Πωλινα μου ευχαριστω!Κ εσυ οτι επιθυμεις πανω απο ολα υγεια κ ευτυχια με την οικογενεια σου!Την τουρτα σου εσυ θα τη παρεις αυριο γιατι ειμαι μεσα απο τον υπολογιστη κ τις εχω αποθηκευμενες στο λαπτοπ.Να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σου!
Printable View
Πωλινα μου ευχαριστω!Κ εσυ οτι επιθυμεις πανω απο ολα υγεια κ ευτυχια με την οικογενεια σου!Την τουρτα σου εσυ θα τη παρεις αυριο γιατι ειμαι μεσα απο τον υπολογιστη κ τις εχω αποθηκευμενες στο λαπτοπ.Να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σου!
Λοιπόν κατόπιν έντονης ψυχολογικής πίεσης από τη δυνάστη, εεε μμμ μονάρχη μας θέλω να πω, σας παραθέτω την πρότασή μου για το βιβλίο της ημέρας αλλά και το βιβλίο της χτεσινής μέρας που αμέλησα!
Για σήμερα προτείνω το Middlesex του Jeffrey Eugenides, αμερικανοέλληνας, το βιβλίο είναι καταρχήν στα αγγλικά οπότε εσεις διαβάζετε μετάφραση , την έχω τσεκαρω αφού το έχω διαβάσει και στις δυο γλωσσες, είναι πολύ καλή. Είναι απλά καθηλωτικό, και σαν πλοκή και σαν θέμα, επί χρόνια σκεφτόμουν τον εαυτό μου ως freak, ελλιπή, αδύναμη, ανολοκλήρωτη κτλ.. και έρχεται ένα βιβλίο που ενώ μιλάει για την ιστορία ένος ερμαφρόδιτου και το πως γονιδιακά έφτασε να είναι αυτό που είναι, με έκανε να ταυτιστώ με την ψυχοσύνθεση και το συναίσθημα...
Η πρόταση για το χτεσινό βιβλίο είναι "Οι Αναμνήσεις μια γκέϊσας" του Arthur Golden, φαντάζομαι έχετε δει την ταινία αλλά το βιβλίο είναι σαφώς πιο περιγραφικό, και όπως και να το κάνουμε, έχει τη μαγεία της ανάγνωσης..
Κ αυτο γιατι μ'αρεσει πολυ.
Το πιατο της ζωης δεν τρωγεται αν εχει μονο νεροβραστα κ αναλατα μεσα.Χρειαζεται και κατι πικαντικο για να αλλαξοφαισεις,εστω και αν σου πειραξει το στομαχι.Το εφαγα κ με πειραξε θα πεις.Κατι θα βρεθει για να το χωνεψεις.
Σκεψου τι νταλκας ειναι μια ζωη να γλειφεσαι λαχταρωντας κατι που σκιαζεσαι να δοκιμασεις...
http://www.youtube.com/watch?v=wpy7HqrV5rc
Πολιτικη κουζινα
Πολλά προσκυνήματα, Μεγαλειοτάτη μου!
Χαιρετώ τους Υπηκόους!
Τρίτη και 13 σήμερα, ελπίζω η μέρα αυτή να έχει αίσια έκβαση.. Όσοι είστε προληπτικοί, μη φοβάστε, μέχρι στιγμής ουδέν αξιοσημείωτον, καταθέτει ο βασιλικός χαφιές!
Παρέβλεψα το γρουσούζικο της ημέρας και παρήγγειλα το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δε θα σας κουράσω με αναλυτικές λεπτομέρειες, αυτά τα γράφω στο αντίστοιχο, σχετικό τόπικ. Σας αναφέρω μόνο το γεγονός, γιατί ξέρω πως θα χαρείτε.
Καλημέρα κούκλες μου!!!!!Τι κάνετε σήμερα?Πωλινα πολύ χαίρομαι με τα νέα για την κορούλα σου κ το μαλλί σου πολύ ωραίο!!!!!Αβάκι μπράβο σου που έκανες το πρώτο βήμα για τη διακοπή του καπνίσματος!!!!!καλημέρα και σε'σένα Γιώτακι μου!!!!!Μεγαλειοτατη τι φαί θα δοκιμάσω σήμερα?ʼντε γιατί πείναω κ δε βλέπω καμία μαγειρισα μέσα,η τούρτα της Πωλινας ακίνδυνη!!!!!
