πενελοπε ναι τα καινουρια δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου,και το εκανα τοση ορεξη!
το μπιφτεκι μου μυριζε,ηταν πολυ βαρυ,μπορει βεβαια να συνηθισε το στομαχι μου να μη τρωω αργα και για αυτο.
Printable View
πενελοπε ναι τα καινουρια δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου,και το εκανα τοση ορεξη!
το μπιφτεκι μου μυριζε,ηταν πολυ βαρυ,μπορει βεβαια να συνηθισε το στομαχι μου να μη τρωω αργα και για αυτο.
μπορει ρε συ... φαινονται πολυ ωραια αυτα? ειναι περιπου σαν τα μπεργκερς απο το simply burgers?
αυτο που πηρα με την κρεμα τυριου και μπεικον ,η γευση του μου φανηκε παρομοια με το γκολντεν αλλα σε πιο μεγαλο.το πηρα σε μεριδα με πατατες και ντιπ κρεμας τυριου,τελικα τωρα που το ξανασκεφτομαι καλο ηταν εμενα θα μ ηρθε βαρυ για βραδυ,θα ετρωγα ενα τωρα;P
ωραια θα σπευσω να δοκιμασω!
penelope ημαρτον, με σαλατα και ψητο κρεας την εβγαλες.Ποσο δικιο ειχες σε οσα ειχες πει.Τι καταδικη ειναι αυτη ρε κοριτσια λεμε.Εγω σημερα επιτελους ξεκολλησα και αντι να ξεκολλησω για τα καλα η ζυγαρια τρεμοπαιξε αλλα τελικα μου εκανε τη χαρη να δειξει -100. Μια βδομαδα κολλημα για να χασω 100 γραμμαρια και χωρις καμια παρασπονδια.
δεν ξερω ρε κοριτσια τι θα κανουμε οταν βλεπω με μια παρασπονδια να βαζουμε 1 κιλο απογοητευομαι.γιατι ωραια αργα αργα θα τα χασουμε τα κιλα αλλα γινεται να ειμαστε συνεχως με γιαουρτια το βραδυ?
ετσι και πριν 6 χρονια οταν ειχα χασει 15 κιλα σε ινστιτουτο με διατροφη και μηχανηματα τα ξαναεβαλα τα κιλα,χωρις να τρωω ιδιαιτερα πολυ αλλα θα ετρωγα πχ και για βραδυ ενα πιατο μακαρονια.δεν ξερω με στεναχωρει πολυ η συντηρηση
Καλημέρα :)
-1,1kg σήμερα.. Από 107,8 σε 106,7. Είναι σίγουρα υγρά μιας και είμαι ακόμα άρρωστη! Οπότε από αύριο προβλέπω άνοδο πάλι..
litsaki δεν εισαι η μονη μια απο τα ιδια.Αυτο που θα κανω εγω μαλλον τελικα ειναι να χασω κανα δυο κιλα παραπανω απο το στοχο μου.Και επισης θα αυξησω τις θερμιδες σταδιακα μεσα σε ενα μηνα(αυτο μου εχει πει ο διαιτολογος)για να μην εχω (ευελπιστω) τετοια θεματα.Παντως μια ζωη με γιαουρτι για βραδυνο δεν παιζει να την περασω.
penelope μηπως εφταιξε η ωρα που το εφαγες; Κι εγω παιδια οταν φαω κατι μετα τις 9 και στα πλαισια της διατροφης μου, οτι και αν ειναι αυτο ακομα και μαρουλοσαλατα, την επομενη θα με δειξει στασιμη ή οτι εχω παρει.Για να μη μιλησω γιαυτο που μου πε ο διαιτολογος οτι αμα κοψω το αλατι θα χανω πιο γρηγορα και δε θα εχω πρηξιματα αλλα προσωπικα δε μπορω να το κανω.
dew μπραβο!Περαστικα και παλι.Και σκεφτομαι να ερθω εκει να με κολλησεις.:P
εγω +100 σήμερα πρεπει να εχω κατακράτηση γιατι νιωθω καπως πρησμένη
Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν χρησιμοποιώ την αρρώστια σαν δικαιολογία για να υπέρ-φάω!
Αλλά και πάλι σίγουρα δεν είναι κανονική απώλεια..
