ʼντρες στα πόδια μου έβαλες! "h" δεν έβαλες μετά το "t" για το ορθογραφημένο του ονόματος μου!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Παρε κ εσυ Ναταλια μια τουρτιτσα ...
Μεχρι κ αντρες στα ποδια σου σου εβαλα!
Printable View
ʼντρες στα πόδια μου έβαλες! "h" δεν έβαλες μετά το "t" για το ορθογραφημένο του ονόματος μου!Quote:
Παρε κ εσυ Ναταλια μια τουρτιτσα ...
Μεχρι κ αντρες στα ποδια σου σου εβαλα!
Μμμμμμ!Κάτι μας είπε ο γυναικολόγος!Τόσα χρόνια σπουδές για κάτι που στο δευτερόλεπτο περίτρανα δηλώσαμε.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Xθες πήγα στον γυναικολόγο, είπε πως υπάρχει ακόμα λίγη αποκόλληση αλλά είναι σε καλή φάση, το μωρό μεγαλώνει κανονικά, και μου ανακοίνωσε και το φύλο του κατά 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και...............
Μπράβο,Πωλινάκι μου,υπέροχα νέα!Πάμε μια χαρά!Λιονταρίνα θα κάνει η Ταυρίνα μας!Αλίμονο στα "μωρά" του σπιτιού σας!
Το σκέφτηκα και κατέληξα!Τρίγωνο τελικά προτιμώ....Quote:
Ο ΚΥΚΛΟΣ
Αν καταφερω να σταματησω το χρονο για μια στιγμη,τι θες
να σου χαρισω?
Το χτες η το αυριο?
Το σημερα της αγαπης και το δακρυ του ηλιου ζητας.
Επομενως θα σου χαρισω μια σταγονα θαλασσα,μια πινελια
πρασινο του δασους,ενα δευτερολεπτο απο την ανασα του
δειλινου.Επειτα θα γινω κυκλος να σ'αγκαλιασω η ενα τριγωνο
αν προτιμας για να σου τραγουδω τα καλαντα του ερωτα.
Στην καμπυλη της παλαμης μου θ'ακουμπησουμε ανυπερθετως
την απολυτη ελευθερια της λεπτης αυτης ισορροπιας.
(Θ'αντεξει?)
Νερντ!Quote:
Originally posted by monahoiot
Για σήμερα προτείνω το Middlesex του Jeffrey Eugenides, αμερικανοέλληνας, το βιβλίο είναι καταρχήν στα αγγλικά οπότε εσεις διαβάζετε μετάφραση , την έχω τσεκαρω αφού το έχω διαβάσει και στις δυο γλωσσες, είναι πολύ καλή.
Μαζό!Quote:
Originally posted by monahoiot
Η πρόταση για το χτεσινό βιβλίο είναι "Οι Αναμνήσεις μια γκέϊσας" του Arthur Golden, φαντάζομαι έχετε δει την ταινία αλλά το βιβλίο είναι σαφώς πιο περιγραφικό, και όπως και να το κάνουμε, έχει τη μαγεία της ανάγνωσης..
Μα το Χόλυγουντ γι'αυτό τις κάνει τις ταινίες!
Για να μας γλυτώνει σε μιάμισυ-δυό ώρες
από τον κόπο και το χρόνο του βιβλίου!
Αντιεξουσιαστικές καλησπέρες!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Αντιεξουσιαστικές καλημέρες........
Ναταλία μου, το όνομα δεν είναι τυχαίο....συμφωνούμε και πράττουμε αναλόγως, συντονισμό κινήσεων όμως θέλω να δω...η ανατροπή του παρόντος καθεστώτος πρέπει να έρθει άμεσα γιατί και η δεύετη τούρτα μου άσχημη ήταν!!! Ευχαριστώ!!! :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing:
Γιατί η δική μου που ήταν κι ανορθόγραφη;
Κάτι που ασφαλώς προσβάλλει άμεσα κι εσένα,συνονόματη!
Εσύ Λονδίνο,εγώ Θεσσαλονίκη...πού είναι η μέση να δώσουμε ραντεβού
να συντονίσουμε επαναστατικές εργασίες;Έχω και φωτογραφικό υλικό της Φτου υπόψιν,άσσο στο μανίκι μου!
