ελενη μου πως μπορεις με τοσο λιγο φαι? δε πεινας?
εγω σημερα
μισο τοστ
μπισκοτο χωρις ζαχαρη
μισο γιαουρτι
γαλα με παξιμαδι
2 μπισκοτακια
1 1/2 ρυζογαλο (ορμηξα κ στου γιου)
8 γιγαντες κ λιγο ψωμι
ευχομαι να μη ξεχασα κατι
Printable View
ελενη μου πως μπορεις με τοσο λιγο φαι? δε πεινας?
εγω σημερα
μισο τοστ
μπισκοτο χωρις ζαχαρη
μισο γιαουρτι
γαλα με παξιμαδι
2 μπισκοτακια
1 1/2 ρυζογαλο (ορμηξα κ στου γιου)
8 γιγαντες κ λιγο ψωμι
ευχομαι να μη ξεχασα κατι
ουπς! κακο αυτο με το γαλα. τα τυρακια τα μπορεις εστω?
με το τυρι δεν εχω προβλημα κανενα μονο το γαλα δεν μπορω εκτος αν το πιω με καφε.αλινα δεν πειναω καθολου.καταλαβαινω μονο ποτε αδειαζει το στομαχι μου.μονο 2-3 μερες πριν μου ερθει περιοδος εχω μια ταση για φαγητο ομως πεινα δεν μπορω να το χαρακτηρισω μαλλον οργιο ορμονων οπως λεει και ο γιατρος μου.δεν πιστευω οτι τρωω λιγο ομως.
Κορίτσια κι εμένα μ'αρέσει το ρυζόγαλο και δεν με πειράζει στο στομάχι. Γενικά οτιδήποτε γλυκό δεν με πειράζει! Γι'αυτό και το αποφεύγω τουλάχιστον μέχρι να φτάσω στα κιλά που θέλω.
τζινα τοτε να το κανεις κ εσυ αλμυρο! χιχιχιχ εγω κοριτσια αυτο το μηνα εχω τρομερη πεινα! δε ξερω αν φταιει οτι εχω κ συναιχεια περιοδο... καθε δεκαπεντα κ κρατανε κ 7 μερες ελαχιστα εμεινα χωρις να ηρεμησω.με τρομαζει πολυ αυτο παντως να πειναω τοσο πολυ. στις 16 θα παω για εξετασεις αιματος κ μετα θα παρω το γιατρο μηπως χρειαστει να με δει πιο γρηγορα απο το εξαμηνο.δε ξερω νιωθω οτι τα σκατωνω κ δε θελω να παει χαμενο ολο αυτο.απο την απωλεια δεν εχω παραπαονο καλα πηγς αυτο το μηνα κ ασ εφαγα περισσοτερο αλλα φοβαμαι για το μελλον.
ρε αλινα μην αγχωνεσαι.αν σου ερχεται να φας κανε κατι αλλο εκεινη τη στιγμη να αποπροσανατολησεις την πεινα που μπορει να νιωθεις.δεν νομιζω οτι τρως τοσο πολυ οσο πιστευεις.
Αλίνα είσαι σίγουρη ότι νοιώθεις πείνα στο στομάχι σου; Το νοιώθεις να πεινάει ή να γουργουρίζει; Έχεις ξεκαθαρίσει αν πεινάς με το στομάχι ή με το μυαλό;
αν περασουν 2 ωρες κ δε φαω κατι νομιζω οτι ειναι κανονικη πεινα,νιωθω να γουργουριζει το στομαχι κ μια περιεργη κουραση σα να τα χανω λιγο να μην μπορω να συγκεντωθω,ισως να ειναι κ υπογλυκαιμια.αλλα πολες φορες ειναι κ του μυαλου σιγουρα!
εχεις κοιταξει το ζαχαρο σου?
πριν την επεμβαση ειχα πολυ ψηλο! μετα 2 φορες που το κοιταξα ειχε πεσει σε 2ψηφιο.θα δω κ στις 16 που θα κανω εξετασεις μου εχει βαλει κ γλυκοζιομενη κ ζαχαρο
Έτσι όπως το περιγράφεις Αλίνα μοιάζει με υπογλυκαιμία. Εγώ που παθαίνω υπογλυκαιμίες από την ινσουλίνη που κάνω, έχω όλα τα συμπτώματα δηλαδή αδυναμία σκέψης, ταραχή και τρέμουλο, ιδρώτα αλλά ακόμα δεν έχω νοιώσει πείνα που είναι κλασικό σύμπτωμα και προ sleeve στις υπογλυκαιμίες ένοιωθα πάντα πείνα.
δε ξερω τζινα ,τι να πω,μοιαζει με υπογλυκαιμια αλλα το θεωρω υπερβολη να παθαιινω.δε μενω κ νηστικη κ ουτε ισουλινη κανω.θελω να πιστεψω οτι ισως να ειναι απο την αιμοραγια που με ζορισε ολο το μηνα κ να ηρεμησω απο αυτο. θα προσπαθησω να τιθασευσω κ το μυαλο μου οσο γινεται...