Όσο για το αλάτι αν μπορείς να το ελαττώσεις τουλάχιστον..
Πάντως για αυτό που λέτε για το βραδινό κτλ το έχω ξαναγράψει.. σε μας δεν περνούν αυτά που περνούν σε αυτούς που από πάντα ήταν αδύνατοι.. Πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να σταθεροποιηθεί για ΠΟΛΥ καιρό στα ίδια κιλά ώστε να μπορεί να ξεφεύγει χωρίς πρόβλημα..
Αλλά για τη σαλάτα που έφαγε η Πηνελόπη δεν ξέρω τι να πω.. Έλεος δηλαδή!
Constance μου χαίρομαι που ξεκόλλησες, άντε και μεγαλύτερες κατηφόρες τώρα :)
ανεπισημο ζυγισμα σημερα και εχασα 1,600 σε 6 μερες και τρωω καθε βραδυ γλυκο, εχω φαει πιτα σουβλακι κομπλε, παγωτα οτι μου ρχεται στο μυαλο αρκει να ακολουθω τους 4 κανονες του βιβλιου...
μου φαινεται και μενα υπερβολικο αυτό που λες,δεδομενου πως δεν εισαι ουτε 30. αλλα μπορει να φταιει και το καθημερινο ζυγισμα που σε οδηγει σε τετοια συμπερασματα.Quote:
Originally posted by penelope1985
ναι πρφανως μονο αλλοι ανθρωποι μπορουν να τρεφονται ετσι... για μενα γιαουρτι και φρουτα...
αν παντως πιστευιες πως εχεις χαμηλο μεταβολισμο,καλυτερα να πας σε εναν διατροφολογο να σου πει τι να κανεις,και μετα ισως χασεις κι αλλα κιλα χωρις τον ιδιο κοπο.
δε ξερω,μη το αφηνεις σαν ντε φακτο κατασταση!
εννοειται οτι εφταιξε η ωρα αλλα και στις 8 να ετρωγα τα ιδια δεν νομιζω να υπηρχε τεραστια διαφορα. Ππαντως παιδια οι σαλατες π παιρνουμε απ'εξω ειναι θανατος...
Quote:
Originally posted by cat82
μου φαινεται και μενα υπερβολικο αυτό που λες,δεδομενου πως δεν εισαι ουτε 30. αλλα μπορει να φταιει και το καθημερινο ζυγισμα που σε οδηγει σε τετοια συμπερασματα.Quote:
Originally posted by penelope1985
ναι πρφανως μονο αλλοι ανθρωποι μπορουν να τρεφονται ετσι... για μενα γιαουρτι και φρουτα...
αν παντως πιστευιες πως εχεις χαμηλο μεταβολισμο,καλυτερα να πας σε εναν διατροφολογο να σου πει τι να κανεις,και μετα ισως χασεις κι αλλα κιλα χωρις τον ιδιο κοπο.
δε ξερω,μη το αφηνεις σαν ντε φακτο κατασταση!
Ισχυει αυτο.Μπορει οντως να φταιει το καθημερινο ζυγισμα τι να πω ρε παιδια εμενα ομως προσωπικα εχω δει οτι με βοηθαει να μην εκτροχιαζομαι.Τι να πω.Quote:
Originally posted by dew
Πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να σταθεροποιηθεί για ΠΟΛΥ καιρό στα ίδια κιλά ώστε να μπορεί να ξεφεύγει χωρίς πρόβλημα.
pennou το βιβλιο το διαβασα χθες, και δε μπορω να πω οτι λεει κατι διαφορετικο απο αυτα που κανω ηδη.Για τους 4 κανονες μιλω.Αν εξαιρεσω κατι ασκησεις ψυχολογικες που εχει τις οποιες δεν τις εχω κανει για μερες για να δω αν εχουν αποτελεσμα.Αλλα τους 4 κανονες ηδη τους εφαρμοζω.Και εχει και μια ασκηση για να μη ξαναφας πχ σοκολατα, που προσωπικα οσες φορες και να την κανω δεν παιζει να μην ξαναφαω.Αλλα μακαρι τουλαχιστον σε καποιον να λειτουργει.Ισως σε μενα δε λειτουργει επειδη δεν μπορεσα να ταυτιστω απολυτα με καμια κατηγορια υπερβαρων που περιεγραφε μεσα.