαQuote:
Originally posted by monahoiot
Μπράβο Πωλίνα, αν και δεν ξερω τι ειναι η αποκόληση, αφού πάει καλά, δόξα ο θεός! Και επιβεβαιώθηκε το προαίσθημα, κοριτσάκι το παιδάκι! Και θα γεννηθεί και Αύγουστο σαν και μένα, σούπερ!
Μονάρχη μου, καλημέρα & κέφια έυχομαι!
21 Αυγούστου είναι η μέρα μου, που υπολογίσω πως λογικά γύρω στις 10-13 Αυγούστου θα γεννήσω. Οταν κανονιστεί με το καλό θα σας ενημερώσω!!!!
Αποκόλληση είναι όταν ο πλακούντας (ο οποίος είναι κολλημένος στα τυχώματα της μήτρας και από εκεί περνάει η τροφή για το μωρό) ξεκολλάει από την μήτρα. Αν έχεις πλήρη αποκόλληση συνήθως χάνεις το μωρό. Εγώ είχα αποκόλληση κατά 80% το Σάββατο 10 μαρτίου, και χτες η αποκόλληση μειώθηκε κατά πολύ, σχεδόν έχει κολλήσει και πάλι δηλαδή το μωράκι μου πίσω στην θέση του. Απλά θέλει προσοχή, και όχι βάρος κτλ.
ΑΑΑ!! Ανέβασα φώτο μου στο τόπικ μου, να με δείτε με κόκκινο μαλλάκι!!!
Ο ΚΥΚΛΟΣ
Αν καταφερω να σταματησω το χρονο για μια στιγμη,τι θες
να σου χαρισω?
Το χτες η το αυριο?
Το σημερα της αγαπης και το δακρυ του ηλιου ζητας.
Επομενως θα σου χαρισω μια σταγονα θαλασσα,μια πινελια
πρασινο του δασους,ενα δευτερολεπτο απο την ανασα του
δειλινου.Επειτα θα γινω κυκλος να σ'αγκαλιασω η ενα τριγωνο
αν προτιμας για να σου τραγουδω τα καλαντα του ερωτα.
Στην καμπυλη της παλαμης μου θ'ακουμπησουμε ανυπερθετως
την απολυτη ελευθερια της λεπτης αυτης ισορροπιας.
(Θ'αντεξει?)
Λιγο το γλυψιμο σημερα Μακ κ θα σκεφτω για το μελλον σου αφου κ εχθες δεν εξετελεσες το λογοτεχνικο σου καθηκον!