Eλπίζω να μη θερίζω εκεί δεν με έσπειραν(ή όπως είναι η έκφραση, δε μου μοιάζει σωστό)... τεσπά θα το γράψω, έτσι κι αλλιώς το μισό φόρουμ με έχει πάρει με στραβό μάτι τελευταία, καιρός και για το υπόλοιπο. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα Γιώτα μου, έτσι κι αλλιώς είσαι αμέσως μετά την επέμβαση οπότε ειδικές συνθήκες πολλές φορές επιβάλλουν άλλες συμπεριφορές, γενικά μιλάω...Quote:
Originally posted by monahoiot
παιδιά, έχω πάθει παράκρουση! Ίσως επειδή κράτησα τη δίαιτα της χολής 10 μέρες, τώρα του δίνω και καταλαβαίνει σε ξηροκάρπια και σοκολατοειδή! Helppppp! Έχω αρχίσει και με φοβάται το μάτι μου! Το χειρότερο/καλύτερο είναι δεν με πειράζει τίποτα στο στομάχι! Αφού αύριο λέω να δοκιμάσω σπανακοπιτάκι!ιχχιιχι
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι ακόμα και αν ακόμα δε "γράφουν" οι ατασθαλίες ακόμα είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτείτε την επέμβαση που κάνετε και σε... ξέρω γω 10 χρόνια να υπάρχει πάλι πρόβλημα. Αμαρτία...
Ακόμα και να μη βάλετε βάρος ποτέ έχει σημασία η σωστή διατροφή, η μαμά μου πάντα ήταν πολύ λεπτή και παραμένει ακόμα αλλά έτρωγε και τρώει άθλια σε πολύ μικρές ποσότητες, έχει προβληματα υγείας που δε θα περίμενε κάποιος από έναν αδύνατο άνθρωπο(εννοώ δείκτες που συνήθως συνδέονται με παχυσαρκία), είναι αυτό που λένε οι ξένοι skinny fat δλδ...
Αυτά...
Fil, μην ανησυχείς, δεν παίρνω με κακό μάτι ποτέ κάποιον που γράφει τις καλοπροαίρετες σκέψεις του, και εγώ τις ίδιες σκέψεις με σένα κάνω εδώ και καιρό, φυσικά και μου είναι αδιανόητο να επιστρέψει κάποιος στο μηδέν μετά από το ρίσκο που πήρε να προβεί σε χειρουργείο, ποτέ μα ποτέ δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθεί τόσο ώστε σε 10 χρόνια ή και γρηγορότερα να υπάρχει ξανά πρόβλημα.
Όταν αποφάσισα να χειρουργηθώ , ήξερα τι έκανα και τώρα απολαμβάνω τόσο πολύ αυτό που μου συμβαίνει που δεν το χαραμίζω έτσι εύκολα και αυτό εύχομαι σε όλους μας που κάναμε σληβ ή άλλη περιοριστική επέμβαση. Όσο περνάει από το χέρι μου, θα ζησω όσο πιο φυσιολογικά γίνεται με τα οφέλη που μου προσφέρει η σληβ.
Όμως, μη γελιομαστε, η σληβ δεν είναι θαυματουργή από μόνη της, γι'αυτό το λόγο δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου ώστε να φτάσω σε σημείο το φαγητό και δη το σκουπιδοφαγητό να μην αποτελεί για μένα ζήτημα. Μέχρι στιγμής, τα πάω αρκετά καλά. Όταν με πιάνει η λαχτάρα για τις παλιές μου συνήθειες , με ξεγελάω με ξηροκάρπια που αγαπώ πολύ, με μαύρη σοκολάτα που λένε ότι δεν κάνει κακό, και γενικά με σνακς μου με κάνουν να νιώθω καλά αλλά δεν οδηγούν τον οργανισμό μου σε διατροφική αυτοκτονία. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι είμαι άνθρωπος με αδυναμίες, έχω κάνει ειρήνη με αυτό και πορεύομαι όσο καλύτερα μπορώ.
Φιλ. thanks for caring!
filippara νομιζω οτι παρεξηγησες το πιο πανω μηνυμα της γιωτας. λιγη σοκολατα κ ξηροι καρποι δεν ειναι κατι το τραγικο διατροφικα κ εφοσον εχει φτασει στο στοχο της.η επεμβαση βοηθαει να ζουμε καλυτερα κ οχι να καταπιεζομαστε.
περασε το θεμα με την υγεια της κ ειχε αναγκη με το κατι παραπανω οπως ενιωσε κ γιαυτο μας το εγραψε.δε θα την κανει αυτο σε μερικα χρονια να παει χαμενη η επμβαση.
να αρχιζες εμενα θα το καταλαβαινα,αλλα τη γιωτα κατα τη δικη μου γνωμη ηταν λιγο αδικο.ναι θα πρεπει να προσεχουμε τι τρωμε για να ειμαστε υγιεις κ οχι μονο αδυνατοι κ εχεις απολυτο δικιο σε αυτο.ομως ειμαστε κ ανθρωποι κ ολα χρειαζονται με μετρο.