Καλημέρα κοριτσάκια. Μεγαλειοτάτη ελπίζω να αντισταθμίσω την αργοπορημένη καλημέρα μου με την ακόλουθη αφιέρωσή μου προς τιμήν σας!
http://www.youtube.com/watch?v=O_AB-Y5BEiI
καλημερααα σας! αν κ ξυπνησα με χαλια διαθεση κ πολυ μουρμουρα! χιχιχ τελικα η μερα εξελισεται καλα.μολις με πηραν απο τα σεμηναρια κ μια γυναικα που ειχαν παρει βρηκε δουλεια κ αποχωρησε κ διαλεξαν εμενα να παω στη θεση της :).απο αυριο λοιπον τερμα η κλεισουρα στο σπιτι! το μικρο κ τα προβληματα δε θα τα σκεφτω! ας βρουν λυση κ μια φορα οι αλλοι για το τι θα κανουν. θα προσπαθησω να τα βλεπω ολα θετικα! χιχιχ κ ασ μην ειναι...
Μπράβο Αλινάκι. Σου εύχομαι καλή αρχή στα σεμινάρια και να συνεχίσεις να σκέφτεσαι θετικά!
Κορίτσια
σε ευχαριστω τζινα μου πρεπει να διωξω αυτη τη μαριλια γιατι δε παει αλλο! :)
Αργοπορημένη καλημέρα και από εμένα!
Πετάχτηκα στο τόπικ των τριάδων και πέρασα εκεί ώρες μιας και είχα παραμελήσει τα κοριτσάκια μου και δεν ήταν σωστό...
Ακόμη να διαβάσω όλες τις χαμένες σελίδες, αλλά έχω καλύψει λίγο δρόμο και ευτυχώς βλέπω ότι όση ενημέρωση έχω ως τώρα μου αρκεί για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της φτου Μεγαλειότατης μας! :lol:
Ναταλία βλέπω ότι το βρικολάκιασμα το συνεχίζεις ακάθεκτη παρά τις οδηγίες της Μεγαλειοτάτης! Ντροπή και αίσχος έχω να δηλώσω μόνο!!!
Τζινάκο πολύ ωραίο το χορευτικό που έβαλες στην συνέχεια μιας και εμπνεύστηκα θα βάλω και εγώ ένα....
ορίστε κάτι ρομαντικό και κλασσικό λοιπόν που αγαπώ πολύ.... http://www.youtube.com/watch?v=DyfqW6td-yA
Αλίνα μου τι ευχάριστα νέα ήταν αυτά! ʼντε να πας να ξεσκάσεις και να μάθεις και κάτι καινούριο! Εύχομαι να σε βοηθήσει να βρεις και δουλίτσα μελλοντικά ;).
Πωλίνα επιτέλους και επισήμως μέλλουσα μαμά κόρης! Με το καλό να έρθει η κορούλα σας και με προσοχή τα βάρη. Τι τους έχουμε τους άντρες για;
Αντιεξουσιαστικές καλημέρες........ Μπράβο Πωλίνα μου, όλα βαίνουν καλώς και στο εύχομαι ολόψυχα μέχρι το τέλος της διαδρομής αυτής...!!!:smirk::smirk::smirk::smirk:
Τί κάνετε βρε όμορφες??? Ναταλία μου, το όνομα δεν είναι τυχαίο....συμφωνούμε και πράττουμε αναλόγως, συντονισμό κινήσεων όμως θέλω να δω...η ανατροπή του παρόντος καθεστώτος πρέπει να έρθει άμεσα γιατί και η δεύετη τούρτα μου άσχημη ήταν!!! Ευχαριστώ!!! :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing:
Thanks κούκλα μου!!! Τί τους έχουμε? χμμμμ..... Ισως για να μας ταλαιπωρούν? Πάντος του λέω χτες ευτυχώς που θα κάνω κόρη, γιατί δεν αντέχω άλλο με δύο αρσενικά μωρά που έχω. Και γελούσεQuote:
Originally posted by Eli
Πωλίνα επιτέλους και επισήμως μέλλουσα μαμά κόρης! Με το καλό να έρθει η κορούλα σας και με προσοχή τα βάρη. Τι τους έχουμε τους άντρες για;
Τι βλέπουν τα ματάκια μου??? Εμείς ψηφίσαμε και από δημοκρατία έχουμε μοναρχία? Και μάλιστα κάθε εβδομάδα αλλάζουμε κιολας?? Τι άλλο θα σκαρφιστείτε επιτέλους?
Μου λείψατε παλιοκόριτσα και τωρα που σας γράφω πάλι μπηκα στα πεταχτα.
Πωλινάκι συγχαρητήρια για την κορούλα! Τα ψώνια για κορίτσια είναι πολύ πιο διασκεδαστικά!!! όλα καλά εύχομαι μέχρι το τέλος της διαδρομής.