ε είσαι απίστευτη!! φαντάσου και να μιλούσες...
Printable View
ε είσαι απίστευτη!! φαντάσου και να μιλούσες...
Αχ αυτό το κορίτσι,την απάντηση την έχει έτοιμη.
οριστε λοιπον.. καταδίκασε το αρνάκι..Quote:
Originally posted by NADINE
Μη νομίζεις πως δεν έχω ράμματα για τη δική σου γούνα....Απλά με καθυστέρησαν στο σχεδιαστήριο...Quote:
Originally posted by esceden
(φιου.. φτηνα τη γλιτωσα εγω.. σαλονικιες, περιμεντε δελεαστικο u2u!!)
Βάλε φωτό σου τώρα να το στείλω για εκτύπωση,γιατί όσες έχω είναι με το ουγκ κι αυτό δε μου έφταιξε σε τίποτα...Χάιντε!
http://www.brownstoner.com/brooklynf.../22/wanted.png
ποιο ειναι το κοριτσακι?
το καταζητουμενο ξενια. αφου θελει να με βαλει σε αφισες και να με βγαλει στο κλαρι, σας δειχνω ποσο αδιστακτη ειναι που παει να μπουζουριασει ενα τοσο αθώο πλάσμα..
τι κ αν η φωτο ειναι 21 χρόνια πριν.. ετερον εκάτερον! το ρεζουμε ειναι οτι η ναντιν ειναι αδίστακτη.. πιο Βιρνα απο την Βιρνα!
..χαρηκα για την γνωριμια !!!!!!!!!!esceden!
μα καλα!!!!!
καμμια σας δεν βαζει μια φωτο της ναταλιας???????
σας εκβιαζει ετσι και εσεις καθεστε με τα χερια δεμενα?
Καλε τι γινεται εδω σημερα? Η ομαδα εχει κεφια!!! Μπραβο κοριτσια, μου φτιαξατε την διαθεση, τοσο που σκεφτομαι να ανεβω θεσσαλονικη να κανω τον παπαρατσι, πιστευω θα οικονομισω καλα!!!
πολλα φιλια και καλη αυριανη....μερα ζυγυσματος.....
καλέ τι γουτσου γουτσου αννιώ είναι αυτό??? αρνάκι με τα όλα του... μια γλύκα κ κατι μαγουλάκια... αχ!!! βρε συ αμέσως θα σε πιάσουν!! αναγνωρίζεσαι ευκολα..
Μαρικάκι μου όλα καλά?? αν θες το παίζουμε μαζι κατάσκοποι¨..να βγάλω κ εγω κανα φραγκο..
Αντε Ευγενια μου, παμε? θα ξεκινησουμε και μαζι να χουμε και παρεα στο ταξιδι, τα φραγκα μισα μισα...
Διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου!! Έχω κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου και δεν το ήξερα! Έχω όλα αυτά που ζητάτε.. ΑΝ η τιμή είναι καλή! Όπως είπε και μια προλαλήσασα.. έχω και κόρη να προικήσω!! Ένα σπιτάκι να μην έχει το πουλάκι μου όταν μεγαλώσει;; :)
Όσο για την αυριανή συνάντηση.. εγώ φυσικά μέσα όπως έχω επανειλημμένα δηλώσει! Για το μέρος πάλι δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο! Αφήνω τον τεντζερούλη μου να κανονίσει! Πριν λίγο διάβασα ότι έχω επικυρηχθεί και εγώ.. οπότε προτείνω να αρχίσουμε με σωματική έρευνα για κρυμμένες κάμερες, μικρόφωνα και τα συναφή! Τώρα αν κάποιος είναι έτοιμος να πληρώσει πνευματικά δικαιώματα.. θα πάρει τη Ναταλία αρχικά και μένα δώρο! 2 σε 1!! :)
Καλημέρα κορίτσια!!! Δε το πιστεύω αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου!!!!!!! Η ώρα κοντεύει 12 το μεσημέρι και καμία δεν έχει δώσει το παρόν. Εγώ είμαι απόλυτα δικαιολογημένη για την σημερινή αργοπορία μου, καθότι πήρα άδεια για να παω τα παιδιά στον αγιασμό και μετά καφέ με τις μαμάδες. Αλήθεια, καλή σχολική χρονιά να έχουμε , όσες έχουμε παιδάκια στο σχολείο. Καλή μας υπομονή και δύναμη να αντεξουμε και αυτό το χρόνο. Στα δικά μας τώρα... Συνεπής στο εβδομαδιαίο μας ζυγισμα αναφέρω απώλεια 1 κιλού. Επίσης σας λέω ότι ως απουσιολόγος έβαλα σε όλους από μια απουσία.....Εμ πια!!!! Πρόεδρε, μήπως μπορώ να βάλω τις απουσίες δικαιολογημένες;;;
Kαλησπέρα!Πάρε ένα πρόν από μένα να'χεις,κυρ-απουσιολόγα(αν και η αρχή πάντα παρίσταται...)
κι όσο για τις άλλες,καλά έκανες και τις απουσιολόγησες και μόνο άμα έρθουν με πιστοποιητικό αγιασμού
κι εκείνες να τις κάνεις δικαιολογημένες.Και να σκεφτούμε στις πόσες μένουν στην ίδια τάξη...Τα διαδικαστικά τ'αφήνω σ'εσένα...Όσο ανεβοκατεβαίνεις,να κάνεις και καμιά εγκεφαλική δουλειά...
http://www.sarantakos.com/asteia/kyr/sxoleio.jpg
Καλή σχολική χρονιά στα παιδιάκια σας,μανούλες!Καλή δύναμη και σ'εσάς και σ'εκείνα!
Αλλά δεν το βρήκαμε τώρα σαν δικαιολογία να εξαφανιζόμαστε πως έχουμε να διαβάσουμε θρησκευτικά!
Σαν κάτι από πέρισυ αυτό να μου θυμίζει...ʼντε,καλή τους φώτιση και να τα προσέχετε!Πυρ στη γνώση!!!!
http://phonedifferent.com/articleima...rystalBall.jpg
Basia,βλέπω στη μαγική μου σφαίρα πως λίαν συντόμως θα έχεις κλήση από ένα θαλασσινό...
Δρόμο βλέπω...κάτι για συνάντηση θα σου πει...Έχε το νου σου...Έναν καρχαρία βλέπω...Να προσέχεις!