Κατά τα άλλα...την καλησπέρα μου στο λαουτζίκο του Κακομοιριστάν και τα συγχαρητήρια μου στην Αλίνα που θα σεμιναριαστεί οσονούπω!
Είναι τα μόνα ευχάριστα νέα που συμβαίνουν τελευταία.Εγώ δεν είμαι σε καθόλου καλό δρόμο από καμία άποψη!Πολλή αντίδραση κι ασυδοσία!
Σε όλους τους τομείς μάλιστα!Τέλος πάντων...πάω να ντυθώ να πάω να πληρώσω ενοίκιο...Τα κακομοιρολέμε αργότερα...
Φιλάκια σε όλους εκτός από τη Φτου!Στα πλαίσια του αντιεξουσιαστικού αγώνα τα δικά της φιλιά προστίθενται στα της Κατερίνας μας,
που έχουν καιρό να δουν τα όλο και πιο μαύρα μάτια μας!Και όχι!Δεν αλλάζουμε μονάρχη ανά εβδομάδα!Η προηγούμενη της ʼβας
ήταν μάλιστα εβδομάδα απενοχοποίησης!Σε αυτήν την πατήσαμε κι αναρρωτιέμαι ποιά είναι η πιο χαλαρή αρχηγός για να τη διαδεχθεί,
λιγάκι να στανιάρουμε...Μάλλον προς Έλι's week το κόβω το πράγμα!Κι εσύ ασφαλώς θα έχεις τη δική σου αν θέλεις!Σκέψου το!
Φτου Μεγαλειότης να ξέρεις ότι όσο και να καταπιέσεις το λαό σου δύσκολα θα έχεις αποτέλεσμα γιατί πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να ξεφύγουμε! Και για του λόγου το αληθές, μπορεί να μου στέρησες το λαλάγγι γι'αυτήν την εβδομάδα αλλά εγώ σου παραθέτω δύο χορογραφίες του Μπεζάρ όπου στην πρώτη απολαμβάνω πολλά λαλάγγια μαζεμένα και στη δεύτερη αναπολώ τις λαλαγγοστιγμές! Όταν έχεις φαντασία κάνενας Δυνάστης δεν μπορεί να σε κατατροπώσει! :lol: :lol: :lol:
1) http://www.youtube.com/watch?v=u8l7dfBAP0g
2) http://www.youtube.com/watch?v=29J6aYTpV0o
'οπως λέει η φωτό just read και όπως λέω εγώ(στις τάξεις μου) just read and shut up!Quote:
Originally posted by NADINE
Μα το Χόλυγουντ γι'αυτό τις κάνει τις ταινίες!
Για να μας γλυτώνει σε μιάμισυ-δυό ώρες
από τον κόπο και το χρόνο του βιβλίου!
μη σου πω ότι μπορεί διαβάζοντας να ενισχύσεις το σεξαπίλ σου!
Γιώτα μου τώρα κατάλαβα γιατί εγκλιματίστηκες τόσο γρήγορα με το καταδυναστευτικό κλίμα που επικρατεί αυτήν την εβδομάδα στον οίκο μας, επειδή είναι το ίδιο που επικρατεί και στις τάξεις σου!! :lol: :lol:
Τζινάκο, τι έπαθες καλέ? ακολουθείς τις οδηγίες της μεγαλειοτάτης? Και δεύτερον αυλικό γλυφτρόνι εκτός από εμένα!
Να ενισχύσω και εγώ με λίγη κλασική εσάνς...
http://youtu.be/3-4J5j74VPw
ααα και επειδή η Ναταλία κρυώνει, της στέλνω το αγαπημένο της σκέπασμα!
Γιώτα ακολουθώ τις οδηγίες της Μεγαλειοτάτης αλλά προς δικό μου όφελος διότι η απαγόρευση που μου επέβαλλε είναι αβάσταχτη γι'αυτό και περιορίζομαι στο φάτε μάτια πσάργια!!! :lol: :lol:
αα έχω και μια βιβλιοφιλική πρόταση για τη Ναταλία :
ωραία τα συγκεκριμένα ψάρια όμως Τζίνα, σφικτά και ζουμερά~!